HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 48 l
74,90 €

64,40 €

Novo

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 48 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.


HIMAXX koš za odpadke Premium, 30 l
77,90 €

61,90 €

Eleganten nerjaveč koš za odpadke Premium s prostornino 30 litrov, ima način brezkontaktnega odpiranja, ki poskrbi za primerno higiensko rešitev v vašem domu. Dvižni pokrov se s senzorjem samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Gold USB
21,62 €
20,60 €

Darilni set z luksuznim vžigalnikom v zlatem dizajnu bo zagotovo prišel prav vsem uporabnikom. Vžigalnik se enostavno napolni preko USB kabla. Tako se izognemo neprijetnemu stiku z vnetljivimi snovmi.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Rainbow USB
21,40 €

Razkošen barvit vžigalnik v kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.


HIMAXX koš za odpadke Trendy, 38 l
77,90 €

62 €

Izjemen brezkontaktni koš za smeti Trendy v sijajni izvedbi izdelan iz nerjavečega jekla, katerega prostornina je 38 litrov. Dvižni pokrov se, kadar se približate z rokami, s pomočjo senzorja samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti. Za vaš popolnoma higienski dom.


HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 38 l
63,90 €
62,70 €

Novo

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 38 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Black USB
21,20 €

Razkošen barvit vžigalnik v črni kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.