Educa večbarvna sestavljanka, morski svet
10,49 € 8,72 €

Zadnji kos!

Sestavljanka za otroke in odrasle je sestavljena iz 150 kosov, ki bodo ob sestavljanju ustvarile protistresno barvno knjigo s temo morskega sveta. Nebarvani deli se izmenjujejo z barvnimi na sestavljanki. Barvni deli ustvarjajo realističen učinek označevalcev ali barvnih svinčnikov.

Educa sestavljanke Dumbo, 2 x 16 kosov
12 €

Sestavljanke Dumbo je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 16 kosov.

Educa Frozen sestavljanka, 2 x 25, 26 x 18 cm
11,99 € 11 €

Zadnji kos!

Educa Frozen sestavljanka je narejena iz ekološkega lesa in zapakirana v embalažo, ki je popolnoma razgradljiva. Komplet vsebuje 2 sestavljanki po 25 kosov in je primeren za otroke, starejše od 3 let.

Educa Sestavljanka Mini, 2 x 16 kosov
11,99 € 10,87 €

Sestavljanke Mini je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 16 kosov.

Educa sestavljanka 101 dalmatinec, 2 x 25 kosov
11,99 € 10,80 €

Zadnji kos!

Sestavljanke 101 dalmatinec je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 25 kosov.

Educa Frozen puzzle, 2x50, 16802
11,99 € 10,80 €

Krajšajte si čas s Frozen sestavljanko s privlačnimi motivi živih barv! Primerna za otroke od 3 let.

Educa sestavljanka pricenske, 2 x 16 kosov
11,99 € 10,91 €

Sestavljanke princeske je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 16 kosov.

Educa sestavljanka Miki, 2 x 16 kosov
11,99 € 11,11 €

Sestavljanke Miki je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 16 kosov.

Educa Kužek - ustvari svojega hišnega ljubljenčka
18,68 € 17,11 €

Zadnji kos!

Ustvari svojega hišnega ljubljenčka – kužek z dodatki. Izdelava je zelo enostavna in varna. Vse kar potrebujete lahko najdete v paketu in nato dokončate vse tako da sledite navodilom.

Educa Zajček - ustvari svojega hišnega ljubljenčka
18,68 € 17,10 €

Zadnji kos!

Ustvari svojega hišnega ljubljenčka – Zajček z dodatki. Izdelava je zelo enostavna in varna. Vse kar potrebujete lahko najdete v paketu in nato dokončate vse tako da sledite navodilom.

Educa Loto živali
9,25 €

Zabavna družinska igra ,ki temelji na principu lota. Vsak igralec izbere žival, za katero bo poskrbel, da bo zadovoljen. Vsi igralni žetoni so mešani in postavljeni z licem navzdol na kup na sredini mize. Zmagovalec je prvi igralec, ki je zadovoljil vse štiri osnovne potrebe svojega ljubljenčka in njegov ljubljenček ni bolan.

Educa Pošasti
9,25 €

Vesela igra Pošasti je igra, ki preizkuša spomin. Cilj igre je, da nahranite črve svoji pošasti, ki jih ima zelo rada. Kdo bo najprej nahranil svojo pošast in zmagal?

Educa Katie - sestavi si svojo lutko
16,73 € 14,37 €

Fofucha je brazilska beseda, ki pomeni „lepo“ ali „srčkan“. Fofuchas so ** čudovite lutke, ki imajo okroglo glavo in dolge ter velike noge. Vsaka Fofucha je edinstvena, tako kot oseba, ki jo je ustvarila. Ustvarite svojo lutko **Fofucha – pevka Katie.

Educa Piranhe
9,25 €

Zabavna otroška igra s kartami Piranhe je primerna za otroke od 4 leta dalje. Cilj igre je znebiti se karte piranhe pred drugimi igralci. Ampak pazi! Reka je polna nevarnosti …

Educa sestavljanka Mini 2 x 25 kosov
12 €

Sestavljanke Mini je pravi užitek sestavljati, saj so narejene iz ekološkega lesa, ki je kompakten in varen za otroke. Motiv na sestavljanki je živih barv in je premazan z lakom za daljšo življenjsko dobo. V kompletu sta dve sestavljanki po 25 kosov.

Educa Igra: Hitri, kot ris, 350 sličic
21,41 € 17,86 €

Akcijska družinska igra, ki razkriva, kdo ima najboljši vid in najhitrejše reflekse! Kdo je pameten kot ris, zmaga! Preprosto odvijte ploščo, zmešajte paket s slikami in izberite 3 slike.
Bodi prvi igralec, ki bo našel vse svoje slike na krovu, zbral največ kart in … zmagal!

Educa Pop Star - ustvarite svojo lutko
16,73 € 14,37 €

Fofucha je brazilska beseda, ki pomeni „lepo“ ali „srčkan“. Fofuchas so ** čudovite lutke, ki imajo okroglo glavo in dolge ter velike noge. Vsaka Fofucha je edinstvena, tako kot oseba, ki jo je ustvarila. Ustvarite svojo lutko **Fofucha – Pop Star Lisa.

Educa Pizza Bingo
9,25 €

Zabavna družinska igra, v kateri so igralci kuharji in tekmujejo, da bodo prvi dodali vse potrebne sestavine v svojo pico in jo končali. Igralec, ki osvoji 3 medalje za pekarja pice, postane skupni zmagovalec igre.

Educa Moj mali vrt - jagode, mete, bazilika
24,92 € 21,89 €

Komplet Moj mali vrt vsebuje vse za gojenje jagod, mete in bazilike. Naučite otroke gojiti jagode in zelišča. Zapolnite polja z zemljo, katera je vključena v paket. Semena sejate v škatle glede na vrsto in uporabite zalivalko, da zalijete vse, kot pravi vrtnar.

Začetki podjetja Educa segajo v leto 1894. Danes je Educa vodilna blagovna znamka, ki postavlja nove standarde na področju izobraževalnih iger in ugank. Njihovi izdelki se prodajajo v več kot 75. državah po celem svetu.

Blagovna znamka Educa je jamstvo za kakovost. Kar 90% vseh njihovih izdelkov je proizvedenih v Barceloni, vsi pa so deležni strogega nadzora kakovosti. Za izdelavo uporabljajo le obnovljive materiale visoke kakovosti, ki so okolju prijazni.

Začetki podjetja Educa segajo v leto 1894. Danes je Educa vodilna blagovna znamka, ki postavlja nove standarde na področju izobraževalnih iger in ugank. Njihovi izdelki se prodajajo v več kot 75. državah po celem svetu.

Blagovna znamka Educa je jamstvo za kakovost. Kar 90% vseh njihovih izdelkov je proizvedenih v Barceloni, vsi pa so deležni strogega nadzora kakovosti. Za izdelavo uporabljajo le obnovljive materiale visoke kakovosti, ki so okolju prijazni.