FILA dekliški rolerji X-One G
85,86 € 70,24 €

Zadnji kos!

Dekliški rolerji omogočajo nastavitev velikosti do 4 številke, rolerji pa se prilegajo otrokovi nogi. Zapenjajo se s pomočjo hitre zaponke, velcro traku in klasičnimi vezalkami, ki držijo nogo na mestu. FILA FILA X-One G so primerni za začetnike rolanja.

FILA ščitniki za rolanje JR Girl FP Gears
16,95 € 14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Girl FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.

FILA ženski rolerji Shadow 80 Lady
129,51 € 109,88 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski rolerji Fila Shadow 80 Lady so fitnes rolerji, ki zagotavljajo vrsto varnostnih funkcij. Ta model predstavlja idealno kombinacijo lahkotnosti, zračnosti in udobja med vožnjo.

FILA drsalke Primo Ice-26%
114,95 € 84,90 €

Zadnji kos!

Moške drsalke Fila Primo Ice so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.

FILA ščitniki Bella Gears
18,80 € 18,02 €

Zadnji kos!

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA Bella Gears se enostavno zapenjajo s praktičnim velcro trakom.

FILA set ščitnikov Fitness Gear Black
27,99 € 25,19 €

Nič več zlomljenih kolen ali odrgnin – zaščitite se z učinkovitim setom ščitnikov Fila Fitness Gear Black, katera bodo poskrbela, da bodo vaša kolena, komolci in zapestja varna med rekreativnimi in intenzivnimi vadbami. Ščitniki imajo anatomsko obliko in enostavno vpenjanje na ježke.

FILA ženske drsalke Eve BS-25%
79,95 € 59,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Za visoko udobje imajo anatomsko oblikovan klobučevinasti jezik. Podplat je sestavljen. FILA Eve BS se v predelu gležnja zauvezujejo s vezalkami.

FILA ženski rolerji Legacy Comp Lady
117,09 € 97,57 €

Ženski rolerji so opremljeni s tehnologijama Softwear in Air Flow, ki poskrbita za optimalno prezračevanje nog. Zapenjajo se s pomočjo hitre zaponke, velcro traku in klasičnimi vezalkami, ki držijo nogo na mestu. FILA Legacy Comp so primerne za začetnike in rekreativne uporabnike.

FILA drsalke Primo Ice Lady-33%
119,95 € 79,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke Fila Primo Ice Lady so namenjene rekreativnemu drsanju. Konstrukcija ogrodja zagotavlja odlično podporo in se prilagaja upogibanju stopala.

FILA moške drsalke Viper HC-20%
99,95 € 79,90 €

Odlična cena

Moške drsalke imajo dodelan in ojačan predel prstov – posebna obdelava, ki nudi visoko zaščito prstov. Oblazinjeni jezik in spojler na peti, učinkovito preprečujeta pritisk. Idealne za rekreativne hokejiste. Zategnejo se s klasičnimi vezalkami. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim nožem iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA otroški rolerji X-One
85,86 € 70,24 €

Otroški rolerji omogočajo nastavitev velikosti do 4 številke, rolerji pa se prilegajo otrokovi nogi. Zapenjajo se s pomočjo hitre zaponke, velcro traku in klasičnimi vezalkami, ki držijo nogo na mestu. FILA FILA X-One so primerne za začetnike rolanja.

FILA rolerji Helix Black/Lime
119,99 € 107,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Rolerji Helix v črno-limetini barvi se lahko pohvalijo s tehnologijo Air Flow in Softwear, ki naredita čevelj zračen in izjemno udoben.

FILA rolerji Shadow 80
129,34 € 113,66 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji Fila Shadow 80 so rekreacijski rolerji, ki zagotavljajo vrsto varnostnih funkcij. Ta model predstavlja idealno kombinacijo lahkotnosti, zračnosti in udobja med vožnjo.

FILA ščitniki Adult FP Gears
18,95 € 17,06 €

Paket ščitnikov za odrasle je sestavljen iz ščitnikov za kolena, komolce in zapestja.

FILA moški rolerji Helix
129,51 € 109,88 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški model rolerjev Fila Mizar 84 iz kategorije fitnes s 80 mm kolesi. Primerni so za začetnike in nekoliko bolj napredne. Zelo lahki in udobni za daljše vožnje.

