Goki lesena sestavljanka na deski – Roke
13,86 €

Lesena sestavljanka roke z osnovno desko sestoji iz 14 delov. Izdelana je iz kvalitetne lesene vezane plošče s potiskom na papirju. Kateri prst je mezinček, kateri je palec? Koliko prstov ima ena roka? Otroci se naučijo barv in štetja do deset.

Goki Igra za tip – prepoznaj obliko v okviru
17,08 €

Vsaki sliki pripada njen obris v okvirju. Samo s tipom morate dele pravilno razporediti. Igra ponuja več možnosti igranje, vsi pa imajo nekaj skupnega – so odlični za razvijanje tipa.

Goki Večplastna sestavljanka – Letni časi
14,84 €

Zadnji kos!

Lesena sestavljanka v 4 plasteh z motivom štirih letnih časov s prikupnimi otroškimi slikami otrokom približa vsak letni čas s tipičnimi značilnostmi – kako zgleda vrt spomladi, poleti, jeseni, in kako se spremeni, ko nastopi zima? Na slikah najdete veliko predlogov za pripovedovanje zgodb otrokom. Večplastna sestavljanka spodbuja motorične sposobnosti, logiko in prostorsko predstavo, čudovite slike pa bogatijo otrokov besedni zaklad.

Goki drevo – razvojna večplastna sestavljanka
13,25 €

Čudovita lesena sestavljanka v štirih plasteh otrokom pokaže, kako iz majhnega želoda zraste ogromen in trden hrast. Ko želod vzklije, je še vedno tako majhen, da si pod njim lahko odpočijejo le majhne žuželke. Celo detelja je s svojim cvetom večja od njega. Kmalu bo hrast prerasel ostale rastline in živali, in ko bo imel veliko krošnjo, bo poln želodov. Pripovedujte otrokom o naravi in njenih zakonitostih, o drevesnih plodovih, in katere živali se hranijo z njimi. Slike so otroške in prikupne.

Goki Ročna igrača - kvadratna
7,68 €

Zadnji kos!

Klopot v obliki kvadrata ima na sebi zvonec in velik obroč, pri gibanju prijetno ropota. Igrala Heimess so obdelana z mehkimi in živimi barvami na vodni osnovi. Odlikujejo se v domiselnem dizajnu in so varni za dojenčke. Igrače Heimess pomagajo razvijati otrokov psihomotorični razvoj, prijemalne reflekse in oprijem.

Goki logična igra Opeke-26%
21 € 15,50 €

Odprodaja

Naloga je zložiti kose po predlogi s kartic. Ta trd oreh bi bil izjemno enostaven, če bi bil vsak del samostojen element sestavljanke. Zato so mnogi segmenti (deli) sestavljeni iz več elementov. Naš nasvet – Najmlajši igralci začetniki lahko svoje prve podobe sestavljajo glede na barvno stran kartice. Seveda je tako sestavljanje podob mnogo enostavnejše in otroci hitro preidejo na zahtevnejši način te miselne igre in sestavljajo po enobarvnih predlogah.

Goki Steza za kroglo – pojoča pagoda-21%
33,70 € 26,50 €

Zadnji kos!

Čudovita duhovna pagoda navdušuje tudi otroke. Najmlajši se bodo zabavali s ponavljanjem gibanja in zvoka, večji otroci pa lahko preizkusijo krogle iz različnih materialov, njihovo hitrost in ton. Tudi odrasle ne morajo mimo, ne da bi vsaj eno kroglo spustili po stezi. Pagoda je v celotiizdelana iz lesa in je lahko celo okras za otroško sobico, da staršem ne bo izgledala nepospravljena.

Goki spominska igra teža, 12 delov-26%
36,40 € 26,90 €

Zadnji kos!

Pari z različno težo spodbujajo ne samo spomin, ampak tudi tip. Igralci morajo klasično najti par kock, ki spadajo skupaj. Primerjanja teže je bolj zahtevna naloga, ki jo lahko vadijo tudi odrasli.

Goki Moj dan – večplastna lesena sestavljanka
13,68 €

Zadnji kos!

Lesena sestavljanka v več plasteh pokaže otrokom, kako izgleda običajen dan. Ena plast vedno predstavlja eno opravilo – kopanje, kuhanje, igranje in večer v družinskem krogu. Slike so otroške in prikupne.

Goki Učimo se računati – ploščice, 36 delov-26%
22,90 € 16,90 €

Zadnji kos!

