Emporio Armani AR11255
319,60 € 234,90 €

Zadnji kos!

Ura Emporio Armani je kot nalašč za vsakega sodobnega gospoda. Njihova črna številka vas bo na prvi pogled navdušila z izrazitimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost časa. Ohišje in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla.

Emporio Armani Touchscreen Smartwatch ART5008
420,50 €

Pametna ura Emporio Armani združuje luksuz, pametne funkcije in tradicijo. Na prvi pogled vas bo pritegnila natančna obdelava ure, jekleno ohišje sledi silikonskemu pasu, ki ga je udobno nositi.

Emporio Armani Classic AR2434
452,70 € 223,50 €

Zadnji kos!

Gospodje ne zanemarjajte in si priskrbite luksuzen dodatek. Prava ura je iz delavnice ikonične modne znamke Emporio Armani. Takoj, ko na zapestja pripnete njihov natančen poteg iz nerjavečega jekla, se boste spremenili v modernega gospoda z magičnim valom.

Emporio Armani Renato AR2448
410,20 €

Moške ure Emporio Armani združujejo razkošje, eleganco in tradicijo. Ko pritrdite njihovo kakovostno jekleno vleko na zapestja, jih ne boste nikoli želeli odstraniti. Na obrazu modre ure so trije kronografi s funkcijo štoparice in 24-urnim indikatorjem. Obstaja tudi uporaben list z datumi.

Emporio Armani Classic AR 1682
395,90 €

Zadnji kos!

Ženske ure Emporio Armani združujejo razkošje, eleganco in tradicijo. Ko pritrdite njihov trak iz nerjavečega jekla na zapestje, ga ne boste nikoli več želeli odstraniti. Popoln par do jermena je bela številčnica v elegantnem strogem slogu, v katerem dominira značilen logotip blagovne znamke.

Emporio Armani ART5007 M Black/Black Steel pametna ura
413,53 € 397,60 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila –pametna ura Armani ART5007 M Black/Black Steel z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paskom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.

Emporio Armani ART5011 pametna ura, črna
436,73 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila –pametna ura Armani ART5011 z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paščkom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.

Emporio Armani ART5006 pametna ura, srebrna
436,73 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila –pametna ura Armani ART5006 z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paskom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.

Emporio Armani ART5010 pametna ura, srebrna
430,13 € 373,83 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila – moška pametna ura Armani ART5010 z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paščkom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.

Emporio Armani ART5028 pametna ura, modra
436,73 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila –pametna ura Armani ART5028 z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paščkom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.

Emporio Armani ART5029 pametna ura, črna
436,73 €

Izdelana za ljubitelje elegance in ležernega italijanskega stila –pametna ura Armani ART5029 z Bluetoothom se ponaša s čudovitim dizajnom z izrazito številčnico na dotik in snemljivim paščkom. Izdelana je iz nerjavečega jekla in razpolaga s funkcijami, kot so NFC, merilec korakov, merjenje srčnega utripa in prikazovanje obvestil.