FILA moški rolerji Mizar 84
156,99 € 125,58 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški model rolerjev Fila Mizar 84 iz kategorije fitnes z 84 mm kolesi. Zaradi tehnologije Softwear in Air Flow so lažji, bolj udobni in bolj prilagodljivi.

FILA otroški rolerji Spider, črno-rdeči
84,99 € 76,49 €

Otroški rolerji Fila Spider v črno-rdeči barvi so odlična rešitev za aktivno preživljanje prostega časa. Imajo ABEC 5 ležaje ter udobno notranjost.

FILA rolerji Reptix 84, črno-zeleni
149,99 € 134,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji Fila Reptix 84 v zeleno-črni barvi so izjemno lahki, udobni in enostavni za uporabo. Primerni tudi za začetnike.

FILA ženski rolerji Legacy PRO 100 Lady
160,04 € 132,71 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski in-line rolerji s 3 kolesi so opremljeni s tehnologijo Air Flow, ki poskrbi za optimalno prezračevanje nog. Zapenjajo se s pomočjo hitre zaponke, velcro traku in klasičnimi vezalkami, ki držijo nogo na mestu. FILA Legacy PRO 100 Lady so primerne za izkušene in napredne uporabnike.

FILA ščitniki za rolanje JR Boy FP Gears
16,95 € 14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Boy FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.

FILA moški rolerji Legacy Comp
117,09 € 97,57 €

Moški rolerji so opremljeni s tehnologijama Softwear in Air Flow, ki poskrbita za optimalno prezračevanje nog. Zapenjajo se s pomočjo hitre zaponke, velcro traku in klasičnimi vezalkami, ki držijo nogo na mestu. FILA Legacy Comp so primerne za začetnike in rekreativne uporabnike.

FILA otroške drsalke X-One Ice G-35%
84,95 € 54,90 €

Odprodaja

Otroške drsalke z nastavljivo velikostjo odlikujejo peščeno polirana obdelava spodnjega dela z nerjavečim jeklom. FILA X-One Ice se zavezujejo z vezalkami okoli gležnja, Velcro trakom in pritrdijo z zaponkami.

FILA ženske drsalke Chrissy LX-21%
101,17 € 79,90 €

Odlična cena

Ženske drsalke imajo polirano drsalko iz nerjavečega jekla. Opremljeni so z vodoodbojnim premazom. Podloga je narejena iz sintetičnega krzna za toploto. FILA Chrissy LX se veže s vezalkami z ušesci okoli gležnja in trakom na Velcro.

FILA rolka pennyboard Smart
44,95 € 40,46 €

Rolka pennyboard je odlična izbira za začetnike, saj je izjemno trpežna, fleksibilna, z nedrsečo površino.

FILA otroške drsalke X-One Ice-35%
84,95 € 54,90 €

Odlična cena

Otroške drsalke z nastavljivo velikostjo odlikuje peščeno polirana obdelava spodnjega dela z nerjavečim jeklom. FILA X-One Ice se zavezujejo z vezalkami okoli gležnja, Velcro trakom in pritrdijo z zaponkami.

FILA Primo Ice Lady ženske drsalke
78 €

Ženske drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice Lady so opremljene z drsalnim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA Primo Ice moške drsalke
78 €

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Primo Ice so opremljene s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

FILA Viper CF moške drsalke
78 €

Moške drsalke imajo notranji žametni vložek, ki greje. Površina je vodoodporna in odporna na praske. Zapenjajo se s klasično kombinacijo vezalk, ježka in zaponke. FILA Viper HC so opremljeni s hokejskim rezilom iz peščeno poliranega nerjavečega jekla.

Tradicija, kakovost in inovacija – vse, kar lahko pričakujete od proizvajalca FILA. Z nenehnim razvojem, ponuja najboljše izdelke na trgu.

Izdelki so tako za profesionalce kot tudi za začetnike. So prvo podjetje , ki je začelo s serijo rolerjev, narejenih posebej za ženske.

Tradicija, kakovost in inovacija – vse, kar lahko pričakujete od proizvajalca FILA. Z nenehnim razvojem, ponuja najboljše izdelke na trgu.

Izdelki so tako za profesionalce kot tudi za začetnike. So prvo podjetje , ki je začelo s serijo rolerjev, narejenih posebej za ženske.