HIMAXX koš za odpadke Premium, 30 l-21%
77,90 € 60,80 €

Zadnji kos!

Eleganten nerjaveč koš za odpadke Premium s prostornino 30 litrov, ima način brezkontaktnega odpiranja, ki poskrbi za primerno higiensko rešitev v vašem domu. Dvižni pokrov se s senzorjem samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti.

HIMAXX brezkontaktni koš za odpadke Premium, 42 l
65,60 €

Zadnji kos!

Brezkontaktni koš za smeti Premium s prostornino 42 litrov iz nerjavečega jekla za popolno higiensko izkušnjo v vašem domu. Dvižni pokrov se s senzorjem samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti.

HIMAXX doza za tekoče milo na senzor, nerjaveče jeklo, 250 ml
19,73 € 16 €

Zadnji kos!

Brez kontaktna doza za tekoče milo, blagovne znamke Himaxx, je opremljena z infrardečim senzorjem, ki samodejno zazna dlani. Zahvaljujoč tej inovativni tehnologiji, zagotavlja zmanjšano pojavnost bakterij. Ponuja 250 ml prostornine.

HIMAXX vrečke za smeti, 60 l, (7 x 15 kosov)
23,30 € 13,30 €

Komplet vreč za smeti vsebuje skupno 105 kosov, kar vam bo zadostovalo za celoletno porabo. Vreče so izdelane iz plastike, imajo praktično vrvico, ki vam omogoča preprostejše prenašanje.

HIMAXX električni vžigalnik Spark Gold USB
21,62 € 20,70 €

Darilni set z luksuznim vžigalnikom v zlatem dizajnu bo zagotovo prišel prav vsem uporabnikom. Vžigalnik se enostavno napolni preko USB kabla. Tako se izognemo neprijetnemu stiku z vnetljivimi snovmi.

HIMAXX električni vžigalnik Spark Rainbow USB
21,50 €

Razkošen barvit vžigalnik v kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.

HIMAXX koš za odpadke Trendy, 38 l-20%
77,90 € 62,10 €

Odlična cena

Izjemen brezkontaktni koš za smeti Trendy v sijajni izvedbi izdelan iz nerjavečega jekla, katerega prostornina je 38 litrov. Dvižni pokrov se, kadar se približate z rokami, s pomočjo senzorja samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti. Za vaš popolnoma higienski dom.

HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 48 l
74,90 € 68,10 €

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 48 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 38 l
63,90 € 62,30 €

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 38 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

HIMAXX koš za odpadke Trendy, 48 l
70,30 €

Odlična cena

Dodelana posoda za smeti brez dotika Trendy s 48 litri v sijajnem dizajnu nerjavečega jekla, katerega samodejno krmiljenje vas bo popolnoma očaralo – le približajte se pokrovu in koša se samodejno odpre za enostavno odlaganje smeti. Za vaš popolnoma higienski dom.

HIMAXX električni vžigalnik Spark Black USB
21,20 €

Razkošen barvit vžigalnik v črni kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.