E plus M dekliška kapa My little Ponny
7,51 € 5,62 €

Čudovita kapa z veselim cofom je odlična izbira za hladne dni, ko so vremenske razmere neprijetne. Ta kapa zaradi svojega materiala in kroja ohranja otroško glavo na toplem in se stabilno prilagodi. Zaradi motiva je primerna za vse oboževalce My Little pony.

E plus M dekliška pižama Princess-26%
9,40 € 6,90 €

Odlična cena

Za sanje, polne zabave, dogodivščin in iger, morate imeti pravo spalno opravo. Topla odeja, oblazinjena blazina, najljubša igrača in udobna pižama.

E plus M dekliška zimska bunda Frozen
24,49 €

Ko svet postane Ledeno kraljestvo in nastane snežna odeja, je pravi čas za to zimsko bundo. Topla notranja in zunanja plast bunde je dopolnjena s kapuco in prijetnim potiskom

E plus M fantovska kapa Mimoni
7,51 € 5,25 €

Otroku ne bo potrebno več reči, da je pozabil svojo kapo, ko je odšel ven. To črtasto pokrivalo za glavo z vzorcem Minionov bo vašemu fantu zelo všeč. Zaradi uporabljenega materiala je kapa zelo udobna, ohranja toploto in ima moden cof. Zimska zabava se lahko prične.

E plus M fantovska kapa Pingvini iz Madagaskarja
3,74 €

Kdo tukaj najbolje izgleda? Tukaj so pingvini, ki so prileteli neposredno iz Madagaskarja. Obožujejo zimske radosti, zato dovolite vašim otrokom, da se jim pridružijo. Ker kdo lahko najboljše ve, kako pravilno uživati v zimski zabavi – samo ti pingvini.