Driven Gasilsko vozilo z zvočnimi in svetlobnimi učinki
67 € 59,40 €

DRIVEN gasilsko vozilo postane odličen učni pomočnik med igro. Realistične luči in zvoki ustvarjajo pristno in vznemirljivo doživetje. Lestev na vrhu gasilskega vozila s prostega kolesa se dviga, vrti in širi, tako da si otroci lahko predstavljajo, kako rešiti ljudi v stiski.

Driven Kamion za smeti z zvočnimi in svetlobnimi učinki
70,90 € 62,90 €

DRIVEN Kamion za smeti je odlično darilo za fanta ali deklico. Ta dodatni veliki tovornjak za smeti je poln številnih funkcij! Pritisnite gumb na strehi kabine, da slišite resnični zvok motorja in vidite luči, ki utripajo. Z vrtenjem volana zasukajte ali utripajte žaromete!

Driven prekucnik z zvočnimi in svetlobnimi učinki
57,90 € 51,30 €

DRIVEN prekucnik s številnimi zabavnimi funkcijami. Ko je tovor prekucnjen, se trup nagne nazaj in odpre odprtino na zadnjem delu avtomobila. Vrata kabine se odpirajo. Odprite pokrov motorja in preverite motor. Gumbi na volanu bodo sprožili ali utripali žaromete. Pritisnite gumb na strehi avtomobila, da zaslišite motor in vidite utripajoče luči.

Driven Žerjav z zvočnimi in svetlobnimi efekti
67 € 59,40 €

DRIVEN žerjav je poln funkcij z lučmi in zvočnimi efekti. Mobilni žerjav navdihuje vaše male gradbenike in arhitekte. Ima več premičnih delov in mehka gumijasta kolesa za enostavno manevriranje. Gumbi na strehi in volanu za realistično osvetlitev in zvoke motorja.