Head Teniške žogice Head Championship (3 žoge)
7,56 €

Odlična cena

Teniške žogice Head Championship Žogice za klubske igralce ali začetnike. Žogice so vsestransko uporabne na kateri koli površini in zelo trpežne. Prekrite so s tanko plastjo visokokakovostne klobučevine z močnimi spoji, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo.   Tehnični opis

Head Teniške žogice HEAD TEAM 4ks
8,54 €

Odlična cena

Teniške žogice HEAD TEAM Teniške žogice pod pritiskom, namenjene širokemu krogu igralcev. Primerne so tako za rekreativni tenis kot profesionalni trening. Tudi šivi so prvovrstne kakovosti.   Tehnični opis

  • Proizvajalec: Head
  • 4 kosi v pakiranju
  • Model: TEAM
Head Teniške žogice HEAD TOUR Winning ball, 4 kosi
9,27 €

Odlična cena

Teniške žogice HEAD TEAM Žogice so primerne za vse vrste podlag. Posebna površinska obdelava zagotavlja boljšo zaščito žogic pred vodo in vlago. Zasnovane so za igranje na prestižnih turnirjih, pa tudi za rekreativno igro. Primerne so za vse vrste igralcev, tudi za

Head otroške teniske Sprint 2.5 Junior DBNR-38%
61,54 € 37,80 €

Zadnji kos!

Otroški teniški copati za vse, ki imajo radi hitrost in lahkotnost ob nošenju. Podplat je primerno trpežen, zahvaljujoč tehnologiji Head Hybrasion in je profiliran, z namenom da se prilega vsaki površini. Head Sprint 2.5 Junior DBNR teniski so okrepljeni za večje udobje prstov, za čim boljšo izkušnjo ob igri tenisa.

Head Ti.Tornado lopar za tenis
34,74 € 29,86 €

Lopar za tenis z dobrim manevriranjem ima majhno težo. Večja glava omogoča lažji udarec žoge. Okvir je izdelan iz aluminijastega kompozita. Head Ti.Tornado bo prava izbira za začetnike ali priložnostne igralce.

Head Tour XT žogice za tenis, 4 kosi-26%
9,90 € 7,29 €

Žogice za tenis so pakirane v praktični embalaži. Imajo tehnologijo Impact Core, ki zagotavlja odličen dotik in preprosto manevriranje. Head Tour XT imajo ITF certifikat.

Head Core 9R Supercombi torba za loparje-41%
51 € 29,68 €

Športna torba ima snemljive naramnice. Vsebuje prostor za 9 teniških loparjev. Ima zunanji žep za drugo opremo. Uporabna predvsem za rekreacijske in športno rekreacijske igralce. Head Core 9R Supercombi teniško torbo zaradi ročaja lahko nosite tudi v roki.

Head Elite športni nahrbtnik-27%
39,10 € 28,35 €

Športni nahrbtnik ima poseben prostor za shranjevanje obutve. Vsebuje tudi predal za 1 lopar. Ima sprednji žep, ki se zapre na zadrgo, in 2 bočna mrežasta. Head Elite Backpack nahrbtnik lahko nosite v roki, na hrbtu ali na rami.

Head žoge T.I.P., oranžne, 3 kosi
4,95 € 4,81 €

Teniške žoge blagovne znamke HEAD, ki so namenjen otrokom in mladim igralcem. Žoge so 50% počasnejše od navadnih.

Head Elite 9R Supercombi torba za loparje-25%
51 € 38,11 €

Športna torba ima snemljive naramnice. Vsebuje prostor za 9 teniških loparjev. Ima 2 zunanja žepa za drugo opremo. Uporabna predvsem za rekreacijske in športno rekreacijske igralce. Head Elite 9R Supercombi teniško torbo zaradi ročaja lahko nosite tudi v roki.

Head teniške žoge Tour, 4 kosi-25%
9,76 € 7,29 €

Set 4 kakovostnih teniških žog imajo tehnologijo Encore, ki jim omogoča več vrtenja, nadzora in tudi povečuje vzdržljivost. Imajo ITF certifikat. Head Tour 4 se lahko uporablja na vseh vrstah površin.

Head Extreme 120 Squash lopar-16%
97,10 € 81,20 €

Squash lopar ima tehnologijo Innegra, katera zagotavlja potrebno togost in stabilnost. Oblika solze dodaja moč pri odskoku. Lopar je tkan, s polnim pokrovom. Head Extreme 120 uporabljajo predvsem napredni igralci.

