Herding posteljnina Disney Minnie
34,64 €

Otroška posteljnina s prevleko za vzglavnik s podobo miške Minnie – posteljnina ponuja obojestransko obdelavo. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Herding posteljnina Cute girls
22,13 €

Zadnji kos!

Otroška posteljnina z dodelanim natiskom in napisom, mačjim vzglavnikom in drugačno drugo stranjo. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Herding brisača Nogomet
9,89 €

Otroška brisača z nogometnim žigom za vse največje športne navdušence. Nemško blagovno znamko Herding odlikuje kakovostna obdelava in primerno dodelan barvni tisk.

Herding posteljnina Cars Flannel
22,75 €

Zadnji kos!

Posteljnina z dirkalnimi avtomobili iz animiranega filma Cars bo navdušila vse najmlajše ljubitelje avtov. Na eni strani posteljnine je potisk motiva Cars, na drugi strani pa je potisk ponavljajočega vzorca.

Herding dvojna posteljnina Disney Minnie and Mickey Mouse
51,30 €

Zadnji kos!

Kdo pravi, da sta Mickey Mišek in Miška Minnie samo za otroke? Ta posteljnina od znamke Herding je namenjena partnerjem, ki obožujejo ta 2 lika. Izdelana je iz 100% neškodljivega bombaža v klasičnih dimenzijah 140 × 200 cm in 70 × 90 cm.

Herding posteljnina Gradbišče
22,59 €

Otroška posteljnina s potiskom prikupnega gradbišča z živalmi bodo pomagali vašemu otroku bolje spati. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Herding posteljnina Konj Freedom
22,09 €

Posteljnina z motivom čudovitega žrebca bo razveselila vse ljubitelje konjev. Vsebuje motive na obeh straneh posteljnine. Bombažno posteljno perilo s fotografskim tiskom konja za paši.

Herding otroška posteljnina s podobo bambija in zajčka
19,99 € 13,10 €

Posteljnina z ljubkim motivom je izdelana iz 100 % bombaža v rafiniranem slogu, zaradi česar je ta še posebej fina in mehka. Posteljnina se ponaša z dvostransko izdelavo, zato se je vaši otroki ne bodo naveličali.

Herding Bayala posteljnina s samorogi
23,29 €

Otroška posteljnina s potiskom samorogov, primerna za vsako dekle, ki verjame v ta mitska bitja. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Herding posteljnina Cool kids never sleep
22,57 €

Otroška posteljnina s ponatiskom črk, blazino s podobo medvedka in barvnimi poudarki. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Herding posteljnina Dragons
23,88 €

Fantovska posteljnina z motivom Hiccupa in zmaja iz risanke Kako izuriti zmaja. Izdelana je iz 100% neškodljivega bombaža v klasičnih dimenzijah 140 × 200 cm in 70 × 90 cm, odlikuje jo funkcija svetenja v temi!

Herding posteljnina Star Wars Rogue One
21,33 €

Set prevleke za odejo in vzglavnik ima motiv iz filma Star Wars in se zapira praktično na zadrgo. Posteljnina je izdelana iz 100% neškodljivega bombaža in je zelo prijetna na dotik. Herding Star Wars Rogue One posteljnina bo zadovoljila vsakega oboževalca te knjige in filmske sage.

Herding brisača Konj
9,99 €

Otroška brisača s simpatičnim potiskom čudovitega konja, spomni na svobodo poletja in spokojnost ter moč narave. Nemško blagovno znamko Herding odlikuje kakovostna obdelava in primerno dodelan barvni tisk.

Herding otroška odeja Fynn
11,67 € 7,37 €

Odeja iz mikrovlaken za najmlajše. Mehko in puhasto odejo prinaša maksimalno udobje in jih ponoči zaščitijo pred slabimi sanjami.

Herding posteljnina Disney Minnie Mouse
28,61 €

otroški posteljnini z motivom Miške Minnie bo vaša princesa zaspala, kot v pravljici. Izdelana je iz 100% neškodljivega bombaža v klasičnih dimenzijah 140 × 200 cm in 70 × 90 cm.

Herding posteljnina Spiderman
25,07 €

Set prevleke za odejo in vzglavnik ima motiv iz filma Spiderman in se zapira praktično na zadrgo. Posteljnina je izdelana iz 100% neškodljivega bombaža in je zelo prijetna na dotik. Herding Spiderman posteljnina bo navdušila vsakega otroka, ki mu je všeč zgodba o tem junaku.

Herding posteljnina Solarni sistem
22,68 €

Dvostranska posteljnina s potiskom solarnega sistema. Primerno za 140×200 cm. Narejena iz bombaža, ki zagotavlja udobnost, kakovost in trajnost. Set vsebuje prevleko za odejo in vzglavnik.

Herding brisača Paw Patrol
10,08 €

Otroška brisača z najljubšo temo marsikaterega otroka – Paw Patrols, nikakor ne smete zamuditi ob morju ali ob bazenu. Nemško blagovno znamko Herding odlikuje kakovostna obdelava in primerno dodelan barvni tisk.

Herding posteljnina Transformers Bumblebee
28,34 €

Otroška posteljnina, s ponatiskom, prihaja iz Bumblebee in bo zadovoljila vsakega ljubitelja Transformerjev. Posteljnina nemške blagovne znamke Herding je izdelana iz zdravju neškodljivega bombaža ter z zadrgo v klasični velikosti 140×200 in 70×90 cm.

Klaus Herding, ustanovljen leta 1918 kot Weberei Carl Herding GmbH & Co KG, se je sčasoma spremenil iz proizvodnega podjetja, ki proizvaja surovine in grobo tkanje, v vodilno trgovsko podjetje za domači tekstil. Herding predstavlja družinam prijazno delovno okolje in individualne razvojne priložnosti.

Herding sodeluje z Disneyem od leta 1957. Njihove ciljne skupine so predvsem dojenčki, malčki, mladostniki in mladi odrasli. Zbirka Klaus Herding vključuje celoten spekter klasičnih tekstilnih izdelkov za dom.

Klaus Herding, ustanovljen leta 1918 kot Weberei Carl Herding GmbH & Co KG, se je sčasoma spremenil iz proizvodnega podjetja, ki proizvaja surovine in grobo tkanje, v vodilno trgovsko podjetje za domači tekstil. Herding predstavlja družinam prijazno delovno okolje in individualne razvojne priložnosti.

Herding sodeluje z Disneyem od leta 1957. Njihove ciljne skupine so predvsem dojenčki, malčki, mladostniki in mladi odrasli. Zbirka Klaus Herding vključuje celoten spekter klasičnih tekstilnih izdelkov za dom.