ion8 zložljiva slamica iz nerjavečega jekla, črna
6,22 € 5,87 €

Zložljiva slamica iz nerjavečega jekla, znamke ion8, je praktičen pripomoček narejen za potovanja. Na voljo je v praktični potovalni torbi, tako da jo imate lahko vedno pri roki. Ni vam več treba porabljati denarja za plastične ali papirne slamice za enkratno uporabo.

ion8 zložljiva slamica iz nerjavečega jekla, roza
6,22 € 5,87 €

Zložljivo slamico, znamke ion8, lahko vzamete s sabo povsod. Pričnite skrbeti za okolje s pomočjo te slamice iz nerjavečega jekla. S praktičnim potovalnim etuijem jo lahko vzamete s seboj povsod.

ion8 One Touch termovka Red, 480 ml
24,69 €

One Touch termovka, od znamke ion8, je odličen pripomoček, ko ste na poti. Pijača bo ostala topla ali hladna za dolgo časa. Steklenica je vodotesna, tako, da bam ni potrebno skrbeti, da bi se pijača razlila po nahrbtniku ali torbici.

ion8 One Touch termovka Navy, 480 ml
24,69 €

Termovka ion8 One Touch bo ohranjanje toploto vaše kave ali hladno svežo limonado za dolgo časa. Zaradi vodotesnosti vam ni potrebno skrbeti, da bi se pijača razlila po nahrbtniku ali torbici, tudi če ste jo obrnili na glavo.

ion8 One Touch termovka Black, 480 ml
24,69 €

Praktična sopotnica v zimskem ali poletnem obdobju, ion8 termovka One Touch, katera bo vašo pijačo dolgo časa ohranjala toplo ali hladno. Steklenico lahko zapakirate s seboj kamorkoli greste in ne skrbite, da se bo vaša pijača razlika po nahrbtniku ali v torbici. Je povsem vodoodporna in ne bo pričela popuščati tudi če jo obrnete na glavo.

ion8 One Touch termovka Rose, 480 ml
24,69 €

Termovka One Touch, od znamke ion8, bo vaša idealna sopotnica ne samo v zimskem obdobju, ampak tudi poleti. Vaša kava ali čaj bosta ostala topla dolgo časa, osvežilna limonada pa bo ostala prijetno hladna. Zaradi vodotesnosti vam ni potrebno skrbeti, da bi se pijača razlila po nahrbtniku ali torbici, tudi če ste jo obrnili na glavo.

ion8 One Touch Kids Unicorns steklenica za vodo, 500 ml
12,46 €

Steklenica za vodo ion8 One Touch Kids Unicorns 500 ml bo razveselila ljubitelje samoroga vseh starosti. Steklenica ne razveseljuje le s prikupnim dizajnom in veselim potiskom, temveč tudi z izjemno kakovostno izdelavo. Pokrov steklenice popolnoma tesni, tako da jo lahko brez skrbi prenašate v torbi tudi obrnjeno na glavo, za dodatno varnost pa skrbi še varnostna zaščita pred nehotenem odpiranju. Steklenica ima udoben vrat One Touch / Easy Open, ki omogoča, da steklenico odprete, zaprete in zaklenete z eno roko.