Energy Sistem Travel 7 brezžične slušalke-18%
108,77 € 89 €

Slušalke z napredno funkcijo za izničevanje okoljskega hrupa (ANC), Bluetooth 4.1 povezavo in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja do 27 ur predvajanja glasbe.

Energy Sistem Clock Speaker 3 Light radio ura - Odprta embalaža
44,72 € 38,71 €

Odprta embalaža

Zjutraj vas prebudi s sončno svetlobo in s postopoma glasnejšo melodijo ali FM postajo – moderna Bluetooth 4.2 radio ura Energy Sistem Clock Speaker 3 Light ni le budilka z dvojnim alarmom in funkcijo Snooze (dremež). Ima tudi 8 W zvočnik, AUX In vhod, FM sprejemnik in barvno RGB osvetlitev za popolno vzdušje. Za delovanje poskrbi 1800 mAh baterija. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Energy Sistem ESG 5 Gaming slušalke, 3,5 mm
60,09 € 57,09 €

ESG5 Gaming slušalke z mikrofonom so ustvarjene za tiste, ki igrajo igre. Samonastavljiv ergonomski trak in optimalna izolacija zvoka omogočata dolgotrajno in udobno igranje.

Energy Sistem budilka Clock Speaker 2 Bluetooth Sky
39,59 € 37,61 €

Predvaja glasbo iz vira Bluetooth, iz naprave USB ali s kartice microSD in ima FM sprejemnik – sodobno radijsko budilko Energy Sistem Clock Speaker 2 Bluetooth se preprosto ne samo zbudi, ampak tudi odlične igre. Glasbena moč naprave je 5 W, nanjo pa je mogoče priključiti slušalke. Ponuja 2 časi bujenja, funkcijo dremeža in časovnik izklopa.

Energy Sistem slušalke Earphones Eco Walnut Wood
17,82 € 16,93 €

Se vedete okolju prijazno? Tako vašim očem in ušesom ne smete zamuditi ekoloških kabelskih slušalk Slušalke Energy Sistem Eco Walnut Wood iz naravnega lesa s certifikatom FSC in opremljenih s kablom iz konopljinih vlaken Povezani so prek priključka USB-C, na kablu imajo mikrofon in nadzor.

Energy Sistem eReader Pro 4 e-bralnik, 8 GB, Wi-Fi, Android
148,48 € 143,12 €

E-bralnik eReader Pro 4 se ponaša s 15,2 cm (6") velikim zaslonom na dotik s tehnologijo osvetlitve zaslona Screenlight. Opremljen je z razširljivim pomnilnikom kapacitete 8 GB za shranjevanje na stotine e-knjig, nameščen operacijski sistem Android pa vam bo omogočil prenos aplikacij in slovarjev. Vključuje tudi 1500 brezplačnih literarnih klasik.

Energy Sistem Clock Speaker 4 Wireless Charge radio ura
59,79 €

Radio ura s številnimi možnostmi za melodijo alarma, med katerimi sta tudi FM radio in predvajanje glasbe iz USB ključa oziroma microSD spominske kartice. Podpira še brezžično pretakanje glasbe prek napredne Bluetooth 5.0 tehnologije in brezžično polnjenje pametnih naprav s Qi podporo.

Energy Sistem ESG M5 Flash gaming miška, RGB, USB
42,15 € 40,15 €

Vrhunska igričarska miška Energy Sistem ESG M5 Flash je narejena za najzahtevnejše uporabnike. Priložene ima tri zamenljive ploščice za različne zvrsti igre. Prilagajte lahko tudi maso in RGB osvetlitev.

Energy Sistem Urban 4 brezžične slušalke
49,84 € 47,35 €

Prava tehnologija brezžičnega nadzora, s katero lahko brezskrbno uživate v glasbi. Slušalke Urban 4 vključujejo kompaktno polnilno ohišje, s katerim jih lahko popeljete kamor koli. Vedno pripravljene za uporabo.