GOLDWELL Dualsenses Color Revive (Root Retouche Powder) 3,7 g
18,40 €

Lasni puder za pokrivanje poganjkov in sivih las. Takoj prekrije poganjke in sive, kar podaljša čas med madeži. Na koreninah absorbira odvečno maščobo in tako daje občutek svežine skozi ves dan. Odporen je na vlago. Paket vsebuje gobo za nanašanje in praktično ogledalo.

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth (Taming Oil) 100 ml
14,20 €

Dualsenses Just Smooth Hair Dualsenses Just Smooth je namenjen za frizzy in goste lase. Lasem daje moč in elastičnost, preprečuje frizz in ukroti trdovratne lase. Lase vlaži in jim daje sijaj in gladkost. .

GOLDWELL Dualsenses Rich Repair (60Sec Treatment)
10,50 € 10 €

Maska za suhe in poškodovane lase jo pusti zdrave in negovane v samo 60 sekundah. Poveča njihovo prostornino in olajša oblikovanje. Lase ščiti pred učinki izsuševanja in daje lasem naraven, zdrav videz. .

GOLDWELL Dualsenses Sun Reflects (60sec Treatment)-20%
3,90 € 3,10 €

Maska Sun Reflects je zasnovana za regeneracijo las po sončenju. Lase globoko hidrira, ščiti pred negativnimi vplivi UV žarkov, gladi in jim daje sijaj. Lase puščajo mehke, voljne in enostavne za uporabo.

GOLDWELL Dualsenses Sun Reflects ( After Sun Shampoo)
4,40 €

Dualsenses Sun Reflects obnavlja lase, poškodovane od sonca, klora in soli, ter dodaja peneč lesk. Zagotavlja takojšnjo obdelavo las in kože ter učinkovito odstranjuje ostanke klora in soli. Edinstvena mehka FadeStopFormula zmanjša bledenje barve las.

GOLDWELL Dualsenses Sun Reflects (After-Sun Shampoo) 250 ml
8,30 €

Dualsenses Sun Reflects je bil ustvarjen za posebne potrebe las in kože po sončenju. Nežno očisti in očisti lase in kožo telesa, obnovi lase po bivanju v slani ali klorirani vodi in jim zagotovi potrebno nego in hidracijo. Ščiti pred UV sevanjem.