G21 nadomestna žarnica za lovilca insektov Straubing
4,30 €

Zadnji kos!

Nadomestna žarnica za lovilca žuželk Straubing. Oddaja ultravijolično sevanje, s katerim učinkovito pritegne žuželke. Nadomestna žarnica G21 za lovilca insektov Straubing ima moč 7 W.

G21 nadomestna žarnica za lovilec insektov GT-40
7,40 €

Nadomestna žarnica za lovilca insektov GT-40. Ta električni lovilec insektov uporablja UV-A svetlobo za privabljanje žuželk, ki jih nato paralizira. Nadomestna žarnica ima moč 20 W.

G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu
13,60 €

Tekstilni žep, poln pripomočkov za žar, ki bo zadovolji vsakega kralja žara. Lahko ga obesimo ali celo uporabimo kot predpasnik. Med drugim vsebuje tudi posodi za sol in poper, za boljši okus mesa ali zelenjave. G21 oprema za žar, 6 delov v visečem žepu bo idealno darilo.

G21 rastlinjak GA12, 100 × 120 × 40 cm
62,40 €

Zadnji kos!

Rastlinjak z odličnimi lastnostmi za gojenje rastlin spomladi in v času mraza. Konstrukcija je sestavljena iz 2 delov z odpirajočim pokrovom. Prosojne polikarbonatne plošče imajo 4 mm širine in so zaščitene z UV filtrom. Enota ima aluminijaste profile, ki so eloksirani. G 21 GA12, 100 × 120 × 40 cm ima odlične izolacijske lastnosti.

G21 rokavice za žar, do 350 °C
19,99 € 15,50 €

Rokavice za žar bodo ščitile vaše roke pred opeklinami, ki jih lahko povzroči vroč žar. Učinkovite so do temperature 350 °C. Za povečanje varnosti je zagotovljena zunanja nedrseča gumijasta plast. G21 Rokavice za žar do 350 ° C so primerne za vsakogar.

G21 set za čiščenje orodja za žar
9 €

Pri peki na žaru je pomembno, da je pribor vedno čist. Komplet za vzdrževanje žara pomaga, da vaš žar žari in je pripravljen za pripravo odlične hrane. Krtače čistijo rešetke, lito železo in kamen. G21 Orodje za peko na žaru odstranjuje ostanke od pečenja.

G21 žar BBQ, veliki - Odprta embalaža
178,10 € 169,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večji G21 žar BBQ je idealen za uporabo na vrtu ali terasi. Izkazal se bo kot učinkovit, priročen in kakovosten pomočnik vseh žar mojstrov.

G21 komplet za peko na žaru, nabodal in kebaba
15,60 €

Si želite pripraviti domači kebab? S kompletom 6 jeklenih igel lahko na žaru pripravite rahlo meso in meso kebab.
Uporabljajo se lahko na žaru ali v oglju. G21 Orodja za žar, ražnenje in pripravo kebaba lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.

G21 oprema za žar, 17 delov + aluminijasti kovček
36,20 €

Pripravite si hrano na žaru na najbolj preprost način s pomočjo tega kompleta. Vsak od 17 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.

G21 oprema za žar, 3 kosi + aluminijasti kovček
16,20 €

Zakaj ne bi pripravili svoje hrane na žaru na bolj zdrav način? Vsak od 3 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.

G21 oprema za žar, 5 delov + aluminijasti kovček
32,50 €

Pripravite si hrano na žaru na najbolj preprost način s pomočjo tega kompleta. Vsak od 5 pripomočkov za pečenje na žaru ima dolg ročaj, ki vas bo držal stran od olja ali plamena. Orodje boste z lahkoto prenašali v aluminijastem kovčku. G21 Orodja za žar lahko uporabi vsak, ki poleti rad žari na svojem vrtu.

G21 orodje za pripravo hamburgerja
12,99 € 9,70 €

Uporabite orodje za pripravo hamburgerja da ustvarite en kos mesa, ki je enakomerno narezan točno po vaših željah. Narejen je iz neprijemljive površine, meso pa lahko naravnost prevrnete na žar. G21 Orodje za pripravo hamburgerja ima režasto notranjost.

G21 plinski žar Mexico BBQ Premium line, 7 gorilnikov + regulator tlaka
626,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Plinski žar z vgrajenim termometrom vključuje tehnologijo Flame Tamer, ki podaljša življenjsko dobo gorilnikov. Vsebuje 4 igle za žar s pritrdilnimi vijaki za enakomerno žarjenje. G21 plinski žar Mexico BBQ Premium line s sedmimi gorilniki in priloženim regulatorjem tlaka se lahko uporablja za vsako vrtno zabavo

G21 ponev za na žar z neprijemljivo površino
9,40 €

Ponev za žar ima neprijemljivo površino in je primerna za pripravo mesa in zelenjave. V njej lahko pečete brez uporabe olja. Luknje zagotavljajo enakomerno praženje surovin, brez strahu, da bi posamezni kosi padli v ogenj. G21 ponev za na žar se ponaša z nagibno ročico.

G21 Torba za teleskopsko lestev GA-11-41%
10,22 € 5,99 €

Odlična cena

Torba za teleskopske lestve G21 GA-TZ11 je izdelana iz trdnega materiala. Primerna je za shranjevanje in prenašanje teleskopske lestve.

G21 žar BBQ, veliki
179,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večji G21 žar BBQ je idealen za uporabo na vrtu ali terasi. Izkazal se bo kot učinkovit, priročen in kakovosten pomočnik vseh žar mojstrov.