Elmex ustna voda Sensitive Professional, 400 ml
9,73 € 7,40 €

Ustna voda Sensitive Professional zagotavlja popolno zaščito pred zobnim kamnom in oblogami, hkrati pa ščiti občutljive predele pred zobno krtačko. Elmex ustna voda na izpostavljenih mestih ustvari dvojni zaščitni film in prispeva k zmanjševanju neprijetnega zadaha.

Elmex Caries Protection zobna pasta, 3x 75 ml-24%
9 € 6,79 € 2,26 €/kos

Odlična cena

Zobna pasta Elmex Caries Protection je zaradi svoje posebe sestavine aminofluorida idealen pomočnik v boju proti zobni gnilobi. Toda zmore še več. Hkrati odstranjuje tudi madeže in prispeva k naravni belini zob.

Elmex Sensitive zobna pasta, 3x 75 ml-24%
9 € 6,79 € 2,26 €/kos

Odlična cena

Zobna pasta Elmex Sensitive predstavlja pravega vsakdanjega pomočnika pri negi za občutljive zobe. Ker vsebuje aminofluorid okoli izpostavljenih zob tvori zaščitni sloj, ki zob ščiti pred nastankom zobne gnilobe. Fini delci odstranijo tudi zobne obloge.

Elmex Junior zobna pasta (5-12 let), 2 x 75ml
4,98 € 4,20 € 2,10 €/kos

Zobna pasta Elmex Junior je primerna za otroke od 5 do 12 let. Posebej razvita za prve stalne zobke, na katerih se zelo hitro pojavi prvi karies zaradi njihove mehkobe.

Elmex Kids zobna pasta Peuter (0-5 let), 2 kosa
7,30 € 3,50 € 1,75 €/kos

Zobna pasta Elmex Kids Peuter je primerna za otroke do 5.leta starosti. Posebej je razvita za prve mlečne zobke. Mlečni zobki so mehki in porozni, zato so nagnjeni k kariesu. Zobna pasta Elmex pa bo preprečila njegovo nastajanje.

Elmex ustna voda Sensitive Plus, 2 x 400 ml
9,04 € 7,80 € 3,90 €/kos

Elmex ustna voda Sensitive Plus je razvita posebej za tvorjenje zaščitnega filma na izpostavljenih vratovih zob ter zapolnjevanje dentalnih kanalov, s čimer preprečuje prenos neprijetnih dražljajev.

Elmex Sensitive Whitening zobna pasta, 3x 75 ml-24%
9 € 6,79 € 2,26 €/kos

Odlična cena

Zobna pasta Elmex Sensitive Whitening predstavlja pravega vsakdanjega pomočnika pri negi za občutljive zobe, ki ima še belilni učinek. Ker vsebuje aminofluorid okoli izpostavljenih zob tvori zaščitni sloj, ki zob ščiti pred nastankom zobne gnilobe. Fini delci odstranijo tudi zobne obloge.

Elmex Caries Protection Whitening zobna pasta, 3x 75 ml-24%
9 € 6,79 € 2,26 €/kos

Odlična cena

Zobna pasta Elmex Caries Protection Whitening predstavlja pravega vsakdanjega pomočnika v boju proti zobni gnilobi. Hkrati odstranjuje tudi madeže in prispeva k naravni belini zob.

Elmex Anti Caries zobna pasta, 2x, 75 ml
7,70 € 4,50 € 2,25 €/kos

Zadnji kos!

Zobna pasta Elmex proti kariesu dolgotrajno ščiti vaše zobe pred zobno gnilobo in se z njo pravočasno spopada.

Elmex Zobna ščetka Ultra Soft 3 kosi
7,70 €

Zobna ščetka Elmex Ultra Soft zagotavlja edinstveno izkušnjo čiščenja zob zahvaljujoč vlaknom visoke gostote. Kombinacija funkcionalnosti in estetike, ergonomske oblike ročaja in stožčaste glave ščetke vam bodo zagotovili popolno nego zob.

Elmex ustna vodica, 2 x 400 ml
9,90 € 7,80 € 3,90 €/kos

Zadnji kos!

Elmex ustna voda ob redni uporabi zagotavlja učinkovito zaščito pred zobno gnilobo, zlasti na težko dostopnih mestih. Služi kot dodatna pomoč poleg ščetkanja.

Elmex zobna pasta Sensitive Professional Repair & Prevent, 75 ml
6,99 € 4,80 €

Zobna pasta Professional Repair & Prevent nudi takojšno pomoč pri veliki občutljivosti zob v primerjavi z običajno zobno pasto s fluoridom. Elmex zobna pasta s tehnologijo Pro-Argin, ki ščiti občutljive predele zob in preprečuje nadaljnjo občutljivost.

Elmex Zobna ščetka za otroke od 3-6 let
3,10 € 2,90 €

Zobna ščetka za predšolske otroke, od 3 do 6 let. Za podporo prvim poskusom samočiščenja otroku dajte zobno ščetko, ki ustreza njegovim motoričnim sposobnostim. Najboljša izbira je posebna zobna ščetka za otroke z enostavno roko in nedrsečim ročajem, majhno čistilno glavo in mehkimi vlakni.

Elmex Vadite zobno ščetko za otroke od 0-3 let
3,30 €

Zobna ščetka je bila razvita posebej za nežno ščetkanje prvih zob za otroke od 0 do 3 leta. Redna nega ustne votline se začne, ko se pojavijo prvi mlečni zobje. Majhna čistilna glava z mehko površino je še posebej primerna za zelo majhne otroke. .

