E plus M dekliška kapa Minnie
7,51 €

5,25 €

Modna kapa za male deklice, ki obožujejo Minnie in njene prijatelje. S to prijateljico bodo otrokova ušesa vedno na toplem, zato jim bo omogočila veliko zabave pri igri. Zaradi uporabljenega materiala je kapa elastična in se stabilno prilega glavi.


E plus M dekliška kapa My little Ponny
7,51 €

5,62 €

Čudovita kapa z veselim cofom je odlična izbira za hladne dni, ko so vremenske razmere neprijetne. Ta kapa zaradi svojega materiala in kroja ohranja otroško glavo na toplem in se stabilno prilagodi. Zaradi motiva je primerna za vse oboževalce My Little pony.


E plus M dekliška zimska bunda Frozen
24,49 €

Ko svet postane Ledeno kraljestvo in nastane snežna odeja, je pravi čas za to zimsko bundo. Topla notranja in zunanja plast bunde je dopolnjena s kapuco in prijetnim potiskom


E plus M dekliški šal Trolls
7,51 €

4,87 €

Šalom še ni odzvonilo. Čudovit šal ohranja vrat na toplem, otrok pa se bo zaradi njega počutil zelo udobno. Odstranite ga lahko v minuti. V modo zopet prihajajo šali. Enostavna rešitev, ki ohrani otrokov vrat na toplem in je opremljena z zabavnim motivom.


E plus M fantovska kapa Mimoni
7,51 €

5,25 €

Otroku ne bo potrebno več reči, da je pozabil svojo kapo, ko je odšel ven. To črtasto pokrivalo za glavo z vzorcem Minionov bo vašemu fantu zelo všeč. Zaradi uporabljenega materiala je kapa zelo udobna, ohranja toploto in ima moden cof. Zimska zabava se lahko prične.


E plus M fantovska trenirka Batman
10,15 €

Bombažna klasika, brez katere si ne moremo predstavljati igranja, izletov in športnih aktivnosti. Udobna trenirka, kar potrjujejo generacije zadovoljnih otrok. Trenerka z zabavnimi motivi bo hitro postala najbolj priljubljen kos otroške omare.


E plus M dekliška pižama Frozen
9,40 €

Čudovita pižama za velike sanjače. Ta odličen modni kos z ljubkim pravljičnim motivom otrokom zagotavlja brezskrbno sanjarjenje o gradovih iz sladkorne pene, o ponijih, samorogih, vilah in princesah.


E plus M deške hlače Cars
10,15 €

Bombažna klasika, brez katere si ne moremo predstavljati igranja, izletov in športnih aktivnosti. Udobna trenirka, kar potrjujejo generacije zadovoljnih otrok. Trenerka z zabavnimi motivi bo hitro postala najbolj priljubljen kos otroške omare.


E plus M fantovska kapa Pingvini iz Madagaskarja
3,74 €

Kdo tukaj najbolje izgleda? Tukaj so pingvini, ki so prileteli neposredno iz Madagaskarja. Obožujejo zimske radosti, zato dovolite vašim otrokom, da se jim pridružijo. Ker kdo lahko najboljše ve, kako pravilno uživati v zimski zabavi – samo ti pingvini.


E plus M fantovske nogavice Cars
5,62 €

3,74 €

Nogavice so primerne za vse male noge. Nogavice odlikuje super herojski motiv. Odlična izbira za vrtec, šolo, otroško igrišče ali pohod. Vsak korak je superherojska izkušnja polna zabave.


E plus M fantovske nogavice Iron Man
5,62 €

3,74 €

Nogavice so primerne za vse male noge. Odlikuje jih super herojski motiv. Odlična izbira za vrtec, šolo, otroško igrišče ali pohod. Vsak korak je superherojska izkušnja polna zabave.