Hape Delovna miza

Hape Delovna miza

Ocena: 4,8
99,99 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Hape hiša za punčke, družinska
199,99 €

Zadnji kos!

Čudovita družinska hiša za punčke ponuja premikajoče luči in zvonček. Primerna za otroke od 3. leta.

Hape proga za vlak - gorski rudnik
101,65 € 88,11 €

Odpeljite vlak iz površinskega ozemlja globoko v rudnik. Ta proga zagotavlja veliko zabave, saj ponuja popolno leseno stezo in vključuje žerjav, vrvni most, zibna vrata in opozorilni zvonec. Proga olajša delo rudarjev in veže vse vagone.

Hape Quadrilla, vesoljsko mesto
129,99 € 113,74 €

Izkusi moč steklene kupole Quadrilla, ki se sveti v temi, na kozmičnem potovanju frnikol. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Hape tovornjak-56%

Hape tovornjak

Ocena: 5
22,98 € 9,90 €

Zadnji kos!

Atraktivni veliki tovornjak, narejen iz lesa in umetne mase. Primeren za otroke od 3. leta dalje.

Hape voziček, večji-55%
89,99 € 39,90 €

Odlična cena

Odkrij številne načine kako uporabljati voziček. Lahko ga vlečeš, napolniš z igračami ali ga potiskaš. Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Hape otroški Smoothie maker-55%
19,99 € 8,90 €

Odlična cena

Z mešalnikom Hape pripravi sladke napitke iz sadja in zelenjave. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape magnetni labirint, vlak-55%
13,21 € 5,90 €

Odlična cena

S to izjemno igračo bo otrok spoznaval barve in razvijal koordinacijo oči in rok ter fino motoriko. Priporočena starost 2+ let.

Hape kocka vtikanka

Hape kocka vtikanka

Ocena: 4,7
9,99 € 8,14 €

Zadnji kos!

Lesena skrinjica bo spodbudila otroka k različnim aktivnostim. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape dvostranski bobenček
20,28 €

Zadnji kos!

Ustvarite divje ritme s tem vsestranskim bobnom. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape glasbila za najmlajše
19,99 €

Zadnji kos!

Ustvarite enakomeren ritem s tremi tolkali: marakaš, tamburin in tolkalo. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape magnetna knjiga Veliki Cirkus
26,12 € 20,32 €

Hape magnetna knjiga Veliki Cirkus je namenjena spodbujanju otroške domišljije in ustvarjanju lastne zgodbe.

Hape kitara, glasbeni inštrument 6 v 1
34,99 €

Zadnji kos!

Večfunkcijsko glasbilo lahko uporabljaš kot boben, ksilofon, ropotuljo ali tamburin. Primerno za otroke, starejše od 18 mesecev.

Hape set za vaflje
25,42 € 20,85 €

Vsi ljubijo vaflje! Sedaj otroci lahko pripravijo svoje okusne vaflje za zajtrk ali popoldanski prigrizek s setom za vaflje.

Hape znanstveni laboratorij, 7 poskusov z magneti
32 € 24,42 €

Zadnji kos!

Raziščite svet magnetne znanosti s tem setom HAPE Science Lab, s sedmimi poskusi. Idealno za mlade znanstvenike in izumitelje! Vsebuje poučna orodja in vse dele, ki jih potrebujete za ustvarjanje sedmih magnetnih poskusov.

Hape Totter Tower
31,50 € 24,42 €

Zadnji kos!

Totter Tower je odlična spretnostna igra, ki krepi prostorsko zaznavo.

Hape natikanka potovanje
18 €

Zadnji kos!

Hape natikanka potovanje je namenjena spodbujanju razvrščanja kosov podobne barve ali oblike na pravo mesto

Hape Sestavljanka - neverjetna živalska abeceda
42,79 € 34,50 €

Neverjetna živalska sestavljanka z abecedo. S to leseno barvno sestavljanko, ki vsebuje edinstvene in čudovite živalske ilustracije, bo zabava iskati ustrezno črko v abecedi. Vedno je postavljen pod hišno kartico.

Hape vodni slap z morskimi bitji
26,74 € 19,18 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje! Vodni slap z morskimi bitji je idealna vodna igrača! Lonček napolnite z vodo, jo polijte po raku in opazujte, kaj se bo zgodilo. Iz zibajočega se raka se voda razdeli na 2 curka, zavrti zvezdo, s hobotnice pa se ulije vodna prha.

Hape Sestavljanka - Skrito pod površjem
32,10 € 25,66 €

Odprodaja

Imajo vaši otroci radi živali in naravo? Zahvaljujoč tej sestavljanki otroci odkrivajo življenje nad in pod vodo. Preštejte vse svoje živalske prijatelje in zabava se lahko začne.

Hape tovornjak s tovorom
13,50 € 11,43 €

Zadnji kos!

Ko se ta vlak premika po progi, se zobato obremenitev ves čas vrti za dinamično igralno doživetje! Prikolica s tovorom se lahko tudi sname za igranje med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Hape knjigica Sadje
8,99 €

Knjigica sadje je primerna za malčke starejše od 10. mesecev.

Hape Vodne igrače – kit s peno - Odprta embalaža
10,69 € 7,78 €

Zadnji kos!

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Hape kolaž iz blaga
10,02 €

Zadnji kos!

Kolaž iz blaga je namenjen otrokom od 4. leta dalje. Razvija otroško ustvarjalnost ter domišljijo.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki
15,27 € 11,18 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

Hape železniški tir - džungla
8,31 € 7,09 €

Zadnji kos!

Dopolnite opremo svojega vlaka z nakupom tega železniškega tira. Tokrat vas bo vlak popeljal v džunglo in boste imeli edinstveno priložnost odkriti kraj, ki ga poznate iz pravljic, neposredno v vaši sobi.

