Frosch Eko pralni gel za otroška oblačila, 2 x 1,5 l
18,99 € 9,50 €/kos

EKO pralni gel znamke Frosch učinkovito odstranjuje madeže, a je vseeno okolju prijazen in je nežen do kože. Njegova sestava temelji na osnovi rastlinskih izvlečkov aloe vere brez dodanih barvil, konzervansov in fosfatov. Primeren je za občutljivo kožo.

Frosch čistilo za wc školjko EKO, 3 x 750 ml, malina
11,92 € 8,49 € 2,83 €/kos

Ekološko čistilo blagovne znamke Frosch temeljito odstrani umazanijo, vodni in sečni kamen iz straniščne školjke, vključno na zgornjih robovih. 3 kosi v pakiranju. Absorbira neprijetne vonjave in osveži s prijetnim vonjem malin.

Frosch milo za roke v dozi + nadomestno polnilo, granatno jabolko
6,99 €

Zadnji kos!

Frosch kremno milo za roke z vonjem granatnega jabolka je pH nevtralno. Zagotavlja nežno nego in intenzivno čiščenje rok, katerih kožo ščiti pred izsušitvijo. V pakiranju sta milo v dozi (300 ml) ter dodatno polnilo (500 ml).

Frosch Eko sprej za madeže na otroškem perilu, 3x300 ml
21,30 € 18,99 € 6,33 €/kos

Zelo učinkovit in okolju prijazen odstranjevalec madežev v spreju je zasnovan za odstranjevanje trdovratnih madežev na otroškem perilu. Poveča učinek detergenta in ima visoko vsebnost naravnih encimov.

Frosch čistilo za wc školjko EKO, 3 x 750 ml, meta
11,92 € 8,49 € 2,83 €/kos

Ekološko čistilo blagovne znamke Frosch temeljito odstrani umazanijo, vodni in sečni kamen iz straniščne školjke, vključno na zgornjih robovih. 3 kosi v pakiranju. Absorbira neprijetne vonjave in osveži s prijetnim vonjem mete.

Frosch Eko pralni gel z aktivno sodo bikarbono, 1,5 l
11 € 9,79 €

Frosch pralni gel z aktivno sodo bikarbono je močen odstranjevalec madežev, poleg tega pa ojača moč pranja za hitro in učinkovito pripravo perila na pranje. Primeren je tako za strojno kot ročno pranje in je izredno učinkovit pri nizkih temperaturah, že pri 30 °C.

Frosch EKO hipoalergenski gel za otroško perilo, 2 x 1,5 l
18,99 € 9,50 €/kos

EKO hipoalergeni gel znamke Frosch je bil posebej razvite za potrebe otrokove občutljive kože in za ljudi, ki so nagnjeni alergijam. Učinkovito odstranjuje madeže, a je vseeno okolju prijazen in je nežen do kože. Primeren je za belo in barvno perilo.

Frosch detergent za volno in občutljivo perilo EKO Mandle, 1,5 L
10,38 € 6,89 €

Ekološko sredstvo za pranje Frosch za volno in občutljivo perilo z vonjem mandljev omogoča do 30 pranj. Primeren je za pranje volne, svile, viskoze, sintetičnih tkanin pri temperaturah od 30 °C do 60 °C. Brez potrebe po uporabi belil.

Frosch Eko sprej za madeže
11,99 € 6,00 €/kos

Frosch sprej je močen odstranjevalec madežev, poleg tega pa ojača moč pranja za hitro in učinkovito pripravo perila na pranje. Odstrani različne trdovratne madeže kot so, maščoba, šminka, čokolada in madeži sadja.