Ecoiffier sadje in zelenjava, 50 kosov
13,95 € 12,65 €

Zadnji kos!

Maketa hrane, ki je polna vitaminov, zahvaljujoč različnim vrstam sadja in zelenjave V kompletu najdete korenje, jagode, papriko, gobe, grozdje, banane in drugo hrano, brez katere ne more nobena kuhinja ali trgovina.

Ecoiffier Otroška previjalna in igralna miza s kadjo
33,40 € 30,19 €

Zadnji kos!

S tem kompletom bodo mlade mamice dale svojim dojenčkom najboljšo oskrbo. Veliki center za igranje lutk vključuje previjalno mizo z vrtiljakom, vgradnim stolom, vago, tušem, kadjo in drugimi dodatki.

Ecoiffier Retro voziček sz ročajem in dodatki
14,30 € 12,79 €

Retro voziček z dodatki za peskovnik vsebuje vedro, grablje, lopato, zalivalko in kalupe za peskovnik. Vedro je okrašeno s sadjem, kar daje pravo poletno vzdušje vsem igram. Otroci lahko udobno odnesejo svoje igrače v peskovnik in jih po igranju spet shranijo.

Ecoiffier stojnica s hitro prehrano
31,20 € 28,72 €

Zadnji kos!

S to stojnico boš zelo uspešen tudi pri manjših kupcih. Ta stojnica vsebuje vse, kar potrebuješ za Fast Food. Igranje prodajalcev je zelo zabavno.

Ecoiffier Abric TweepPop šolski avtobus-27%
10,10 € 7,30 €

Zadnji kos!

Postavi figure na najboljša mesta v avtobusu in pojdi z njimi na krasno vožnjo po okolici. Toda previdno pri zaporah. V pakiranju so 3 figure in drugi dodatki.

Ecoiffier Abrick Gusarska ladja
22,10 € 20,59 €

Zadnji kos!

Piratska ladja z dodatki iz priljubljene serije Abrick je namenjena najmlajšim otrokom. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo. Otroci se bodo dolgo zabavali ob igranju s pirati.

Ecoiffier šola Abric TweepPop - Odprta embalaža-37%
30,10 € 18,72 €

Odprta embalaža

Igrajte se s prijatelji v šoli z motivom iz TweePop. Vključuje 6 figuric, šolo, tablo in drugo. Ta šola bo čudovit dodatek v otroški sobi. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Ecoiffier jedilni komplet v škatli
12,70 € 11,43 €

Čudovit jedilni komplet se bo prilegal v vsako otroško kuhinjo. Komplet bo razveselil vse male otroke, ki želijo pripraviti čudovit in okusen obrok za svoje prijatelje. S tem kompletom se bo vaš otrok zelo zabaval.

Ecoiffier voziček z vrtnarskim orodjem in vedrom, modro-zelen
13,10 € 12,22 €

Plastičen voziček z vrtnarskim orodjem je nepogrešljiv del opreme vsakega malega vrtnarja. S tem vozičkom bo delo na vrtu mala malica. Po sajenju rož ali zelenjave lahko mali vrtnar rastline še zalije s priloženo zalivalko.

Ecoiffier šola Abric TweepPop-34%
30,10 € 19,70 €

Odlična cena

Igrajte se s prijatelji v šoli z motivom iz TweePop. Vključuje 6 figuric, šolo, tablo in drugo. Ta šola bo čudovit dodatek v otroški sobi.

Ecoiffier velik odcejevalnik s posodo, 30 cm
11,10 € 10,03 €

Čudovit komplet posode, ki se bo prilegal v vsako otroško kuhinjo. Komplet bo razveselil vse male otroke, ki želijo pripraviti čudovit in okusen obrok za svoje prijatelje. S tem kompletom se bo vaš otrok zelo zabaval.

Ecoiffier Fast Food komplet za igranje
22,30 € 20,89 €

V nobeni trgovini ne smejo manjkati ti dodatki za hitro prehrano. Vsebuje številne dodatke. Igranje prodajalcev je zelo zabavno. Ti barvni dodatki bodo popestrili vsako otroško sobo.

Ecoiffier trgovina Abric TweepPop
15,60 € 14,81 €

Barvita trgovina z motivom TweePop. Živila pripravi in raztovori, prve stranke že prihajajo. V kompletu je tudi stojalo z blagajno in dežnikom, avtomobilom, 3 figuricami in drugi dodatki.

Ecoiffier igra metanja obročev, 4 obroči
5,79 € 5,65 €

Vesela igra metanja prstanov na križ je namenjena fantom in dekletom, pa tudi njihovim staršem. To je zabaven način za trening spretnosti in preživljanje poletnega časa skupaj na vrtu ali na dopustu.

Ecoiffier štedilnik s kuharskimi pripomočki
14,34 € 13,40 €

Dva predela za kuhanje na štedilniku s kompletom kuhinjskih dodatkov bosta odlično služila majhnim gospodinjam. Priloženi niso le kuharski pripomočki , ampak tudi hrana. V kuhinji ne boste ničesar pogrešali. Tukaj je še lonec s pokrovom, ponev, pekač, dodatki z živili in drugi dodatki.

Ecoiffier Turbo otroška vrtna kosilnica
9,10 € 8,65 €

Vrtna kosilnica z mehanskim zaganjačem bo ugajala vsem majhnim vrtnarjem. Opremljena je z vrtljivim pokrovom za bencin in gumbom za preklapljanje hitrosti. Zabavna igra na vrtu se lahko prične takoj!

Francosko podjetje Ecoiffier je bilo ustanovljeno leta 1945. Njihovi izdelki se že vse od takrat ponašajo s francosko zasnovo in upoštevanjem najnovejših trendov.

Blagovna znamka Ecoiffier predstavlja predvsem izobraževalne igrače, ki otrokom približajo svet odraslih. Vse njihove igrače so v skladu z EN71 varnostnimi zahtevami, od leta 2008 naprej, pa zadovoljujejo tudi zahteve ISO 9001 certifikata.

Francosko podjetje Ecoiffier je bilo ustanovljeno leta 1945. Njihovi izdelki se že vse od takrat ponašajo s francosko zasnovo in upoštevanjem najnovejših trendov.

Blagovna znamka Ecoiffier predstavlja predvsem izobraževalne igrače, ki otrokom približajo svet odraslih. Vse njihove igrače so v skladu z EN71 varnostnimi zahtevami, od leta 2008 naprej, pa zadovoljujejo tudi zahteve ISO 9001 certifikata.