Inebrya Ice Cream Keratin (Restructuring Mask)-25%
9,60 € 7,20 €

Profesionalna nega las Inebrya predstavlja linijo za prestrukturiranje s keratinskim Ice Cream Keratin, ki je idealen za kemično Inebrya in pogosto kemično obdelane lase. Ta maska odstrani frizzo in pusti lase svilnato mehke. Njegovo globoko delovanje vrača sijaj, moč in elastičnost. .

Inebrya Ice Cream Color ( Color Mask)
5,70 € 5,20 €

Ice Cream Color izboljšuje obarvane lase. Dobro pritrdi barvo in ji podaljša življenjsko dobo. Poleg tega ima prijetno tutti-frutti dišavo. .

Inebrya Sladoled Shecare (Reconstructor Mask) 300 ml-23%
8,10 € 6,20 €

Obnavljajoča in globoko delujoča maska za sladoled Shecare je zasnovana za suhe in poškodovane lase, ki ji dajejo naraven, zdrav videz. Obnavlja in obnavlja strukturo las. Lasem daje mehkobo in sijaj. .

Inebrya Ice Cream Argan-Age -fazni balzam (Pro-Age Conditioner) 200 ml-31%
10,10 € 6,90 €

Dvofazni balzam za izpiranje Ice Cream Argan-Age zagotavlja lasem potrebno hidracijo in zaščito. Izboljša strukturo las, ima regenerativne učinke ter daje las sijaj in mehkobo. Poleg tega vsebuje UV filtre, ki ščitijo lase pred škodljivimi vplivi sončne svetlobe. .

Inebrya Ice Cream Argan-Age (Pro-Age Treatment) 100 ml
16,30 €

Ice Cream Argan-Age olje s Ice Cream Argan-Age zagotavlja regeneracijo vsem tipom las, ki so utrujeni in dolgočasni. Proti staranju lasnih vlaken preprečuje, vlaži lase in jim tako daje elastičnost. C igra proti škodljivim prostim radikalom, ki negativno vplivajo na lasno vlakno.

Inebrya Ice Cream Dry-T (Shampoo) 300 ml
6,10 € 5,50 €

Zadnji kos!

Šampon za suhe in poškodovane lase Ice Cream Dry-T zagotavlja učinkovit učinek čiščenja in pusti lase mehke, bleščeče in enostavno urejanje. Vsebuje beljakovine svile in pšenice, ki lase negujejo in obnavljajo. .

Inebrya Ice Cream Keratin ( Keratin Oil Elixir) 200 ml-36%
16,60 € 10,60 €

Profesionalna nega las Inebrya predstavlja linijo za prestrukturiranje s keratinskim Ice Cream Keratin, ki je idealen za kemično Inebrya in pogosto kemično obdelane lase. Ta olje brez izpiranja odstrani kožo in pusti vaše lase svilnato mehke.

Inebrya Ice Cream Keratin obnovo (Velvet Keratin Cream) 100 ml
13,90 €

Ice Cream Keratin restrukturirajoča Ice Cream Keratin lase je namenjena stresnim in poškodovanim lasem, ki trpijo po razcepljenih koncih. Zahvaljujoč ultralahki formuli zdravi lase, hkrati pa jih zaščiti pred nadaljnjim lomljenjem. Nežna sestava ne obremeni las in jih pusti svileno mehke na dotik.

Inebrya Ice Cream Keratin (Restructuring Shampoo)
11,70 €

Zadnji kos!

Profesionalna nega las Inebrya predstavlja linijo za prestrukturiranje Ice Cream Keratin, idealno za kemično Inebrya in pogosto kemično obdelane lase. Ta šampon zagotavlja učinkovit učinek čiščenja, obnavlja strukturo las, globoko vlaži in neguje. .