HIMAXX brezkontaktni koš za odpadke Premium, 42 l
62,22 €

Brezkontaktni koš za smeti Premium s prostornino 42 litrov iz nerjavečega jekla za popolno higiensko izkušnjo v vašem domu. Dvižni pokrov se s senzorjem samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti.

HIMAXX koš za odpadke Trendy, 38 l
77,90 € 67,17 €

Izjemen brezkontaktni koš za smeti Trendy v sijajni izvedbi izdelan iz nerjavečega jekla, katerega prostornina je 38 litrov. Dvižni pokrov se, kadar se približate z rokami, s pomočjo senzorja samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti. Za vaš popolnoma higienski dom.

HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 48 l
74,90 € 69,71 €

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 48 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

HIMAXX koš za odpadke Premium, 30 l
77,90 € 56,36 €

Eleganten nerjaveč koš za odpadke Premium s prostornino 30 litrov, ima način brezkontaktnega odpiranja, ki poskrbi za primerno higiensko rešitev v vašem domu. Dvižni pokrov se s senzorjem samodejno odpre, kar poskrbi za preprosto odlaganje smeti.

HIMAXX koš za odpadke Elegance II, 38 l
63,90 € 59,64 €

Brezstični koš za smeti Himaxx iz linije Elegance II predstavlja enostavno in higiensko uporabo. Ima kapaciteto 38 l in je narejen iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

HIMAXX koš za odpadke Trendy, 48 l
71,96 €

Dodelana posoda za smeti brez dotika Trendy s 48 litri v sijajnem dizajnu nerjavečega jekla, katerega samodejno krmiljenje vas bo popolnoma očaralo – le približajte se pokrovu in koša se samodejno odpre za enostavno odlaganje smeti. Za vaš popolnoma higienski dom.