Fun Factory Smartballs Teneo Duo
26,40 €

Žametna površina in eleganten dizajn teh vaginalnih kroglic bo navdušil ne le oko, temveč celotno telo. Te vaginalne kroglice (znane kot Venusove kroglice) so namenjene ženskam s spuščeno ali odklonjeno nožnico, pa tudi ženskam, ki želijo obnoviti vaginalne mišice v gibljivost in kondicijo.

Fun Factory Vibrator Laya II
96,10 € 84,60 €

Zadnji kos!

Vibrator Laya II stimulira najbolj občutljive erogene cone na telesu. Poleg tega se njegova popolna ergonomija ujema z vašim telesom. Vibrator je prekrit z mehkim, žametno mehkim silikonom v razkošnem barvnem zaključku.

Fun Factory Polnilnik USB Kliknite `N`Charge
6,30 € 5,10 €

Magnetni polnilnik nove generacije Click´N´Charge je primeren za vse revolucionarne polnilne vibratorje Fun Factory , ne da bi bilo treba vtikati v vibratorje.

Fun Factory Stronic Surf pulsator
167,40 € 142,30 €

Stronic Surf pulsator je revolucionarni vibrator, ki ima posebno obliko za še večji užitek, 7 hitrosti in 3 pulzacijske ritme. Njegova velika prednost je dolga življenjska doba baterije (45 minut pri najvišji zmogljivosti).

Fun Factory Vibrator Miss BI G5
125 € 106,30 €

Zadnji kos!

Vibrator Miss Bi nudi stimulacijo klitorisa skupaj z vznemirljivim draženjem točke G. Dva popolnoma neodvisna motorja vas bosta zagotovo popeljala na vrh! Vibrator ima edinstveno obliko, ki se s svojo prožnostjo popolnoma ujema z žensko anatomijo.

Fun Factory Smartballs Teneo Uno
20,60 €

SMARTBALLS Teneo Uno je idealen za ljubitelje majhnih stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venusove kroglice) so namenjene predvsem začetnikom, ženskam s padljeno ali zvrnjeno nožnico, pa tudi ženskam, ki želijo vaginalnim mišicam povrniti svojo gibčnost in kondicijo.

Fun Factory Stronic G pulsator
167,40 € 142,30 €

Stronic G je nov prostoročen pulzator, ki je zasnovan posebej za spodbujanje točke G. Tesna konica, gladka površina in tanko telo v kombinaciji z ritmičnim sunkom vam zagotavljajo orgazme, ki se jim nikoli več ne želite odpovedati. Nova elegantna zasnova bo zagotovo ugajala vsaki ženski.

Fun Factory Tiger G5 vibrator
104,50 €

Nobena ženska se Tigerju ne more upreti! Zahvaljujoč izrazitemu luskanju in ukrivljenim vrhom, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša G-točka bleščala od blaženosti. Ali hrepenite po divji izkušnji? Z gumbom Turbo boste Tigra oskrbeli z živo energijo, s katero vas bo popeljal do vrha.