Otrokom je abstraktni svet številk sprva zelo tuj. S to privlačno raznobarvno igro se bodo otroci naučili računati. Ploščice so obojestransko potiskane, dobite pa jih v kakovostni leseni škatli, ki je namenjena shranjevanju igre. Ploščice so primerne tudi za grajenje. Kako jih boste uporabili, je vaša izbira.

Goki Igra za tip – sestavljanke-19%
21 € 16,90 €

Zadnji kos!

Zatisnite oči in s tipom v bombažni vrečki poiščite dele za vašo sliko. Igra razvija motoriko, tip in sposobnost povezovanja ujemajočih se delov. Igro za otroke so razvili na visoki šoli, zanjo si lahko izmislite različna pravila.

Goki Prepoznaj obliko na otip-27%
24 € 17,40 €

Zadnji kos!

Čudovita igra za male prstke in veliko domišljijo! Je to račka ali drevo? Prepoznavanje oblik na otip ** ni tako enostavno. Če se igrajo manjši otroci, si lahko pomagajo s kartico z natisnjenimi oblikami, ki jih more otrok uganiti. Kako se jo igra? V rdečo bombažno vrečo vstavite vseh 12 predmetov in dodobra premešajte. Otrok z roko seže v vrečo, otipa en predmet in s pomočjo čutil v svojih prstih skuša uganiti, za katero obliko gre. Ta igra **razvija otrokov občutek za tip in domišljijo.

Goki kokoška – razvojna večplastna sestavljanka
13,18 €

Razvojna 4-plastna lesena sestavljanka pokaže otrokom, kako se iz belega jajca počasi izvali malo rumeno pišče, ki pomladi uživa na zelenici in se na koncu razvije v veliko pikčasto kokoško. Kokoška izvali nova jajca, jih greje in kmalu se iz njih zopet izvalijo mali čivkajoči piščančki. Slike so otroške in prikupne. Kokoška in piščančki so pri otrocih zelo priljubljene domače živali, ki jih hitro prepoznajo in oponašajo njihovo oglašanje. Male otroke prav tako zanima odnos med otrokom in starši, ki ga kokoš s piščancem pravzaprav simbolizira.

Goki Igra za dotik II – različne površine v bombažni vrečki
49,93 €

To igro za dotik lahko imenujemo tudi pari za roke. Vseh 32 lesenih valjev s premerom 4 cm vstavite v bombažno vrečko in jih dodobra premešate. Otrok si z zaprtimi očmi iz vrečke izbere en valj in dobro pretipa površino. Potem ponovno seže v vrečko in skuša otipati drug valj z isto površino. Če mu uspe najti parni valj, ga obdrži in igra dalje. Razvija otrokov občutek za tip. Igra je primerna tudi za slabovidne.

Goki gradbene kocke in sestavljanka v enem
23,87 €

Opeke lahko skladate poljubno ali z njimi sestavite 3D kocko… to je zdaj pravi izziv! Idealna za krepitev domiselnosti, še zlasti pa potrpežljivosti. Za igro nujno potrebujete kanček ustvarjalnosti in domišljije, potem steče kot po maslu!

Goki Igra spretnosti - Osel
13,86 €

Namen igre je na osla naložiti čim več tovora, ki je sestavljen iz barvnih lesenih palic. Vsak igralec ima eno barvo. Nato se redno izmenjujejo v polaganju palic na oslov hrbet. Igralec, ki med postavljanjem svoje palice podere palice od drugega igralca, mora vzeti vse padle palice s seboj. Zmaga tisti, ki se je prvi znebil vseh palic.

Goki Igra za tip – različne površine-19%
26,90 € 21,70 €

Odprodaja

To igro za dotik lahko imenujemo tudi pari za roke. Na desetih lesenih valjih s premerom 4 cm je deset različnih vrst materiala, prav tako na leseni podlagi. Otrok mora z zaprtimi očmi prepoznati materiale na dotik in lesene valje postaviti v ustrezno odprtino. Ta igra, primerna za otroke od 3. leta starosti dalje, v veliki meri razvija otrokov občutek za tip. Igra je primerna tudi za slabovidne.

Goki Senzorični spomin
24,38 €

Spomin iz tkanine za vadbo spomina in dotika. 20 oblazinjenih blazinic je skritih pred očmi igralcev v torbi. Cilj igre je iz torbe ujeti dve enako napolnjeni blazini samo glede na dotik in čut. Zanimiva igra, v kateri boste doživeli veliko zabave.

Goki spominska igra Zvoki, 12 delov
35,85 €

Spominska igra z zvoki ne uporablja samo spomina, temveč tudi sluh. Navsezadnje morajo mali igralci najti nekaj kock, ki zvenijo enako. In to sploh ni enostavno. Spominska igra je izdelana iz lesa.

