Hunter Spa štrigelj za nego dlake, dvojni, 41 zob
11,80 €

Odlična cena

Hunter Spa dvojni štrigelj ima 41 zob iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo nego podlanke, brez da bi poškodovali kožo psa. Primeren je za srednje dolgo in dolgo dlako. Štrigelj je enostaven za uoprabo in ne drsi.

Hunter Spa krtača za nego psa, za šamponiranje
12,90 €

Odlična cena

Hunter Spa krtača za nego je idealna za šamponiranje ker jo lahko napolnite s šamponom in ga tako nanesete neposredno na kožuh. Krtača tudi spodbuja cirkulacijo psa.

Hunter Spa klešče za kremplje, 16 cm
12,90 €

Odlična cena

Hunter Spa klešče natančno in nežno režejo posebej žilave kremplje. Poseben mehanizem zapiranja zagotavlja varno uporabo. Narejene so iz kakovostnega nerjavečega jekla z ročajem iz umetnega usnja.

Hunter Spa samočistilni štrigelj za nego dlake, enojni, 20 zob
15,40 €

Odlična cena

Hunter Spa štrigelj za odstranjevanje odpadle dlake, podlanke in prhljaja ima nastavljive zobe, kar pomeni, da je primeren za pse s srednje dolgo in dolgo dlako. Odstranjevanje dlake s štriglja je enostavno, potrebno je le pritisniti gumb. Zobje so izdelani iz nerjavečega jekla, ročaj pa iz imitacije usnja.

Hunter Spa samočistilna mehkožičnata krtača, M, 17 cm
12,60 €

Odlična cena

Hunter Spa samočistilna mehokžičnata krtača M, 17 cm ima zaobljene konice za odstranjevanje odmrle dlake in razčesavanje vozlov. Dlake se na koncu enostavno odstranijo s pritiskom na gumb.

Hunter Spa trimer za dlako, redek
11,90 €

Odlična cena

Hunter Spa trimer z ukrivljenim rezilom omogoča odstranjevanje dlake tudi na težko dostopnih mestih. Primeren je za pse s kratko, srednje dolgo in dolgo dlako. Ergonomično oblikovan ročaj z imitacijo usnja zagotavlja nedrseč in udoben prijem.

Hunter Spa glavnik za razčesavanje, dolgi, kratki / zobje
8,95 €

Odlična cena

Hunter Spa glavnik za razčešavanje z vrtečimi zobmi iz kakovostnega nerjavečega jekla je primeren za odstranjevanje podlanke, razčesavanje vozlov, odstranjevanje odmrle dlake in umazanije. Ima ergonomsko oblikovan ročaj.

Hunter Spa samočistilna mehkožičnata krtača, S, 16 cm
11,80 €

Odlična cena

Hunter Spa mehkožičnata krtača z zaobljenimi konicami odstranjuje odmrlo dlako in podlanko. Dlake se enostavno odstranijo s pritiskom na gumb. Narejena je iz nerjavečega jekla z ročajem iz umetnega usnja.