Doppler NL blazina za stol D-8609
10,89 €

10,30 €

Zadnji kos!

Udobna blazina za sedenje na prostem. Doppler HL blazina za stol D-8609 je zelo udobna zaradi njenega polnjenja in poliuretanske pene v notranjosti. Za boljšo vzdržljivost ima dodelano notranjost in zaščito proti obrabi Prednost je ta, da je blazino preprosto pritrditi z nastavljivimi oblogami in vezalkami.


Doppler PE stojalo za senčnik, 17 l
9,75 €

8,90 €

Zadnji kos!

Stojalo za senčnike zadržuje senčnike do 1,8 m višine. Potrebno ga je napolniti z vodo – prostornina stojala je 17 l – le-to bo nudilo primerno stabilnost. Doppler PE balkonsko stojalo 17l se lahko uporablja na strešni terasi ali na balkonu.


Doppler senčnik Panda Expo 300
129,90 €

110,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Senčnik Panda Expo s premerom 300 cm, sestavljen iz aluminija in prekrit s poliestrom 160gr / m2.


Doppler vrtni stol Parro, sivo-črn
169,90 €

144,99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Eleganten vrtni stol izdelan iz aluminija. Stol je mogoče praktično zložiti, tako boste prihranili pri prostoru za shranjevanje. Material je odporen na vse vremenske razmere.


Doppler aluminijasti ležalnik Pesaro, temno siv
156,99 €

141,50 €

Pesaro Lease v antracitni barvi. Stabilen in trden ležalnik zahvaljujoč aluminijasti konstrukciji, odporni proti vremenskim vplivom. Odporna tkanina. Nastavljiv naslon.


Doppler blazine za sedeže iz palet, antracitna
89,35 €

81,40 €

Praktičen 3-delni komplet blazin. Doppler Antracit blazine za sedeže iz palet so izdelane iz visoko kakovostnih poliestrskih tkanin. Udobno sedenje zagotavlja polnilom iz enojne trdne pene (v primeru sedeža) in drobljene pene (v primeru blazine). Komplet je sestavljen iz 2 blazin za naslonjalo in enosedežne blazine.


Doppler blazine za sedeže iz palet, zelena
89,35 €

81,40 €

Praktičen 3-delni komplet blazin. Doppler Antracit blazine v zeleni barvi za sedeže iz palet so izdelane iz visoko kakovostnih poliestrskih tkanin. Udobno sedenje zagotavlja polnilom iz enojne trdne pene (v primeru sedeža) in drobljene pene (v primeru blazine). Komplet je sestavljen iz 2 blazin za naslonjalo in enosedežne blazine.


Doppler HL blazina za stol D-8609
11,67 €

11 €

Udobna blazina za sedenje na prostem. Doppler HL Action Polstrator D-8609 je zelo udobna zaradi njenega polnjenja in poliuretanske pene v notranjosti. Za boljšo vzdržljivost ima dodelano notranjost in zaščito proti obrabi Prednost je ta, da je blazino preprosto pritrditi z nastavljivimi oblogami in vezalkami.


Doppler komplet vrtne garniture Rodos
974,61 €

902,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vrtna garnitura je primerna za počitek na vrtu ali terasi. Doppler Rodos vsebuje trosed, 2 tabureja, 2 stola in mizo iz strukturiranega stekla. Miza z višino 74 cm je primerna tudi za jedilnico. Vključeni so dekorativne blazine in odeja.


Doppler komplet vrtnega pohištva Milos
719,55 €

680,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vrtna garnitura je primerna za počitek na vrtu ali terasi. Doppler Milos vsebuje kotni kavč in mizo z višino 71 cm, ki je primerna tudi za jedilnico. V paketu so priložene tudi blazine. Sedežno blazino 7 cm je mogoče popolnoma odstraniti in oprati. Ratan je odporen na vremenske vplive in na UV sevanje.


Doppler miza Expert wood
506,85 €

450,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Aluminijasta miza vas bo prav gotovo presenetila s svojo lahkotnostjo, stabilnostjo in zelo preprostim sestavljanjem. Vsebuje vgrajeno zgornjo ploščo, ki je na voljo v tonu lesa. Doppler miza Expert je odporna na vremenske vplive in ima izjemno dolgo življenjsko dobo.


Doppler plastična miza in stola Active, set
155,61 €

144,10 €

Dodelan balkonski set, ne potrebuje posebnega vzdrževanja in je izdelan polipropilena. Odporno proti vremenskim vplivom in UV žarkom Ponaša se s trdno in stabilno obdelavo v črni barvi. Komplet je primeren tudi za gostinsko uporabo. Premer mize je 65 cm, višina 71 cm.


Doppler počivalnik Austin, črn
58,63 €

55,40 €

Eleganten vrtni stol izdelan iz aluminija. Stol je mogoče praktično zložiti, tako boste prihranili pri prostoru za shranjevanje. Posebno vzdrževanje ni potrebno, saj je material odporen na vremenske vplive.


Doppler PVC stojalo za senčnik, 20 l, umetni ratan
9,75 €

8,90 €

Stojalo za senčnike v imitaciji ratana, zadržuje senčnike do višine 1,8 m. Potrebno ga je napolniti z vodo – prostornina stojala je 20 l, nudi primerno stabilnost, ima pa tudi ročaje za lažje prenašanje. Doppler PVC stojalo za senčnike, 20 l – Le-to napolnite z vodo in praktično postavite na balkon ali na strešno teraso.


Doppler raztegljiva miza Detroit, bež
350,41 €

346,40 €

Povsem preprosta sistemska raztegljivost. Doppler Detroit ima rebrasto obdelavo v bež barvi kot ter aluminijasto konstrukcijo v beli barvi. Miza je lahka in stabilna, ne potrebuje posebnega vzdrževanja in je odporna na vremenske vplive.


