FILA Primo Ice Lady ženske drsalke-21%
78 € 60,85 €

Zadnji kos!

Ženske drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice Lady so opremljene z drsalnim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA moške drsalke Viper HC
99,95 € 74,71 €

Moške drsalke imajo dodelan in ojačan predel prstov – posebna obdelava, ki nudi visoko zaščito prstov. Oblazinjeni jezik in spojler na peti, učinkovito preprečujeta pritisk. Idealne za rekreativne hokejiste. Zategnejo se s klasičnimi vezalkami. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim nožem iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA Primo Ice moške drsalke-15%
78 € 65,90 €

Odlična cena

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice so opremljene s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA ženske drsalke Eve BS-37%
79,95 € 49,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Za visoko udobje imajo anatomsko oblikovan klobučevinasti jezik. Podplat je sestavljen. FILA Eve BS se v predelu gležnja zauvezujejo s vezalkami.

FILA drsalke Primo Ice Lady
119,95 € 76,82 €

Ženske drsalke Fila Primo Ice Lady so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.

FILA otroške drsalke X-One Ice G-40%
84,95 € 50,49 €

Odprodaja

Otroške drsalke z nastavljivo velikostjo odlikujejo peščeno polirana obdelava spodnjega dela z nerjavečim jeklom. FILA X-One Ice se zavezujejo z vezalkami okoli gležnja, Velcro trakom in pritrdijo z zaponkami.

FILA Viper CF moške drsalke
78 € 71,21 €

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA ženske drsalke Chrissy LX
101,17 € 71,12 €

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Opremljeni so z vodoodbojnim premazom. Podloga je narejena iz sintetičnega krzna za toploto. FILA Chrissy LX se veže s vezalkami z ušesci okoli gležnja in trakom na Velcro.

FILA Sonia krilo, belo-24%
29,99 € 22,79 €

Odlična cena

Krilo Sonia iz poliestra in elastana za igranje tenisa in ostale športne aktivnosti.

FILA Tabea obleka, bela-24%
59,95 € 45,56 €

Odlična cena

Obleka Tabea iz poliestra se popolnoma prilega telesu in nudi popolno udobje.

Tradicija, kakovost in inovacija – vse, kar lahko pričakujete od proizvajalca FILA. Z nenehnim razvojem, ponuja najboljše izdelke na trgu.

Izdelki so tako za profesionalce kot tudi za začetnike. So prvo podjetje , ki je začelo s serijo rolerjev, narejenih posebej za ženske.

Tradicija, kakovost in inovacija – vse, kar lahko pričakujete od proizvajalca FILA. Z nenehnim razvojem, ponuja najboljše izdelke na trgu.

Izdelki so tako za profesionalce kot tudi za začetnike. So prvo podjetje , ki je začelo s serijo rolerjev, narejenih posebej za ženske.