Hudora Skiro Big Wheel GS 205
109,90 €

Zadnji kos!

Skiro Hudora Big Wheel GS 205 je namenjen otrokom od 3. leta starosti naprej. Močna aluminijasta konstrukcija omogoča varno in razgibano raziskovanje okolice s pomočjo gibanja.

Hudora set za pritrditev trampolina v tla
24,90 €

Zadnji kos!

Hudora set za pritrditev trampolina v tla vključuje 4 zavita sidra in 4 trakove, ki bodo pomagali preprečevati prevrnitev trampolina v primeru močnega vetra.

Hudora otroški sedež za gugalnico, rdeč
27,03 €

Zadnji kos!

Otroški sedež za gugalnico blagovne znamke Hudora je primeren za vse vrste gugalnic. Izdelan je iz kakovostne plastike. Primeren je za otroke, starejše od 1. leta.

Hudora tenis set Junior - Odprta embalaža-17%
19,90 € 16,44 €

Odprta embalaža

Otroški set za tenis vsebuje vse kar mladi teniški talenti potrebujejo za igro. Artikel ima odprto embalažo in je poškodovan. Poškodba je razvidna iz priložene fotografije, cena pa je dodatno znižana.

Hudora Little BigWheel otroški skiro pr.180/125mm
100 € 80,28 €

Čudovito skiro Little BigWheel® v elegantni in moderni zasnovi, je primeren za otroke od 4 leta. Skiro je mogoče enostavno zložiti in ga prevažati ali čistiti zahvaljujoč nagibnemu mehanizmu. Skiro ima lahko in trpežno konstrukcijo, nastavljiv ročaj, velika kolesa za nemoteno vožnjo in močno torno zavoro.

Hudora BigWheel Generation V 205 skiro
129,90 € 104,67 €

Moderen skiro BigWheel Generation V 205 z edinstvenim dizajnom in krmilom v obliki črke V. Skiro ponuja neverjetno visoko nivo udobja med vožnjo. Enostavno in hitro zlaganje z eno roko. Nastavljivo krmilo, velika stopalka in PU kolesa z velikostjo 205 mm š športnim jedrom zagotavljajo udobje med vožnjo za vse,

Hudora rolka Retro Iceglow
53,41 €

Fleksibilna in vzdržljiva rolka Retro Iceglow z LED lučmi proizvajalca Hudora je namenjena vsem, ki se želijo počutiti posebno.

Hudora skiro Big Wheel Air 230, Dual Brake
239,90 € 229,90 €

Skiro Big Wheel Air 230 je najnovejši model priznanega nemškega proizvajalca Hudore. Skiro je nastavljivo po višini, za varnost pa poskrbi nožna zavora na zadnjem kolesu.

Hudora skiro Big Wheel, 205 mm, vijoličen
110 €

Skiro Hudora Big Wheel s kolesi velikosti 205 mm je odličen pripomoček za rekreacijo in zabavo. Primeren je za otroke in odrasle od 5. leta starosti dalje. Je zelo vzdržljiv, a tudi kompakten, saj se zlahka zloži in nese s seboj. Na voljo je v živahni vijolični barvi.

Hudora skiro Flitzkids, moder
59,13 €

Skiro Hudora Flitzkids modre barve se pohvali z dvema kolesoma na sprednji strani za izjemno stabilnost med vožnjo. Odlikujejo ga kroglični ležaji ABEC 5, navdušeni pa boste tudi nad preprostim sistemom zlaganja. Prednost skiroja je po višini nastavljivo krmilo.

Hudora koš Junior in/outdoor
57,95 €

Koš za košarko Hudora velikosti 90×60 cm je namenjen uporabi tako zunaj kot v notranjih prostorih.

Hudora tenis set Junior
19,90 €

Otroški set za tenis vsebuje vse kar mladi teniški talenti potrebujejo za igro.

Hudora set za sodnika
4,24 €

Set Hudora za sodnika. Vsebuje piščalko na vrvici, rdeč in rumen karton.