Hape Delovna miza Deluxe
128 € 99,99 €

To je praktična delovna miza za prave znanstvenike in mojstre! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik se bo počutil kot v pravi delavnici! Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.

Hape poganjalec, voziček za potiskanje
91,49 € 72,36 €

Voziček poganjalec nudi otrokom dobro oporo pri njihovih prvih korakih in se ne prevrne. Priporočena starost od 1 leta naprej.

Hape zdravniški kovček
20,62 €

Zdravniški kovček za prvo pomoč vsebuje vse, kar potrebuje zdravnik, da oskrbi poškodbe. Primerno za otroke od 3. leta.

Hape kuhinjski žar set
40 €

Set za pripravo zajtrka vsebuje 2 rezini kruha, med, maslo, krožnik in nož. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape natikanka mavrica
18,99 €

Otroci bodo skozi igro spoznavali barve in oblike, urili svoje finomotorične spretnosti ter krepili sposobnost vizualizacije.

Hape otroški električni klavir z živalmi
19,70 € 16,33 €

Novo

Zabaven, barvit, živalski klavir spremlja otroka pri odkrivanju glasbe na enostaven in intuitiven način. V glasbenem načinu lahko s premikanjem strani živali predvajate 8 not in slišite zvoke inštrumenta. V načinu petja lahko otrok poje s spremljavo klavirja in posnema zvoke živali. V načinu orkestra bo s pritiskom na gumbe predvajana samodejna melodija, na straneh živali pa se bodo predvajali zabavni zvončki.

Hape Puzzle Animirano mestece v gibanju, 49 delov
19 € 14,62 €

Novo

Puzzle Animirano mestece v gibanju. Po sestavljanju sestavljanke si lahko mesto ogledate s posebno magnetno kartico, ki ob pritrditvi na sestavljanko ustvarja animirane učinke in gibanje v sliki.

Hape Pikapolonica na vrvico
10,50 € 8,14 €

Novo

Učenje hoje je zabavnejše, če imaš ob sebi prijatelja, ki gre povsod s teboj! Otroci bodo vzljubili sprehode s pikapolonico. Pikapolonica veselo trese krila, glede na to, kako hitro jo otrok pelje. Igračka spodbuja otroško domišljijo, motoriko in koordinacijo gibov. Dizajn je primeren za fante in deklice.

Hape mavrični ksilofon
16,99 €

Ksilofon omogoča, da otrok razvija finomotorične spretnosti, koordinacijo rok in oči, logično razmišljanje ter razumevanje vzroka in učinka. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape magnetni zaboj z liki
26,50 € 20,62 €

Novo

Pustite, da vas ustvarjalnost odnese s tem fantastičnim magnetnim zabojem. Izberite med 91 priloženimi magnetnimi kosi različnih oblik in barv, jih položite na prizorišče, prikazano na notranjem pokrovu, ali jih ustvarite na praznem hrbtu, povsem poljubno po domišljiji. V kompletu so tudi kartice s slikami za iskanje navdiha.

Hape tolkalo s ksilofonom
31,99 €

Atraktivni set omogoča otrokom različno ustvarjanje zvokov. Priporočena starost 1+ let.

Hape domine Robot
53,34 € 40,64 €

Ustvarite si barvito zabavo s tem setom domin. Uporabite vse dodatke za ustvarjanje barvite poti. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Tukaj ni pravil, domin se ne more graditi dobro ali slabo.

Hape tehtnica s podobo pošasti
31,90 € 29,50 €

Novo

Tehtnica Hape v obliki simpatične pošasti je zabavna družinska igra, ki bo otroke naučila osnovnih informacij o teži, merjenju in tehtanju z uporabo majhnih pošastnih uteži. Paket vključuje kartice z nalogami.

Hape otroški bobenček
24,99 € 19,96 €

Bobenček za vzpodbujanje ritma, zabave in svetlobnih efektov. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.

Hape Bamboo – komplet s kompasom
8,50 €

Novo

Najdite pravo pot s pomočjo tega kompleta z delujočim kompasom. Na zadnji strani kompasa je signalno zrcalo. V pakiranju je še vponka, ki prenese do 10 kg opreme, potrebne za na pot.

Hape mestno postajališče
99,99 €

Mestna postaja v dveh nivojih s snemalnikom za objavo postaj, ciljnim projektorjem in svetlobo. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape Vodne igrače – rak in riba za špricanje
13,47 € 9,53 €

Prisrčna rak in riba imata veliko skrivnost! Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape je eden največjih svetovnih proizvajalcev igrač, izdelanih iz trajnih materialov. Hape igrače so tako ustvarjalno oblikovane kot tudi ekološki prijazne. Vsi njihovi proizvodi ne le dosegajo temveč pogosto celo presegajo zahtevane standarde kakovosti in varnosti.

Od začetka do konca procesa se pri njihovem delu prepletata globalna miselnost ter odgovorna ekologija. Družbeno odgovornost Hape kaže v zaposlovanju lokalne delovne sile, kar ustvarja globalno korporativno kulturo, ki razume in spoštuje svet, v katerem živimo.

Hape je eden največjih svetovnih proizvajalcev igrač, izdelanih iz trajnih materialov. Hape igrače so tako ustvarjalno oblikovane kot tudi ekološki prijazne. Vsi njihovi proizvodi ne le dosegajo temveč pogosto celo presegajo zahtevane standarde kakovosti in varnosti.

Od začetka do konca procesa se pri njihovem delu prepletata globalna miselnost ter odgovorna ekologija. Družbeno odgovornost Hape kaže v zaposlovanju lokalne delovne sile, kar ustvarja globalno korporativno kulturo, ki razume in spoštuje svet, v katerem živimo.