Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - voda za po britju 50 ml

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - voda za po britju

26,70 € 0,53 €/ml

Moški Boss 6 je usmerjen, z zdravim odmerkom samozaupanja. Močna moška dišava privablja uspeh, izžareva samozavest in poudarja čutno čustveno plat moškega značaja. To je razkošna dišava z citrusi, ki bo očarala vsako pravo damo. Primeren za vsakodnevno obrabo.

Partner: Vivantis
Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - balzám po holení 75 ml

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - balzám po holení

22,70 €

Moški šef 6 je namenjen z zdravim odmerkom zaupanja. Močna moška dišava opredeljuje uspeh, izžareva samozavest in poudarja čustveno čustveno plat moškega značaja. To je razkošna dišava z citrusi, ki bo očarala vsako pravo damo. Primeren za vsakodnevno obrabo. .

Partner: Vivantis
Hugo Boss Boss The Scent - voda po holení 100 ml

Hugo Boss Boss The Scent - voda po holení

41,40 € 0,41 €/ml

Hugo Boss verjame v zapeljivost, ki napade um in pusti trajen pečat. Aroma, ki ustvarja ta učinek, je popolnoma edinstvena. BOSS THE SCENT se ponaša z ekskluzivno sestavino iz Afrike: afrodizijski sadež manike, ki prikliče marakujo in rum.

Partner: Vivantis

Hugo Boss je prefinjena in luksuzna blagovna znamka za moške in ženske. Blagovna znamka se deli na tri dele. To so Hugo - moda za mlade, Boss - moderna in tradicionalna moda ter Baldessarini - blagovna znamka, ki je sinonim za razkošje, eleganco in izvirnost.

Poleg oblek in parfumov, Hugo Boss izdeluje tudi razne dodatke, kot so očala, ure in čevlji. Hugo Boss je blagovna znamka, ki zna oblikovati kombinacijo med elegantnimi in športnimi oblačili. Blagovna znamka prinaša veselje modnim ljubiteljem po svetu.