Hudora kotalke Disco Roler, roza-oranžne
79,90 € 44,90 €

Kotalke Disco Roler proizvajalca Hudora so primerne za deklice, ki si želijo varnega in stilskega kotalkanja, in jih bodo navdušile s svojim dizajnom v roza-oranžni barvi.

Hudora skiro Big Wheel Style 230
159,90 €

Skiro Hudora Big Wheel Style 230 z zložljivo aluminijasto konstrukcijo dopušča obremenitev do 120 kg. Opremljen je z nožno zavoro na zadnjem kolesu. Ima tačko za postavitev in nastavljiv trak za nošenje. Primeren je za otroke od 5. leta dalje. Odlikuje ga nastavljiva višina.

Hudora Skiro Big Wheel RX 205
109,90 €

Skiro Hudora Big Wheel RX 205 se ponaša z močno aluminijasto konstrukcijo, nožno zavoro na zadnje kolo ter enostavnim zlaganjem skiroja.

Hudora Ratz Fratz poganjalec, 30,5 cm, zelen
73,80 €

Poganjalec z nosilnostjo 35 kg, nastavljivo višino sedeža in zavoro na zadnjem kolesu. Primeren za otroke pred pričetkom učenja vožnje kolesa. Primeren za starost 2 do 5 let.

Hudora skiro Flitzkids 2.0, Skate Wonders
64,90 €

Skiro Flitzkids 2.0, Skate Wonders odlikujeta sprednja 2 koleščka, ki omogočata boljšo stabilnost, skiro bo še posebej navdušil vaše deklice saj je dobavljiv v roza barvi.

Hudora slackline - vrv za ravnotežje
39,90 € 36,91 €

Slackline oziroma vrv za ravnotežje blagovne znamke Hudora je odličen pripomoček za vse adrenalinske navdušence in pa tudi vse ostale, ki si želite izboljšati svoje ravnotežje.

Hudora ženski rolerji My First Quad
49,90 €

Ženski rolerji My First Quad proizvajalca Hudora so primerni za otroke, ki se prvič spopadajo z rolanjem, saj njihova zasnova skrbi omogoča večjo varnost in stabilnost.

Hudora viseča gugalnica
65,05 €

Viseča gugalnica Hudora iz poliestra s premerom 90 cm. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

Hudora moški rolerji My First Quad, modri
51,94 €

Moški otroški rolerji My First Quad proizvajalca Hudora so primerni za otroke, ki se prvič spopadajo z rolanjem, saj njihova zasnova skrbi omogoča večjo varnost in stabilnost.

Hudora kotalke Disco Roler, roza-zelene
83,18 €

Kotalke Disco Roler proizvajalca Hudora so primerne za deklice, ki si želijo varnega in hkrati stilskega kotalkanja, saj jih bodo navdušile s svojim dizajnom v zeleno-roza barvi.

Hudora Badminton žogice HS-22
5,18 €

Badminton žogice Hudora HS-22 so namenjene rekreativnim igralcem badmintona. Set vsebuje 5 žogic.

Hudora kotalke Disco Roler, modro-zelene
79,90 € 76,24 €

Kotalke Disco Roler proizvajalca Hudora so primerne za dekleta, ki si želijo varnega in hkrati stilskega kotalkanja, saj jih bodo navdušile s svojim dizajnom v modro-zeleni barvi.

Hudora že več kot 90 let razvija izdelke za ljudi, ki uživajo v aktivnem preživljanju prostega časa. V njihovi ponudbi najdemo rolerje, drsalke, trampoline in mnoge druge športne pripomočke. Vse njihove izdelke zaznamujeta inovativnost ter kakovost. Poleg omenjenega je njihova ključna vrednota skrb za stranke.

Hudora že več kot 90 let razvija izdelke za ljudi, ki uživajo v aktivnem preživljanju prostega časa. V njihovi ponudbi najdemo rolerje, drsalke, trampoline in mnoge druge športne pripomočke. Vse njihove izdelke zaznamujeta inovativnost ter kakovost. Poleg omenjenega je njihova ključna vrednota skrb za stranke.