Določi parametre
FIXED LINK adapter za povezavo slušalk z USB-C na 3, 5mm jack z DAC čipom, bel FIXED pašček Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S, elastični, silikonski, roza (FIXESST-436-S-PI)
FIXED LINK adapter za povezavo slušalk z USB-C na 3, 5mm jack z DAC čipom, bel

Ne omejujte izbire slušalk na tiste s priključkom USB-C, zahvaljujoč Fixed adapterju FIXED LINK se lahko povežete z glasbenim virom, ki je opremljen samo z USB-C in žičnimi slušalkami s priključkom 3,5 mm priključek. Vgrajen ima DAP čip, ne vpliva na delovanje mikrofona in upravljanje na kablu slušalk in je primeren za telefone z OS Android.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
FIXED Full-Cover zaščitno kaljeno steklo za Realme 8 5G (FIXGFA-735-BK), črno FIXED pašček Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S, elastični, silikonski, roza (FIXESST-436-S-PI)
FIXED Full-Cover zaščitno kaljeno steklo za Realme 8 5G (FIXGFA-735-BK), črno

Zaščitno kaljeno 2,5D steklo odlično ščiti zaslon vašega pametnega telefona. FIXED Full-Cover zaščitno kaljeno steklo za Realme 8 5G (FIXGFA-735-BK) z debelino 33 mm je 100% prozoren in zelo občutljiv na dotik. Zahvaljujoč oleofobni plasti na njej ne bodo ostali prstni odtisi. Enostaven za nanos.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED pašček Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S, elastični, silikonski, roza (FIXESST-436-S-PI) FIXED pašček Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S, elastični, silikonski, roza (FIXESST-436-S-PI)
FIXED pašček Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S, elastični, silikonski, roza (FIXESST-436-S-PI)

Stilski pašček je namenjen uri Apple Watch. Fiksni silikonski trak iz Silicone Strap za Apple Watch 38/40mm, velikost S FIXESST-436-S-PI je izdelan iz kakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje in enostaven za menjavo. Zahvaljujoč izbranemu materialu je trpežen in zelo prilagodljiv.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED TPU gel ovitek za Realme 8 5G (FIXTCC-735), prozoren FIXED Aktivno pisalo Graphite Uni z magneti za kapacitivne zaslone na dotik, FIXGRA-UN-GR sivo
FIXED TPU gel ovitek za Realme 8 5G (FIXTCC-735), prozoren

Prozoren zaščitni ovitek iz prožnega TPU se popolnoma prilepi vašemu telefonu. FIXED TPU gel ovitek za Realme 8 5G FIXTCC-735 ščiti okvir telefona pred mehanskimi poškodbami, udarci in umazanijo. Zahvaljujoč izrezom po meri ostanejo priključki popolnoma dostopni, kot tudi mikrofon in fotoaparat. Prozorna oblika naredi obliko vašega telefona izstopajočo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Padcover+ ovitek za Apple iPad (2019/2020/2021), preklopni, črn (FIXPC+-469-BK) FIXED Aktivno pisalo Graphite Uni z magneti za kapacitivne zaslone na dotik, FIXGRA-UN-GR sivo
FIXED Padcover+ ovitek za Apple iPad (2019/2020/2021), preklopni, črn (FIXPC+-469-BK)

Praktična preklopna torbica se popolnoma prilega vašemu tabličnemu računalniku. Fixed preklopni ovitek za Apple iPad (2019/ 2020/ 2021) ( FIXPC±469-BK) z zaslonom velikosti 25,91 cm (10,2“) se ponaša s stojalom in možnostjo Sleep ter Wake načina. Izdelan je iz TPU in umetnega usnja, zato je vzdržljiv in prijeten na dotik. Podpira funkcijo Sleep & Wake in deluje tudi kot stojalo.  