Elmex Otroška zobna pasta 50 ml
2,70 € 2,30 €

Zobna pasta za otroke od obrezovanja prvih mlečnih zob do starosti 6 let. Mlečni zob si zasluži najboljšo zaščito in nego: zagotavljajo pravilno pozicioniranje in so pogoj za zdrave trajne zobe.

Elmex zobna pasta Caries Protection Whitening, 75 ml
5,04 € 2,80 €

Zadnji kos!

Zobna pasta Caries Protection Whitening ščiti zobe pred zobnim kamnom. Odstranjuje madeže na zobni sklenini in obnovi njihovo naravno belino. Zobna pasta Elmex skrbi za zdravje vaše ustne votline.

Elmex Junior zobna ščetka za otroke od 6-12 let
3,10 €

Zobna ščetka za otroke od 6–12 let. Za lažje čiščenje zob v obdobju zamenjave zob je bila razvita Junior zobna ščetka s posebnimi X podaljšanimi vlakni, ki prodrejo globoko v medzobne prostore in učinkoviteje odstranijo obloge. .

Elmex Sensitiv e zobna pasta za občutljive zobe 75 ml
3,10 € 2,70 €

Z napredovanjem starosti se naše dlesni umikajo, razkrivajo zobne vratove. Brez zaščite, ki jo nudijo dlesni in zobna sklenina, postanejo zobni vratovi občutljivi na zunanje dražljaje in nagnjeni k propadanju dentina.

Elmex Otroška zobna pasta Junior Trio 3 x 75 ml
9,40 €

Zobna pasta za učinkovito in dolgotrajno zaščito novih trajnih zob pred zobnim kariesom za otroke, stare od 6 do 12 let. Razvit je bil zlasti glede na posebne zahteve menjave zob.

Elmex Zobna nitka z voskom 50 m
3,90 €

Zobna nitka je impregnirana z amin fluoridom, ki se med čiščenjem sprosti na površino sklenine. To ščiti zobe pred kariesom in dlesni pred vnetji (gingivitis). Zobna nitka je idealen dodatek k vsakodnevnemu ščetkanju zob z zobno pasto Caries Protection. .

Elmex Otroška zobna pasta Kids Trio 3 x 50 ml
8,50 €

Zobna pasta za otroke od obrezovanja prvih mlečnih zob do starosti 6 let. Mlečni zob si zasluži najboljšo zaščito in nego: zagotavljajo pravilno pozicioniranje in so pogoj za zdrave trajne zobe. Zdaj v dodatni praktični embalaži za duo. .

Elmex Otroška zobna pasta Junior Duopack 2x 75 ml
6,10 € 5 €

Zobna pasta za učinkovito in dolgotrajno zaščito novih trajnih zob pred zobnim kariesom za otroke, stare od 6 do 12 let. Razvit je bil zlasti glede na posebne zahteve menjave zob.

Elmex Otroška zobna pasta Kids Duopack 2 x 50 ml
5,70 € 4,20 €

Zobna pasta za otroke od obrezovanja prvih mlečnih zob do starosti 6 let. Mlečni zob si zasluži najboljšo zaščito in nego: zagotavljajo pravilno pozicioniranje in so pogoj za zdrave trajne zobe. Zdaj v dodatni praktični embalaži za duo. .

Elmex Sensitiv e Professional zobna pasta 3 x 75 ml
14,60 € 11,70 €

Zobna pasta Sensitiv e je bila posebej razvita za nego močnih bolečin na občutljivih zobeh. Z vsakodnevnim čiščenjem zob dvakrat na dan se občutljivost zmanjša šele po enem tednu. .

Elmex Ustna voda za občutljive zobe Sensitiv e 100 ml
2,90 €

Novo

S starostjo se naše dlesni umikajo in razkrivajo zobne vratove. Brez zaščite dlesni in zobne sklenine postanejo zobni vratovi občutljivi na zunanje dražljaje in nagnjeni k razpadanju dentina. Ustna voda Sensitiv e Plus zagotavlja zaščito pred razpadom dentina in preobčutljivimi zobmi.

Elmex Intenzivna Clean zobna pasta v 50 ml
5,70 €

Kava, čaj, rdeče vino in nikotin so snovi, ki povzročajo površinsko razbarvanje zob, kar je z običajnimi zobnimi pastami zelo težko odstraniti. Osnova obnovitve naravne barve zob je profesionalno čiščenje zob, ki se izvaja v zobozdravniški ordinaciji.

Elmex Junior vode za usta 400 ml
5,70 € 4,40 €

Izpiranje ust z aromo mete, posebej prilagojeno otrokom, starim 6–12 let, pomaga zaščititi zobe na območjih, ki jih je težko doseči s samo zobno ščetko, kot so interdentalni prostori, pa tudi zob bolnikov, ki nosijo ortodontske aparate. .

Elmex Sensitiv e zobna ščetka za občutljive zobe
3,30 €

Zahvaljujoč svilnato mehkim vlaknom očisti zobno ščetko še posebej nežno in temeljito. Njegova prekrižana zelena vlakna pomagajo čistiti, ker lahko prodrejo globoko v medzobne prostore. To so dokazale študije na univerzah v Švici in ZDA.

Elmex Zobna pasta brez mentola 75 ml
4,20 €

Bolniki, ki prejemajo homeopatsko zdravljenje, naj se izogibajo snovem, ki zmanjšujejo aktivnost homeopatskih zdravil, kot je mentol. Raziskava Elmex je v sodelovanju s homeopati razvila zobno pasto brez mentola za paciente, ki se zdravijo homeopatsko ali paciente z alergijo na mentol. .