Goki igračka s sponko – medvedek
11,13 €

Lesen obesek z motivom medvedka. Igrača spodbuja krepitev mišic v rokah, razvoj vida in sluha, razvija pa otrokove duševne in motorične sposobnosti. Obeski Heimess so značilni po svojem domiselnem dizajnu in so varni za otroke.

Goki Vstavljanje likov – osnovne oblike
25,16 €

Igra, v kateri najmlajši že razvijajo fine motorične spretnosti in se seznanijo z osnovnimi oblikami, kot so srce, trikotnik, zvezda, krog in kvadrat. Igra je idealna za otroke od enega leta starosti. Izdelana je iz lesa.

Goki metulj – razvojna večplastna sestavljanka
15,66 €

Metulji so lepi in otroci radi tečejo za njimi in jih radovedno opazujejo. Pokažite otrokom, kako se iz majhnega jajčeca na listu izleže strašno nenasitna gosenica. Ko se stisne, gre spat. In končno se izleže lep in barvit metulj.

Goki Potovalna igra - Shut the box II
14,91 €

Shut the box ali naključje, je igra s kockami na srečo za dva igralca v potovalni različici. Cilj igre je, da kliknete čim več ali vseh števil na igralni podlagi. Zmagovalec je tisti igralec, ki mu uspe prišteti vse številke. Če nekateri ostanejo odprti, se njihova vsota sešteje in igralec, ki doseže najnižjo vsoto številk, zmaga.

Goki Dvostranska sestavljanka - globus
12,37 €

Unikatne lesene dvostranske sestavljanke, s katerimi se lahko otroci v zabavni igri naučijo in razvijajo svoje znanje geografije. Sestavljanka globusa je sestavljena iz 57 kosov, ki so vstavljeni v leseno okroglo desko. Zahvaljujoč dvostranskemu potisku je mogoče najprej sestaviti eno poloblo, nato pa drugo.

Goki Kladivo s podlago iz plute XXL, s predlogami
27,70 €

Kakovostna podlaga iz plute za pritrditev oblik po različnih predlogah, ki so vključene v pakiranje. Komplet 212 lesenih delov lahko otroci uporabijo za sestavljanje različnih slik, kar storijo, tako da jih s kladivom in žebljički pritrdijo na podlago. Komplet je odličen za razvijanje vizualne predstave in spomina.

Goki sestavljanka na deski – Evropa
20,61 €

Vsi otroci so zvedavi in se hitro začno spraševati, kje leži država, v kateri živi. S pomočjo sestavljanke Evropa se enostavno naučijo ne le sestaviti Evropo kot sliko, ampak že kmalu znajo našteti vse države in jih prepoznajo po njihovi obliki. Sestavljanka je narejena iz vezane plošče, sosednje države pa so vedno različnih barv. Poleg tega je vsaka država oštevilčena in iz priložene legende ne izveste le, kako se imenujejo, ampak tudi kako izgleda njihova državna zastava.

Goki Zavrti me – igra z zobatimi koleščki, 8 delov-16%
12,90 € 10,80 €

Odlična cena

Šele po namestitvi modrega koleščka z zanko se razkrije, ali se bo celotna naprava dejansko vrtela. In pa še, v katero smer se bo vrtel? Koleščka so obojestransko potiskana, otrokom je igra ne le zabavna, ampak tudi barvno zanimiva in predstavlja zanimivo izkušnjo. Kje vse lahko otroci svojem okolju najdejo take zobate koleščke?

Goki leseni pari – gozd, 32 delov
20,30 €

Leseni pari z zanimivimi gozdnimi motivi za igo in treniranje spomina. Naloga je najti čim več istih parov. V kompletu je 32 igralnih ploščic, ki imajo dimenzije 5 × 5 cm, so lesene, narejene iz kvalitetne in odporne vezane plošče. Robovi ploščic so lepo zaokroženi, slikice so natisnjene.

Goki Lesena sestavljanka - Mozaik II
13,98 €

Leseni mozaik ima različne geometrijske oblike v različnih barvah, shranjenih v lesenem okvirju. S tem mozaikom lahko zmagate na dva načina – če ga želite uporabiti kot sestavljanko, samo izpraznite vse kocke z lesenega okvirja in jih znova sestavite kot sestavljanko v okvir. Druga možnost je, da kocke uporabite za izdelavo zunaj matične plošče v skladu s svojo domišljijo.