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Aktivno pisalo Graphite Uni z magneti za kapacitivne zaslone na dotik, FIXGRA-UN-GR sivo FIXED Aktivno pisalo Graphite Uni z magneti za kapacitivne zaslone na dotik, FIXGRA-UN-GR sivo
FIXED Aktivno pisalo Graphite Uni z magneti za kapacitivne zaslone na dotik, FIXGRA-UN-GR sivo

Aktivno pisalo FIXED Graphite Uni je idealen pripomoček za pisanje, risanje in drugo delo na tabličnem računalniku in drugih napravah na dotik. S pritiskom na zgornji del je takoj pripravljen za uporabo, saj ga ni treba vklapljati ali nastavljati. Zaradi varčevanja z baterijo se izklopi po 5 minutah nedejavnosti. Narejen je iz trpežne aluminijeve zlitine. Je popolnoma uravnotežen za udobno upravljanje z levo in desno roko. LED dioda Do 12 ur neprekinjenega delovanja. USB-C konektor slouží pro nabíjení. Čas trajanja 80 do 100 minut.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED EU adapter za povezavo UK, US, AUS napajalnikov za EU vtičnice (FIXCT-EU), bel FIXED Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno
FIXED EU adapter za povezavo UK, US, AUS napajalnikov za EU vtičnice (FIXCT-EU), bel

Priročen adapter vam omogoča, da napravo priključite na električno omrežje po vsem svetu. Fixed EU adapter za povezavo UK, US, AUS napajalnikov za EU vtičnice zahteva delovno napetost 100 – 250 V in deluje z največjo močjo 10 A / 2500 W. Idealno za uporabo vtičnic v EU.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno FIXED Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno
FIXED Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno

Univerzalno držalo je zasnovano za vse telefone z širino od 12,5 do 21,5 cm. Fiksno Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno omogoča prilagoditev kota gledanja telefona. Ima poseben ročaj za pritrditev na mizo, zaradi gibljive roke pa lahko napravo prilagodite, kot potrebujete. Vzpostavitev je hitra in enostavna.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
FIXED Ovitek s stojalom Topic Tab za Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro, črn (5G FIXTOT-843) FIXED Univerzalno držalo za tablični računalnik/telefon za namestitev na mizo Relax z vrtljivo in nastavljivo roko FIXRLX-BK, črno
FIXED Ovitek s stojalom Topic Tab za Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro, črn (5G FIXTOT-843)

Preklopni ovitek iz umetnega usnja se bo vaši tablici prilegal kot ulit. Fixed Topic Tab ovitek s stojalom za Xiaomi Mi Pad 5/Mi Pad 5 Pro (FIXTOT-843) je opremljen z močnim magnetom in ščiti vašo napravo kot sef. Zaradi natančnih izrezov za gumbe in priključke funkcije tablice v ovitku niso nikakor omejene. Deluje tudi kot stojalo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Padcover ovitek za Apple iPad (2019/2020/2021), preklopni, Sleep & Wake, črn (FIXPC-469-BK) FIXED Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK), črn
FIXED Padcover ovitek za Apple iPad (2019/2020/2021), preklopni, Sleep & Wake, črn (FIXPC-469-BK)

Praktična preklopna torbica se popolnoma prilega vašemu tabličnemu računalniku. Fixed preklopni ovitek za Apple iPad (2019/2020/2021) ( FIXPC-469-BK) z zaslonom velikosti 25,91 cm (10,2“) se ponaša s stojalom in možnostjo Sleep ter Wake načina. Izdelan je iz TPU in umetnega usnja, zato je vzdržljiv in prijeten na dotik. Podpira funkcijo Sleep & Wake in deluje tudi kot stojalo.  

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK), črn FIXED Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK), črn
FIXED Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK), črn

Priročno držalo za tablični računalnik vam omogoča ogled filmov med vožnjo. Fixed Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK) je primeren za tablice z diagonalo 17,8 do 33 cm (7″ do 13″) in omogoča vrtenje za 360°. Zahvaljujoč trdnim gumiranim kleščam je nežen do vstavljene naprave.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
FIXED Topic Tab ovitek s stojalom za Samsung Galaxy Tab A7 Lite, črn (FIXTOT-736) FIXED Tab Passenger 2 univerzalno držalo za tablične računalnike z nastavljivo roko in naslonom (FIXTAB-PAS2-BK), črn
FIXED Topic Tab ovitek s stojalom za Samsung Galaxy Tab A7 Lite, črn (FIXTOT-736)

Preklopni ovitek iz umetnega usnja se bo vaši tablici prilegal kot ulit. Fixed Topic Tab ovitek s stojalom za Samsung Galaxy Tab A7 Lite (FIXTOT-736) je opremljen z močnim magnetom in ščiti vašo napravo kot sef. Zaradi natančnih izrezov za gumbe in priključke funkcije tablice v ovitku niso nikakor omejene. Deluje tudi kot stojalo.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste