Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Kitten Chicken, 7 kg
37,70 €

Novo

Super vrhunska hrana vsebuje kislino DHA iz ribjega olja, ki zagotavlja zdrav razvoj možganov in oči. Podpira tudi imunost in rast, minerali pa skrbijo za krepitev kosti in zob. Hill's Science Plan Feline Kitten Chicken (7 kg) je primeren za mladiče od odstavitve do 1 leta starosti.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult Chicken, 1,5 kg
12,90 €

Novo

Vrhunska hrana vsebuje vitamin E, omega 3 in 6 maščobne kisline, ki zagotavljajo zdravo kožo. Uravnoteženi minerali podpirajo ledvice in mehur. Hill's Science Plan Feline Adult Chicken (1,5 kg) – hrana je primerna za odrasle mačke vseh pasem.

Hill's mačja hrana Science Plan Feline Adult Tuna, 3 kg
21,20 €

Novo

Premium hrana ima uravnoteženo razmerje snovi, zaradi česar bo imela vaša mačka lepo dlako in zdravo kožo. Vsebuje natančno količino fosforja, ki zagotavlja pravilno delovanje ledvic. Hill's Science Plan Feline Adult Tuna 3 kg je primeren za odrasle mačke vseh pasem.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Kitten Chicken, 1,5 kg
13,30 €

Novo

Super vrhunska hrana vsebuje kislino DHA iz ribjega olja, ki zagotavlja zdrav razvoj možganov in oči. Podpira tudi imunost in rast, minerali pa skrbijo za krepitev kosti in zob. Hill's Science Plan Feline Kitten Chicken 1,5 kg je primeren za mladiče od odstavitve do 1 leta starosti.

Hill's PD Feline Metabolic dietna hrana za mačke, 4 kg
35,70 €

Dietna hrana s piščančjim mesom (23 %), zelenjavo in semeni. Mačko poteši in s tem prepreči občutek lakote po jedi in prekomernem uživanju. Hill's PD Feline Metabolic, 4 kg je mešanica vitaminov, elementov v sledovih in mineralov.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult Chicken 10 kg
56,20 €

Novo

Super vrhunska hrana vsebuje vitamin E, omega 3 in 6 maščobne kisline, ki zagotavljajo zdravo kožo. Uravnoteženi minerali podpirajo ledvice in mehur. Hill's Science Plan Feline Adult Chicken 10 kg je primeren za odrasle mačke vseh pasem.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult Light Chicken, 3 kg
23,20 €

Novo

Vrhunska hrana vsebuje L-karnitin, ki nadzoruje težo in podpira pretvorbo maščob v energijo. Vsebuje veliko količino vlaknin, kar zagotavlja občutek sitosti. Hill's Hill's Science Plan Feline Adult Light Chicken (3 kg) – hrana je primerna za odrasle mačke.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 7 kg
48,30 €

Novo

Vrhunska hrana vsebuje vitamin E in omega 6 maščobne kisline, ki zagotavljajo sijoč plašč. Vsebujejo mešanico sestavin, ki podpirajo interakcijo, energijo, vitalnost in delovanje možganov. Hill's Science Plan Feline Adult 7+ Youthful Vitality Chicken 7 kg je primeren za odrasle mačke, stare 7 let naprej.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Kitten Tuna, 1,5 kg
13,30 €

Novo

Super-vrhunska hrana vsebuje kislino DHA iz ribjega olja, ki zagotavlja zdrav razvoj možganov in oči. Podpira tudi imunost in rast, minerali pa skrbijo za krepitev kosti in zob. Hill's Science Plan Feline Kitten Tuna 1,5 kg je primeren za mladiče od odstavitve do 1 leta starosti.

Hill's mačja hrana Science Plan Feline Adult Tuna, 10 kg
56,20 €

Novo

Super premium hrana ima uravnoteženo razmerje snovi, zaradi česar bo imela vaša mačka lepo dlako in zdravo kožo. Vsebuje natančno količino fosforja, ki zagotavlja pravilno delovanje ledvic. Hill's Science Plan Feline Adult Tuna 10 kg je primeren za odrasle mačke vseh pasem.

Hill's PD c/d Feline Urinary Stress Red Calorie dietna hrana za mačke, 4 kg
30,50 €

Prehrana za mačke s prekomerno telesno težo, ki trpijo zaradi bolezni spodnjih sečil. Preprečevanje debelosti, kristalurije in/ali urolitiaze, zastojev uretre in mačjih idiopatskih cisticidov (FIC). Hill’s PD c/d Feline Urinary Stress Red Calorie Chicken, 4 kg zmanjša nastajanje kristalov in kamnov struvita, kalcijevega oksalata in kalcijevega fosfata.

