G21 litoželezna plošča za žar na oglje BBQ Small, Big in Ring
51,60 €

Zadnji kos!

Ohranite večino soka med žarjenjem in uživajte v popolnem zrezku. Močna lito železna plošča je primerna za vse, ki želijo pripraviti odlično zelenjavo, meso, sir ali ribe. G21 litoželezna plošča za žar na oglje BBQ Small, Big in Ring je odporna na praske.


G21 rokavice za žar, do 350 °C-22%
19,99 €

15,49 €

Odlična cena

Rokavice za žar bodo ščitile vaše roke pred opeklinami, ki jih lahko povzroči vroč žar. Učinkovite so do temperature 350 °C. Za povečanje varnosti je zagotovljena zunanja nedrseča gumijasta plast. G21 Rokavice za žar do 350 ° C so primerne za vsakogar.


G21 električni lovilec insektov GT-40 - Odprta embalaža
124,30 €

118,28 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Učinkovit ubijalec letečih insektov. G21 GT-40 je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, je okolju prijazen in ne uporablja kemikalij. Patentirana konstrukcija zagotavlja visoko učinkovitost, varnost in funkcionalnost. Edinstvena oblika privablja žuželke iz vseh strani. Lovilec se lahko namesti na steno.


G21 Delovna lestev ProfiLine GA-PS-18
138,40 €

Enostranska delovna lestev G21 ProfiLine se pogosto uporablja za inštalacijska dela v različnih obrtnih delih, v čistilnih storitvah ali v skladiščih.


G21 Delovna lestev ProfiLine GA-PS-23
160,50 €

Enostranska delovna lestev G21 ProfiLine se pogosto uporablja za inštalacijska dela v različnih obrtnih delih, v čistilnih storitvah ali v skladiščih.


G21 električni lovilec insektov GS-16
74,90 €

62,10 €

Učinkovit ubijalec letečih insektov. G21 GS-16 je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, je okolju prijazen in ne uporablja kemikalij. Patentirana konstrukcija zagotavlja visoko učinkovitost, varnost in funkcionalnost. Edinstvena oblika privablja žuželke iz vseh strani. Lovilec se lahko namesti na steno.


G21 električni lovilec insektov GT-40
124,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Učinkovit ubijalec letečih insektov. G21 GT-40 je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, je okolju prijazen in ne uporablja kemikalij. Patentirana konstrukcija zagotavlja visoko učinkovitost, varnost in funkcionalnost. Edinstvena oblika privablja žuželke iz vseh strani. Lovilec se lahko namesti na steno.


G21 električni lovilec insektov GTS-30
97,90 €

Učinkovit ubijalec letečih insektov. G21 GTS-30 je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, je okolju prijazen in ne uporablja kemikalij. Patentirana konstrukcija zagotavlja visoko učinkovitost, varnost in funkcionalnost. Edinstvena oblika privablja žuželke iz vseh strani. Lovilec se lahko namesti na steno.


G21 elektronski lovilec insektov Straubing
63,40 €

Elektronski lovilec insektov s trdno podlago in 4 odstranljivimi nogicami. G21 Straubing oddaja posebno svetlobo UV-A, ki privablja vse leteče insekte. Lovilec lahko visi ali pa je postavljen na tleh. Uporaben je na primer v družinskih hišah, pisarnah, restavracijah, vrtnih površinah in povsod tam, kjer je poleti veliko insektov.


G21 komplet za peko na žaru, nabodal in kebaba
15,60 €
15,40 €

Si želite pripraviti domači kebab? S kompletom 6 jeklenih igel lahko na žaru pripravite rahlo meso in meso kebab.
Uporabljajo se lahko na žaru ali v oglju. G21 Orodja za žar, ražnenje in pripravo kebaba lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 nadomestna žarnica za lovilec insektov GT-40
7,30 €

Nadomestna žarnica za lovilca insektov GT-40. Ta električni lovilec insektov uporablja UV-A svetlobo za privabljanje žuželk, ki jih nato paralizira. Nadomestna žarnica ima moč 20 W.


G21 oprema za žar, 17 delov + aluminijasti kovček
36 €

Pripravite si hrano na žaru na najbolj preprost način s pomočjo tega kompleta. Vsak od 17 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 oprema za žar, 3 kosi-27%
9,99 €

7,29 €

Odlična cena

Zakaj ne bi pripravili svoje hrane na žaru na bolj zdrav način? Vsak od 3 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 oprema za žar, 3 kosi + aluminijasti kovček
16 €

Zakaj ne bi pripravili svoje hrane na žaru na bolj zdrav način? Vsak od 3 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 oprema za žar, 5 delov + aluminijasti kovček
32,10 €

Pripravite si hrano na žaru na najbolj preprost način s pomočjo tega kompleta. Vsak od 5 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.


