Hugo Boss

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme - EDP 30 ml

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme - EDP

29,70 €

Boss Nuit Pour Femme je prefinjena ženska dišava, ki je bila prvič predstavljena javnosti leta 2012. Njeni zapeljivi ženski toni so bili navdihnjeni v eni od legend ženskega sloga – črni koktajli in samozavest, ki jo ženske pridobivajo.

Partner: Vivantis
Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - trdi dezodorant 75 ml
1x

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - trdi dezodorant

15,40 €

Moški Boss No.  6 je ozaveščen, z zdravim odmerkom samozaupanja. Močna moška dišava privablja uspeh, izžareva samozavest in poudarja čutno čustveno plat moškega značaja. Ta razkošna dišava s citrusi, bo očarala vsako pravo damo. .

Partner: Vivantis
Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom
2x

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT

2,60 €

Moški Boss No. 6 je ozaveščen z zdravim odmerkom samozaupanja. Luksuzna citrusno-pikantna dišava definira uspeh, izžareva samozavest in poudarja čutno čustveno plat moškega značaja. Platnica škatle te dišave ima novo preobleko (glej podrobne fotografije). V obeh primerih gre za  izvorni izdelek. .

Partner: Vivantis
Hugo Boss toaletna voda The Scent EDT, 100 ml
19x

Hugo Boss toaletna voda Boss The Scent EDT

73,90 €

Moška toaletna voda Hugo Boss – The Scent je odlična izbira za moške, ki si želijo popolnega razmerja med samozavestjo in nonšalantnostjo.

Dostava Mimovrste
Hugo Boss Boss Orange Man - EDT 40 ml

Hugo Boss Boss Orange Man - EDT

23,30 €

V tej moški dišavi prevladuje vanilijeva nota, ki podčrta sproščen optimistični duh, ki spremlja celotno blagovno znamko. Da bi poudarili moškost, je dišava obogatena z okusnimi lesenimi toni, ki jih moške dišave najdemo predvsem v osnovi, vendar tu nenavadno spremlja celotno kompozicijo.

Partner: Vivantis
Hugo Boss deodorant v spreju No.6 - 150ml
28x

Hugo Boss deodorant v spreju No.6 - 150ml

12,99 €

Hugo Boss deodorant v spreju je ustvarjen za modernega in aktivnega moškega. Učinkovito nevtralizira slabe vonjave in zagotavlja svežost in udobje.

Dostava Mimovrste

Hugo Boss je prefinjena in luksuzna blagovna znamka za moške in ženske. Blagovna znamka se deli na tri dele. To so Hugo - moda za mlade, Boss - moderna in tradicionalna moda ter Baldessarini - blagovna znamka, ki je sinonim za razkošje, eleganco in izvirnost.

Poleg oblek in parfumov, Hugo Boss izdeluje tudi razne dodatke, kot so očala, ure in čevlji. Hugo Boss je blagovna znamka, ki zna oblikovati kombinacijo med elegantnimi in športnimi oblačili. Blagovna znamka prinaša veselje modnim ljubiteljem po svetu.