InnovaGoods digitalen elektronski hranilnik
17,90 €

Odlična cena

Digitalen elektronski hranilnik je praktičen in sodoben, saj vam sam meri, koliko denarja ste vanj dali. Tako lahko ves čas spremljate vsoto privarčevanega denarja.

InnovaGoods ravnalnik las 2 v 1, brezžični
34,90 €

Zadnji kos!

Brezžični likalnik za lase je zaradi svoje kompaktne potovalne velikosti idealen za ravnanje in kodranje las kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega je zelo praktičen, saj ga lahko kadar koli uporabite tudi kot zasilno polnilno postajo.

InnovaGoods bralna LED lučka
17,91 €

Bralna lučka za okoli vratu InnovaGoods je udobna in priročna. Omogoča vam pregledno branje, ne da bi pri tem motili ljudi okoli sebe.

InnovaGoods rezalnik za zelenjavo 3 v 1, spiralni (V0100713)
15,50 €

Innovagoods spiralni rezalnik za zelenjavo 3 v 1 ima 3 zamenljive glave za rezanje in 3 načine rezanja, ki zelenjavo režejo na široke trakove, široke rezance in špagete. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.

InnovaGoods večnamenske silikonske rokavice
14,90 €

Innovagoods večnamenske silikonske rokavice so odličen pripomoček pri različnih hišnih opravilih. Odporne so na toploto in primerne za dezinfekcijo. So univerzalne velikosti.

InnovaGoods dozirnik mase za muffine in palačinke z recepti
15,90 €

Zadnji kos!

Dozirnik mase za muffine za vse kuharice in kuharje, ki želijo čim hitreje in enostavno razporediti maso v modelčke. Ob strani ima mero količine in je primeren tudi za pripravo drugih jedi (palačinke, krofi,…). Prostornina: 900 ml.

InnovaGoods kompaktni brusilec nožev (V0101140)
10,89 €

Kompaktni brusilec nožev je primeren za različne tipe nožev. Ima dve odprtini za brušenje: eno iz volframa in drugo iz keramike, kar pomeni, da z boste lahkoto nabrusili vse nože.

InnovaGoods Box ventilator, 50 W, črno-moder
30,38 €

Odprodaja

Ventilator InnovaGoods Box se ponaša s privlačno zasnovo in tihim delovanjem. Njegova moč znaša 50 W. Ima funkcijo časovnika in nudi tri hitrosti delovanja.

InnovaGoods lupa z LED in UV svetlobo, 3 x povečava
25,53 €

Innovagoods povečevalno steklo z LED in ultravijolično svetlobo omogoča 3-kratno povečavo in je kakovosten pripomoček pri opravljanju natančnih del, odkrivanju različnih nepravilnosti, ponarejenih dokumentov in denarja ter branju drobnega tiska na navodilih, deklaracijah ipd.

InnovaGoods aparat za masažo stopal, bež
19,90 €

Aparat za masažo stopal z mehko in puhasto prevleko greje noge, poleg tega pa jih nežno in sproščujoče masira. Prevleka je snemljiva in pralna.

InnovaGoods aparat za masažo stopal, bež - Odprta embalaža
19,90 € 19,51 €

Odprta embalaža

Aparat za masažo stopal z mehko in puhasto prevleko greje noge, poleg tega pa jih nežno in sproščujoče masira. Prevleka je snemljiva in pralna. Artikel ima odprto embalažo, vendar ni bil uporabljen.