G21 orodje za pripravo hamburgerja-25%
12,99 €

9,69 €

Odlična cena

Uporabite orodje za pripravo hamburgerja da ustvarite en kos mesa, ki je enakomerno narezan točno po vaših željah. Narejen je iz neprijemljive površine, meso pa lahko naravnost prevrnete na žar. G21 Orodje za pripravo hamburgerja ima režasto notranjost.


G21 plinski žar Mexico BBQ Premium line, 7 gorilnikov + regulator tlaka
620 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plinski žar z vgrajenim termometrom vključuje tehnologijo Flame Tamer, ki podaljša življenjsko dobo gorilnikov. Vsebuje 4 igle za žar s pritrdilnimi vijaki za enakomerno žarjenje. G21 plinski žar Mexico BBQ Premium line s sedmimi gorilniki in priloženim regulatorjem tlaka se lahko uporablja za vsako vrtno zabavo


G21 ponev za na žar z neprijemljivo površino
9,30 €

Ponev za žar ima neprijemljivo površino in je primerna za pripravo mesa in zelenjave. V njej lahko pečete brez uporabe olja. Luknje zagotavljajo enakomerno praženje surovin, brez strahu, da bi posamezni kosi padli v ogenj. G21 ponev za na žar se ponaša z nagibno ročico.


G21 set za čiščenje orodja za žar
9 €

Pri peki na žaru je pomembno, da je pribor vedno čist. Komplet za vzdrževanje žara pomaga, da vaš žar žari in je pripravljen za pripravo odlične hrane. Krtače čistijo rešetke, lito železo in kamen. G21 Orodje za peko na žaru odstranjuje ostanke od pečenja.


G21 Torba za teleskopsko lestev GA-11-41%
10,22 €

5,99 €

Odlična cena

Torba za teleskopske lestve G21 GA-TZ11 je izdelana iz trdnega materiala. Primerna je za shranjevanje in prenašanje teleskopske lestve.


G21 žar Gril BBQ Ring
92,70 €

Jeklen žar na lesene pelete s stabilno konstrukcijo. G21 BBQ Ring je izdelan iz trdne jeklene površine in ima črno površino za enostavnejše čiščenje. Okroglo rešetko s premerom 53,5 cm lahko pokrijete s praktičnim pokrovom. Navdušil vas bo tako s kolesi za enostavno premikanje kot tudi s košarico za shranjevanje pod žarom.


G21 žar Texas BBQ, s tremi gorilniki
212,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

G21 plinski žar Texas BBQ se bo izkazal kot učinkovit, priročen in kakovosten pomočnik vseh žar mojstrov.


G21 električni lovilec insektov NG-16
62,10 €

Električni lovilec insektov ustvarja ultravijolično z dometom do 50 m2. Kovinska rešetka takoj opravi s komarji, molji, muhami in drugimi insekti. G21 električni lovilec insektov NG-16 je izdelan iz kovine in ABS plastike ter je odličen za uporabo v bolnišnicah, restavracijah, kavarnah, pisarnah in seveda v gospodinjstvu.


G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu
13,50 €

Tekstilni žep, poln pripomočkov za žar, ki bo zadovolji vsakega kralja žara. Lahko ga obesimo ali celo uporabimo kot predpasnik. Med drugim vsebuje tudi posodi za sol in poper, za boljši okus mesa ali zelenjave. G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu bo idealno darilo.


G21 rastlinjak GA12, 100 × 120 × 40 cm
52,48 €

Novo

Rastlinjak z odličnimi lastnostmi za gojenje rastlin spomladi in v času mraza. Konstrukcija je sestavljena iz 2 delov z odpirajočim pokrovom. Prosojne polikarbonatne plošče imajo 4 mm širine in so zaščitene z UV filtrom. Enota ima aluminijaste profile, ki so eloksirani. G 21 GA12, 100 × 120 × 40 cm ima odlične izolacijske lastnosti.


G21 žar BBQ, veliki
178,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večji G21 žar BBQ je idealen za uporabo na vrtu ali terasi. Izkazal se bo kot učinkovit, priročen in kakovosten pomočnik vseh žar mojstrov.