Herbal Essences Repair Argan Oil (Shampoo) 400 ml
6,10 €

Popravite šampon za lase Argan Oil Of Maroko z vonjem po eksotičnih začimbah, citrusih in vaniliji, namenjen vsem tipom las. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Popolno čisti, neguje in hidrira lase. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov ali parafina.

Herbal Essences Argan Oil maroške ( Repair Mask)
5,30 €

Maska za lase z arganovim oljem iz Maroka bo vašim lasem zagotovila potrebno hidracijo. Ne vsebuje parabenov in je zelo nežen do vaših las. Lase puščajo sijoče, hidrirane in lepo dišeče z eksotičnim vonjem.

Herbal Essences Nourish Passion Flower & Rice Milk (Shampoo) 400 ml
6,10 €

Nourish Passion Flow er & Rice Milk šampon za lase z vonjem po pasijonki in riževem mleku je namenjen vsem vrstam las. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov in parafina. Z vsakim umivanjem vam bodo lase neposredno injicirali naravne sestavine.

Herbal Essences Repair Argan Oil (Conditioner) lase (Conditioner) 360 ml
6,10 € 5,30 €

Popravilo Argan Oil iz Maroka za lase z vonjem po osvežujočih citrusih, eksotičnih začimbah in kremni vaniliji je namenjeno vsem vrstam las. Olajša česanje las, obnavlja lase in jih hidrira. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov in parafina. .