Head Extreme 135 lopar za squash-29%
97,10 € 68,16 €

Squash lopar ima tanjši okvir, njegova zasnova pa omogoča boljši prenos moči. Oblika solze dodaja moč pri odskoku. Lopar je tkan, s polnim pokrovom. Head Extreme 135 je primeren še posebej za napredne igralce in tiste, ki dobro igrajo na igrišču.

Head Graphene 360° Speed 120 Squash lopar-16%
143,80 € 120,73 €

Squash lopar ima večjo težo v glavi, kar poveča moč nihanja in nadzor. Lopar je zvit, s polnim pokrovom. Head Graphene 360° Speed 120 uporabljajo ga predvsem rekreativni igralci.

Head Junior Combi Novak otroška teniška torba
53,30 € 46,83 €

Športna torba ima glavno pregrado, kamor lahko pospravite do 6 teniških loparjev. Ima trakove za nošenje na hrbtu, zaponko čez prsi in mali sprednji žep na zadrgo. Head Junior Combi Novak otroška teniška torba je idealna za otroke in mlajše igralce.

Head torba 4 Majors Club-17%
43,11 € 35,60 €

Kompaktna, a prostorna športna torba 4 Majors Club priznane blagovne znamke Head je izdelana iz kakovostne in trpežne tkanine in ima en osrednji predelek in en manjši žep na zunanji strani, spredaj. Torba ima tudi dva udobna ročaja za nošenje in praktično dvosmerno zadrgo.

Head Tour Team športni nahrbtnik
51 € 44,79 €

Športni nahrbtnik s prostornino 47 l ima prostor za shranjevanje 1–2 teniških loparjev. Ima nastavljive in oblazinjene naramnice. Ima vgrajen predal za obutev. Head Tour Team Backpack teniški nahrbtnik ima mali žep, ki je idealen za ključe ali denarnico.

Head Extreme Jr. 25 lopar za tenis-38%
33,18 € 20,57 €

Teniški lopar je še posebej primeren za otroke in mlajše igralce v starosti 8–10 let. Ima poseben element DampPlus, ki učinkovito zmanjša vibracije. Head Extreme Jr. 25 je narejen iz aluminija in je izredno lahkoten.

Head Core 6R Combi torba za loparje-38%
43,10 € 26,51 €

Športna torba ima snemljive naramnice. Vsebuje prostor za 6 teniških loparjev. Ima zunanji žep za drugo opremo. Uporabna predvsem za rekreacijske in športno rekreacijske igralce. Head Core 6R Combi teniško torbo zaradi ročaja lahko nosite tudi v roki.

Head Extreme Jr. 19 lopar za tenis
30,84 € 26,49 €

Teniški lopar je še posebej primeren za otroke in mlajše igralce v starosti 2–4 let. Ima poseben element DampPlus, ki učinkovito zmanjša vibracije. Head Extreme Jr. 19 je narejen iz aluminija in je izredno lahkoten.

Podjetje Head je v zadnjih 50 letih vodilno na področju proizvodnje športne opreme.

Vodilni so pri razvoji in distribuciji visoko kakovostnih športnih izdelkov. Uporabljajo <b<najnovejšo tehnologijo. Imajo več kot 27 000 prodajnih mest v več kot 80 državah po celem svetu. Kupci niso le profesionalni športniki, vendar tudi ostali športni navdušenci.

Podjetje je del mednarodne skupine Head NV. Head NV je vodilna svetovna skupina, ki deluje na področju športne opreme in proizvaja za različne športe, kot so: smučanje tenis, deskanje, squash, oprema za potapljanje.

Podjetje Head je v zadnjih 50 letih vodilno na področju proizvodnje športne opreme.

Vodilni so pri razvoji in distribuciji visoko kakovostnih športnih izdelkov. Uporabljajo <b<najnovejšo tehnologijo. Imajo več kot 27 000 prodajnih mest v več kot 80 državah po celem svetu. Kupci niso le profesionalni športniki, vendar tudi ostali športni navdušenci.

Podjetje je del mednarodne skupine Head NV. Head NV je vodilna svetovna skupina, ki deluje na področju športne opreme in proizvaja za različne športe, kot so: smučanje tenis, deskanje, squash, oprema za potapljanje.