IAMS hrana za pse Dog Puppy Small&Medium Chicken, 12 kg
29,03 € 27,90 €

Odlična cena

Hrana za mladiče in manjše pasme vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Puppy Small&Medium Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Puppy Large Chicken, 3 kg-28%
9,27 € 6,59 €

Odlična cena

Hrana za mladiče in velike pasme vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Puppy Large Chicken 3 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Puppy Large Chicken, 12 kg-33%
29,03 € 19,34 €

Odlična cena

Hrana za mladiče in velike pasme vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Puppy Large Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Adult Small&Medium Chicken, 12 kg-33%
29,03 € 19,28 €

Odlična cena

Hrana za odrasle pse majhnih in srednje velikih pasem vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Adult Small&Medium Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Sterilized Salmon, 1,5 kg-49%
8,88 € 4,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle in starejše mačke z lososom in zmanjšano vsebnostjo maščob pomaga pri zmanjševanju telesne teže. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Sterilized Salmon 1,5 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Senior Small&Medium Chicken, 12 kg
29,03 € 27,49 €

Zadnji kos!

Hrana za starejše pse majhnih in srednje velikih pasem vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Adult Large Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Senior Large Chicken, 12 kg-33%
29,03 € 19,28 €

Odlična cena

Hrana za starejše pse velikih pasem vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Senior Large Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Adult Small&Medium Lamb, 12 kg
29,03 € 27,49 €

Zadnji kos!

Hrana za odrasle pse majhnih in srednje velikih pasem vsebuje vitamin D za zdrave kosti. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Adult Small&Medium Lamb 12 kg vsebuje taurin za pravilno delovanje srca.

IAMS hrana za mačke Cat Kitten Chicken, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za mladiče vsebuje vitamina C in E, ki skrbita za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Kitten Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Chicken, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Lamb, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke, z jagnjetino, vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Lamb 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS krma za mačke Cat Adult Salmon, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Salmon 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Hairball Chicken, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke je posebej zasnovana za zmanjšanje izpadanja dlak. Ima vitamin E in antioksidante, ki pomagajo krepiti imunski sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Hairball Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Adult Large Chicken, 12 kg-37%
29,03 € 18 €

Odlična cena

Hrana za odrasle pse velikih pasem vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Adult Large Chicken 12 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za pse Dog Adult Weight Control Chicken, 12 kg-33%
29,03 € 19,28 €

Odlična cena

Hrana za odrasle pse vseh pasem vsebuje zmanjšano vsebnost maščob in pomaga uravnotežiti težo. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Dog Adult Weight Control Chicken 12 kg vsebuje taurin za pravilno delovanje srca.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Ind Chicken, 10 kg-20%
30,97 € 24,65 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Ima zmanjšano vsebnost maščobe za 14%. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Ocean Fish, 2 kg-40%
9,26 € 5,49 €

Odlična cena

Hrana za odrasle mačke, z morskimi sadeži, vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Ocean Fish 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS For Vitality hrana za odrasle mačke, 1-6 let, 350 g
1,08 €

Odlična cena

Iams For Vitality hrana za mačke s svežim piščancem podpira 7 znakov zdrave vitalnosti vaše mačke, tako da lahko občudujete njene sijoče dlake in zdravo kožo. Primerna je za odrasle mačke, stare od 1 do 6 let.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Chicken, 10 kg
33,99 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Dntl Chicken, 10 kg
33,99 €

Hrana za odrasle in starejše mačke poskrbi za zdrave zobe, srčni in urinarni sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Dntl Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.