Herbal Essences Hydrate Coconut mleko (Shampoo) 400 ml
5,90 € 5,20 €

Šampon za lase Hydrate Coconut Milk z vonjem po kokosovih cvetovih in vaniliji je namenjen obarvanim, normalnim in poškodovanim lasem. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Lasem daje popoln sijaj in hidratacijo, učinkovito jih opere in lasem da potreben volumen.

Herbal Essences Nourish Passion Flower & Rice Milk (Shampoo) 400 ml
5,90 €

Nourish Passion Flow er & Rice Milk šampon za lase z vonjem po pasijonki in riževem mleku je namenjen vsem vrstam las. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov in parafina. Z vsakim umivanjem vam bodo lase neposredno injicirali naravne sestavine.

Herbal Essences Repair Argan Oil (Conditioner) lase (Conditioner) 360 ml
5,90 € 5,20 €

Popravilo Argan Oil iz Maroka za lase z vonjem po osvežujočih citrusih, eksotičnih začimbah in kremni vaniliji je namenjeno vsem vrstam las. Olajša česanje las, obnavlja lase in jih hidrira. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov in parafina. .

Herbal Essences Repair Argan Oil (Shampoo) 400 ml
5,90 €

Zadnji kos!

Popravite šampon za lase Argan Oil Of Maroko z vonjem po eksotičnih začimbah, citrusih in vaniliji, namenjen vsem tipom las. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Popolno čisti, neguje in hidrira lase. Na lase je zelo nežen, ne vsebuje parabenov, barvil, ftalatov ali parafina.

Herbal Essences Smooth Gold in Moringa olje (Shampoo) 400 ml
5,90 € 5,60 €

Gladki šampon za lase Golden Moringa Oil z vonjem sočne pomaranče, belih cvetov in sveže kokosove vode je zasnovan za vse vrste las. Vsebuje 90% naravnih sestavin. Lasem daje popoln sijaj in hidratacijo, učinkovito jih pere ter daje vitalnosti in moči.

Herbal Essences Volume bela grenivka in Mosa meta (Conditioner) 360 ml
5,90 € 5,60 €

Volumen balzam za lase Grejpfrut in Mosa Mint z vonjem sveže stisnjenih agrumov, osvežujočo meto in žametnimi breskvami je zasnovan za vse vrste las. Lažje česanje lajša, obnavlja in hidrira, lasem pa doda manjkajoči volumen. Vsebuje 90% naravnih sestavin.