Estée Lauder Beautiful - EDP
23 €

Beuatiful by Estée Lauder je slajša, čisto cvetlična dišava za ženske in dekleta, ki imajo radi romantične dišave, očarajo s toplino lesa in pridihom citrusov. Na začetku vonja bomo predstavili limono, bergamot, galbanum, kasijo, črni ribez in sadne tone.

Estée Lauder Beyond Paradise - EDP
49,80 €

Nad čuti – fantazija v filmu Beyond Paradise Estée Lauder prinaša popoln svet optimizma in čudežev. Na vašo kožo se širi vznemirljiva mešanica tropske vlažnosti, pikanten okus svežine in cvetočih cvetov. .

Estée Lauder Intuition - EDP
48,50 € 46,40 €

Jasna in čutna dišava, ki odraža jasnovidnost notranjega glasu, ki je bistvenega pomena za vsako žensko. Kaplja jantarja, ujeta s stekleničko parfuma, prikazuje veličastno notranjost bogatega vonja. Intuicija širi toplino, ženskost in čutnost na vaši koži. Dišava se je začela leta 2000.

Estée Lauder Knowing - EDP
30,80 € 29,50 €

Knowing by Estée Lauder je pametno-cvetna dišava za zahtevne ženske. Ta elegantna dišava je namenjena vsem ženskam, ki želijo postati zvezda večera. Poznavanje parfumske vode diši po čistosti z izrazito začinjenim akordom, med katerim cvetijo vrtnice, jasmin, mimoza in drugo cvetje.

Estée Lauder Modern Muse Chic - EDP
43,90 € 42,20 €

Estée Lauder Modern Muse Chic je simbol ženstvene lepote, zapeljivosti in naravnosti. V svoji izvirni sestavi boste dišali sladke slive in nežno cvetje. Toni plemenitega lesa dajejo sestavi orientalski in razkošen pridih.

Estée Lauder Modern Muse - EDP
44,30 € 42,20 €

Moderna muze Estée Lauder prikazuje samostojno in samozavestno žensko današnjega časa, ki je prepričana vase in v slog, ki ga predstavlja. Parfum Harry Fremont je poskušal izraziti dvojnost vonja v dveh pomembnih tonih – jasminu, ki simbolizira ženskost in eleganten les, ki predstavlja moč.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge - EDP
39,20 €

Estée Lauder predstavlja nov, drznejši pogled na sodobno ženskost – Modern Muse Le Rouge, novo dišavo, ki jo navdihne očarljiv, a izziva obraz klasične dišave Modern Muse. Le Rouge prikazuje žensko, ki je dlje časa samozavestna, seksi in nikoli neopažena. Vse se vrti okoli njene barve – rdeče.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss - EDP
47,50 €

Modern Muse Le Rouge Gloss je modernizirana različica originalnega parfuma Modern Muse Le Rouge Estée Lauder a. Ta dišava je zasnovana za samozavestne in seksi ženske. Za ženske, ki silijo vsakogar, da dvigne pogled in pritegne pozornost.

Estée Lauder Pleasures - EDP
1,70 €

Neposredni vzorec sodobnega sveta. Estée Lauder Pleasures je čudovito nežna cvetna dišava, ustvarjena iz lilij, peonij, jasmina in cvetov Karo-Karound. Upodobljena je sodobna ženska, željna vsakodnevnih užitkov. Dišava je bila predstavljena leta 1995. .

Estée Lauder Pleasures For Men - EDC
36,70 €

Ta sveža, lesnata moška dišava meša agrume in zelišča z dragocenimi začimbami in eksotičnimi drevesi ter toni nebesne vetriče. Rezultat? Iskriv vonj, ki popolnoma ujame občutek popolne sprostitve. .

Estée Lauder Pleasures Intense - EDP
54 € 50,60 €

Pleasures Intense Estée Lauder je ženska cvetlična, slajša dišava, ki se odpira z notami potonike, lilije, ylang-ylanga in črnega ribeza. Srce dišave je popolnoma cvetlično in v njem najdemo rože lilije, jasmina, vrtnice in Tiaré. Podstavek skriva vanilijo, stiraks smolo in javor.

Estée Lauder Sensuous - EDP
37,10 €

Sensuous by Estée Lauder je ženska cvetlično sadna, slajša dišava, ki se odpira s cvetnimi notami jasmina, magnolije in lilije. Srce dišave pripada amber in lesu, osnova so med, mandarina, poper in sandalovina. S to dišavo vam ne bo dolgčas! Dišava je bila trgu predstavljena leta 2008.

Estée Lauder Sensuous Nude - EDP
42,20 € 35,90 €

Sensuous Nude je nova različica originalnega parfuma Sensuous iz leta 2008. Nova dišava nadaljuje tradicijo ženstvenih in ukrojenih kompozicij, na ženski koži pa pušča razvajalno in medeno-sladko sled.

Estée Lauder White Linen - EDP
27 € 25,30 €

Bela posteljnina je dišava čistosti in mila. Kot da samo zapustiš tuš in se zaviješ v sveže opran kopalni plašč. White Linen je prijetna in osvežujoča dišava za ženske iz Estée Lauder.

Estée Lauder Youth Dew - EDP
25,30 €

Youth Dew je ženska orientalsko-začinjena dišava. Mešanica orientalskih koktajlov je mešana za čutne, luksuzne in prave dame. Ta dišava je bila predstavljena leta 1953. .