Fixed silikonski ovitek FIXED FIXTCC-330 za telefon Xiaomi Mi A2 Lite, prozoren
6,56 € 2,16 €

Silikonski ovitek Fixed je preprosta, a učinkovita zaščita za vaš pametni telefon. Izdelan je iz TPU materiala, ki ščiti strani in zadnjo stran naprave pred praskami, prahom in morebitnimi nesrečami. Popolnoma pregledna in prilagodljiva zasnova poudari obliko vašega mobilnega telefona. Ovitek je prilagodljiv, nudi neoviran dostop do priključkov za polnjenje in za slušalke. Robovi ohišja rahlo prekrivajo zaslon, da ga zaščitijo pred praskami. Za še večjo zaščito je priporočljiva uporaba dodatne zaščitne folije za zaslon.

Fixed preklopna torbica Fixed Fit za Xiaomi Mi A2 FIXFIT-320-RD, črna - Odprta embalaža-31%
15,50 € 10,61 €

Odprta embalaža

Ročno tkana FIXED FIT preklopna torbica ima odlično obliko, s katero je mobilni telefon varno pritrjen nanjo, zahvaljujoč njeni obliki, ki je zasnovana tako, da se telefonu popolnoma prilagaja. Torbice FIXED FIT so v celoti proizvedene na Češkem. Sprednji del ščiti celoten zaslon telefona in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in umazanijo. Dostop do vseh kontrol in rež je enostaven in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti telefon iz torbice. Torbica se zapira na magnet. Na voljo je v več barvnih različicah iz katerih boste zagotovo našli tudi eno za vaš okus. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Fixed LINK adapter za povezavo slušalk z USB-C na 3, 5mm jack z DAC čipom, bel
5,60 € 5,20 €

Odlična cena

Ne omejujte izbire slušalk na tiste s priključkom USB-C, zahvaljujoč Fixed adapterju FIXED LINK se lahko povežete z glasbenim virom, ki je opremljen samo z USB-C in žičnimi slušalkami s priključkom 3,5 mm priključek. Vgrajen ima DAP čip, ne vpliva na delovanje mikrofona in upravljanje na kablu slušalk in je primeren za telefone z OS Android.

Fixed Full-Cover zaščitno kaljeno steklo za Honor 9A, čez cel zaslon, črno
13 € 12,70 €

Odlična cena

Vaš mobilni telefon Honor 9A bo imel ves čas čudovit in nepoškodovan ekran tudi po letih uporabe, kar omogoča zaščitno kaljeno steklo Fixed Full-Cover FIXGFA-580-BK. Steklo z 2,5D dizajnom ščiti zaslon vse do robov, nalepi se na celotno površino zaslona. Oleofobna struktura preprečuje lepljenje prstnih odtisov.

Fixed Full-Cover zaščitno kaljeno steklo za Honor 9S, čez cel zaslon, črno
13 € 12,70 €

Odlična cena

Vaš mobilni telefon Honor 9S bo imel ves čas čudovit in nepoškodovan ekran tudi po letih uporabe, kar omogoča zaščitno kaljeno steklo Fixed Full-Cover FIXGFA-581-BK. Steklo z 2,5D dizajnom ščiti zaslon vse do robov, nalepi se na celotno površino zaslona. Oleofobna struktura preprečuje lepljenje prstnih odtisov.

Fixed tanek silikonski ovitek Skin za Xiaomi Mi A2, 0,6 mm FIXTCS-320
9,67 € 2,16 €

Ultra-tanek Gel Case kože OSNOVNA predstavlja preprosto, a učinkovito zaščito za vaš pametni telefon. Izdelan je iz TPU materiala, ki ščiti strani in zadnjo stran naprave pred praskami, prahom in morebitnimi nesrečami. Zaradi svoje minimalne debeline 0,6 mm skoraj ne povečuje dimenzije telefona in ne prikrije njegovega dizajna. Ovitek je prilagodljiv, nudi neoviran dostop do kontrolnih tipk, priključkov in fotoaparata. Za maksimalno zaščito je priporočljiva uporaba dodatne zaščitne folije za zaslon.

Fixed preklopna torbica Fixed Fit za Xiaomi Mi A2 FIXFIT-320-RD, črna-93%
15,50 € 0,99 €

Odprodaja

Ročno tkana FIXED FIT preklopna torbica ima odlično obliko, s katero je mobilni telefon varno pritrjen nanjo, zahvaljujoč njeni obliki, ki je zasnovana tako, da se telefonu popolnoma prilagaja. Torbice FIXED FIT so v celoti proizvedene na Češkem. Sprednji del ščiti celoten zaslon telefona in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in umazanijo. Dostop do vseh kontrol in rež je enostaven in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti telefon iz torbice. Torbica se zapira na magnet. Na voljo je v več barvnih različicah iz katerih boste zagotovo našli tudi eno za vaš okus.