Hill's PD Feline d/d Duck hrana za mačke, 1,5 kg
14,70 €

Hrana za mačke s kožnimi težavami (lezije, intoleranca za hrano, dermatološki ali gastrointestinalni simptomi). Hill's PD Feline d/d Duck 1,5 kg krepi zaščitno funkcijo kože. Iz surovin z minimalnim alergenim potencialom. Bogat z antioksidanti.

Hill's PD Feline Metabolic hrana za mačke, 1,5 kg
15,50 €

Nizkoenergijska mačja hrana, ki je primerna za hujšanje. Mački daje občutek sitosti in zavira pretiran apetit. Hill's PD Feline Metabolic 1,5 kg je klinično preizkušen. Vsebuje L-karnitin. Uravnotežena mešanica vitaminov, elementov v sledovih in mineralov bo mački dala potrebno vitalnost.

Hill's PD Feline Metabolic+Urinary Stress hrana za mačke, 1,5 kg
16,30 €

Hrana, ki blagodejno vpliva na sečila in izgubo teže pri mačkah. Lahko povzroči občutek sitosti. Hill's PD Feline Metabolic + Urinarni stres 1,5 kg lahko zmanjša telesno težo do 11%. Bogat vir beljakovin, omega-6 maščobnih kislin in drugih zdravih snovi.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult& Chicken, 7 kg
52,30 €

Novo

Super premium hrana vsebuje visoko vsebnost omega 3 in 6 nenasičenih maščobnih kislin za sijoče lase. Vitamini, minerali in elementi v sledovih zagotavljajo močno obrambo. Hill's Science Plan Feline Odrasli občutljivi piščanec v trebuhu in koži 7 kg je primeren za odrasle mačke s prebavnimi ali kožnimi težavami.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult Light Chicken, 10 kg
58,90 €

Novo

Vrhunska hrana vsebuje L-karnitin, ki nadzoruje težo in podpira pretvorbo maščob v energijo. Vsebuje veliko količino vlaknin, kar zagotavlja občutek sitosti. Hill's Hill's Science Plan Feline Adult Light Chicken (10 kg) – hrana je primerna za odrasle mačke.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken, 7 kg
40,10 €

Novo

Super premium hrana vsebuje L-karnitin, ki zagotavlja zmanjšanje maščobnih zalog. Z lanenim semenom z veliko omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. Hill's Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken 7 kg, primeren za odrasle mačke s prekomerno telesno težo, za zmanjšanje in vzdrževanje teže.

Hill's hrana za mačke Science Plan Feline Kitten Tuna, 7 kg
37,70 €

Novo

Vrhunska hrana vsebuje kislino DHA iz ribjega olja, ki zagotavlja zdrav razvoj možganov in oči. Podpira tudi imunost in rast, minerali pa skrbijo za krepitev kosti in zob. Hill's Science Plan Feline Kitten Tuna (7 kg) – hrana je primerna za mladiče od odstavitve do 1 leta starosti.

Hill's PD Canine GI Biome hrana za pse, 10 kg
65 €

Dietna hrana, primerna za odrasle pse, ki imajo težave s prebavo. Izdelana je z revolucionarno tehnologijo ActivBiome+, ki skrbi za zdravje črevesnega mikrobioma. Hill's PD Canine GI Biome 10 kg podpira imunski sistem in zahvaljujoč lahko prebavljivim sestavinam (piščanec, meso, koruza) pomaga pri absorpciji hranil.

Hill's PD Canine k/d Early Stage pasja krma, 5 kg
36,70 €

Hrana, primerna za pse z boleznimi ledvic in srčnimi boleznimi. Nebeljakovinske kalorije preprečujejo katabolizem beljakovin. Krma stabilizira markerje ledvične funkcije pri psih z zgodnjo fazo sindroma kronične ledvične bolezni. Hill's PD Canine k/d Early Stage 5 kg prihrani tudi mišično obremenitev in zmanjša uremijo. Nadzira tudi hipertenzijo.

Hill's PD Canine k/d+Mobility krma za pse, 5 kg
42,30 €

Hrana, primerna za starejše pse, ki imajo zaradi ledvične bolezni zmanjšano gibljivost. Zahvaljujoč kontrolirani količini fosforja in nizki vsebnosti natrija se izboljša gibljivost živali. Pes po 21 dneh uporabe bolje teče in skače. Hill's PD Canine k/d+Mobility 5 kg podpira razvoj mišičnega tkiva.

Hill's PD Canine Meta+Mobility krma za pse, 12 kg
76,20 €

Posebna hrana za pse s prekomerno telesno težo in artrozo. Vsebuje hondroitin, glukozamin in kalcij, ki pozitivno vplivajo na obnovo kosti, sklepov in hrustanca. Hill's PD Canine Meta+Mobility ima bogato konsistenco, ki psa nasiti in zavira pretiran apetit. Pomaga pri zmanjševanju teže in ohranjanju teže.

Hill's PD Canine Metabolic dietna hrana za pse, 12 kg
72,50 €

Hrana za pse s klinično dokazanim učinkom pri zmanjševanju telesne teže. Spodbuja kurjenje maščob in hujšanje. Vir L-karnitina. Hill’s PD Canine Metabolic, 12 kg je vir beljakovin in vlaknin. Izdelana je s holistično metodo, ki je osnovana na vzajemno dopolnjujočih se sestavinah.

Hill's PD Canine Metabolic dietna hrana za pse, 4 kg
32,90 €

Hrana za pse s klinično dokazanim učinkom pri zmanjševanju telesne teže. Spodbuja kurjenje maščob in hujšanje. Vir L-karnitina. Hill’s PD Canine Metabolic, 4 kg je izdelana s holistično metodo, ki je osnovana na vzajemno dopolnjujočih se sestavinah. Preprečuje ponovno povečanje telesne mase (yo-yo učinek).

Hill's PD Canine Metabolic Mini, 6 kg
43,90 €

Hrana, namenjena zmanjšanju telesne teže pri psih. Krma je narejena iz surovin z visokim deležem vlaknin (pšenica, celuloza, koruza itd.), Ki dajejo živali občutek sitosti, hkrati pa imajo majhen delež maščobe. Hill's PD Canine Metabolic Mini 6 kg predstavlja zdrav način hujšanja.

Hill's PD Canine Metabolic+Urinary hrana za pse, 12 kg
76,20 €

Hranilni kompleks primeren za pse s prekomerno telesno težo. Pomaga pri zmanjševanju teže in ohranjanju teže. Pasje funkcionalne sestavine nasitijo in zmanjšajo pretiran apetit. Pomaga pri aktivnem izgorevanju maščob. Hill's PD Canine Metabolic + Urinary 12 kg vsebuje naravne antioksidante, ki upočasnjujejo proces staranja.

Hill's PD Canine r/d Mini dietna hrana za pse, 6 kg
41,20 €

Hrana z nizko vsebnostjo maščobe pomaga pri hujšanju. Primerno tudi za pse z limfangijektazijo, boleznijo pomanjkanja vlaknin pri debelih psih (tj. Diabetes mellitus, hiperlipidemija, kolitis ali zaprtje). Hill's PD Canine r/d Mini, 6 kg lahko učinkovito nasiti psa in zavira pretiran apetit.

Hill's PD Feline GI Biome hrana za mačke, 1,5 kg
18,70 €

Hrana za odrasle mačke, primerna za stabiliziranje prebavnih težav in skrb za zdrav črevesni mikrobiom. Vsebuje optimalno razmerje topnih in netopnih vlaken. Hill's PD Feline GI Biome 1,5 kg je lahko prebavljiv in vsebuje visok delež omega-3 maščobnih kislin.

Hill's PD Feline GI Biome hrana za mačke, 5 kg
50,70 €

Dietna suha hrana za odrasle mačke. Pomaga stabilizirati prebavne težave in skrbi za zdrav črevesni mikrobiom. Vsebuje optimalno razmerje topnih in netopnih vlaken. Hill's PD Feline GI Biome 5 kg je lahko prebavljiv in vsebuje visok delež omega-3 maščobnih kislin. Izdelano s tehnologijo ActivBiome +, ki skrbi za zdrav črevesni mikrobiom.

Hill's PD Feline k/d+Mobility hrana za mačke, 2 kg
22,70 €

Dietna hrana za odrasle mačke z akutno ali kronično ledvično boleznijo ali osteoartritisom ali drugo boleznijo sklepov. Formula z manjšim deležem fosforja in beljakovin podpira delovanje ledvic in presnovo. Hill's PD Feline k/d+Mobility 2 kg je vir beljakovin zaradi 21% mesne komponente.

Podjetje Hill's že 55 let proizvaja klinično prehrano za pse in mačke. Da bodo vaši hišni ljubljenčki zadovoljni, sodeluje Hill's z različnimi strokovnjaki. Ponujajo izvirno znanje na področju prehrane za male živali, njihovi izdelki so visoke kakovosti.

Podjetje Hill's že 55 let proizvaja klinično prehrano za pse in mačke. Da bodo vaši hišni ljubljenčki zadovoljni, sodeluje Hill's z različnimi strokovnjaki. Ponujajo izvirno znanje na področju prehrane za male živali, njihovi izdelki so visoke kakovosti.