Foamie Trd balzam za poškodovane lase Hibiskiss 80 g
5,60 € 5,50 €

Trd balzam za poškodovane lase. Vsebuje kakavovo maslo, sončnično olje in izvlečke hibiskusa. Zmanjša poškodbe las, ki jih povzroči posvetlitev, daje trdnost in elastičnost las. 100% vegansko, testirano na živalih (izdelano v Nemčiji), plastika, PEG, mineralno olje, silikon, milo, lilije. .

Foamie Stresite balzam za kokosove oreške 80 g
5,70 €

Trd balzam za običajne lase. Vsebuje pšenične otrobe, ohrovt in kokosovo olje za prožne in močne lase. Zmanjša letenje, daje volumnu las in sijaj. Naravni pH 4,5 zapre lase. 100% vegansko, testirano na živalih (izdelano v Nemčiji), plastika, PEG, mineralno olje, silikon, milo, lilije. .

Foamie Aloe You Vera Much trden šampon za suhe lase 80 g
5,60 € 4,90 €

Aloe You Vera Much trden šampon za suhe lase z naravnim pH, ki nežno in nežno skrbi za suhe lase z izvlečkom aloe vere in mandljevim oljem. Vsebuje pH-nevtralno komponento, ki se prilagaja lasem in lasišču. Vzdrži do 25 pranj.

Foamie Hibiskiss trden šampon za poškodovane lase 80 g
5,60 € 5,50 €

Trden šampon z naravnim pH, ki nežno in nežno skrbi za poškodovane lase z izvlečkom hibiskusa in koprive. Vsebuje pH-nevtralno komponento, ki se prilagaja lasem in lasišču. Vzdrži do 25 pranj.

Foamie Kiss Me Argan (Conditioner Bar) 80 g
5,70 €

Trden balzam za suhe in skodrane lase, ki vsebuje arganovo olje. Lasem doda sijaj in mehkobo. Naravni pH 4,5 zapre lase. 100% vegansko, ni testirano na živalih, ne vsebuje silikonov, parabenov, barvil, sulfatov in mikroplastike.

Foamie You’re Adorabowl (Shampoo Bar) šamponski (Shampoo Bar) 80 g
5,70 € 5,30 €

Trden šampon za volumen las z naravnim pH, ki nežno in nežno neguje fine lase z izvlečkom acai. Vsebuje pH nevtralno komponento, ki se prilagaja lasem in lasišču. Izdrži do 30 pranj. Vegansko, ni testirano na živalih in tudi brez silikonov, parabenov, barvil, sulfatov in mikroplastike.