Doppler senčnik Active, 280 cm, bež
96,20 €

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler Active senčnik (280 cm) v bež naravni barvi je izdelan iz aluminija in zagotavlja nizko težo ter je zato povsem preprost za uporabo. Senčnik se lahko nagne z obračanjem ročaja po potrebi. Vrhnji del senčnika je odstranljiv za namen lažjega vzdrževanja Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active, 280 cm, zelen
96,20 €

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler Active senčnik (280 cm) v zeleni barvi je izdelan iz aluminija in zagotavlja nizko težo ter je zato povsem preprost za uporabo. Senčnik se lahko nagne z obračanjem ročaja po potrebi. Vrhnji del senčnika je odstranljiv za namen lažjega vzdrževanja Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active, 320 cm, bež
116,66 €
113,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler Active senčnik (320 cm) v bež naravni barvi je izdelan iz aluminija in zagotavlja nizko težo ter je zato povsem preprost za uporabo. Senčnik se lahko nagne z obračanjem ročaja po potrebi. Vrhnji del senčnika je odstranljiv za namen lažjega vzdrževanja Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active, 320 cm, greige
116,66 €
113,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler Active senčnik (320 cm) v greige barvi je izdelan iz aluminija in zagotavlja nizko težo ter je zato povsem preprost za uporabo. Senčnik se lahko nagne z obračanjem ročaja po potrebi. Vrhnji del senčnika je odstranljiv za namen lažjega vzdrževanja Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active Teleskop, 340 cm, antraciten
173 €

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler senčnik Active Teleskop (340 cm) antracitni barvi, se ponaša z izdelavoiz aluminija, ki zagotavlja nizko težo in zato preprosto rokovanje. Senčnik je mogoče po potrebi tudi nagibati zahvaljujoč zgibu na vrhu. Enostavno upravljanje je zagotovljeno zahvaljujoč teleskopskemu sistemu, zato ga boste lahko primerno razprostrli tu le z eno roko. Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active Teleskop, 340 cm, bež
173 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler senčnik Active Teleskop (340 cm) v bež naravni barvi je izdelan iz aluminija, ki zagotavlja nizko težo in s tem enostavno rokovanje. Senčnik je mogoče po potrebi tudi nagibati zahvaljujoč zgibu na vrhu. Enostavno upravljanje je zagotovljeno zahvaljujoč teleskopskemu sistemu, zato ga boste lahko primerno razprostrli tu le z eno roko. Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active Teleskop, 340 cm, greige
173 €

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler senčnik Active Teleskop (340 cm) v greige barvi je izdelan iz aluminija aluminija, kar zagotavlja nizko težo in zato enostavno rokovanje. Senčnik je mogoče po potrebi tudi nagibati zahvaljujoč zgibu na vrhu. Enostavno upravljanje je zagotovljeno zahvaljujoč teleskopskemu sistemu, zato ga boste lahko primerno razprostrli tu le z eno roko. Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Active Teleskop, 340 cm, terakota
173 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Eleganten aluminijasti senčnik. Doppler senčnik Active Teleskop (340 cm) v terakota barvi je izdelan iz aluminija aluminija, kar zagotavlja nizko težo in zato enostavno rokovanje. Senčnik je mogoče po potrebi tudi nagibati zahvaljujoč zgibu na vrhu. Enostavno upravljanje je zagotovljeno zahvaljujoč teleskopskemu sistemu, zato ga boste lahko primerno razprostrli tu le z eno roko. Tekstil zagotavlja dodelano UV zaščito do 50+.


Doppler senčnik Ombralan, 180 cm
17,52 €

16,60 €

Senčnik za na plažo ima visoko zaščito pred sončnimi žarko – 50+ SPF. Nagibni zglob omogoča enostavno nastavljanje, povsem po vaših željah. Doppler senčnik Ombralan (180 cm) se ponaša s prevleko iz poliestra, ki je odporna na veter.


Doppler senčnik Protect, 340 cm, naravna bež
623,90 €

553,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tlakovani senčnik z aluminijasto konstrukcijo ima nepremočljivo ponjavo, ki vas bo močno zaščitila pred sončno svetlobo. Streho je mogoče obrniti v obe smeri. Doppler Parasol Protect (340 cm) v naravni barvi, je povsem preprost za uporabo, ob vsem pa ga je mogoče tudi nagniti.


Doppler senčnik Protect, 340 cm, peščen
623,90 €

553,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tlakovani senčnik z aluminijasto konstrukcijo ima nepremočljivo ponjavo, ki vas bo močno zaščitila pred sončno svetlobo. Streho je mogoče obrniti v obe smeri. Doppler Parasol Protect, v velikosti 340 cm, je peščene barve – sestavili ga boste hitro, nudil pa vam bo visoko stopnjo preprostosti uporabe


Doppler senčnik Protect, 340 cm, smaragden
623,90 €

553,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tlakovani senčnik z aluminijasto konstrukcijo ima nepremočljivo ponjavo, ki vas bo močno zaščitila pred sončno svetlobo. Streho je mogoče obrniti v obe smeri. Doppler senčnik Protect, 340 cm, smaragdne barve, ki se ga povsem preprosto upravlja.


Doppler senčnik Push Up, 300 cm, antraciten
67,90 €

Lahek in kompakten senčnik. Doppler senčnik Push Up (300 cm) v antracitni barvi se lahko tudi nagiba in ima aluminijasto konstrukcijo. Senčnik se lahko tudi praktično povsem poljubno tudi nagne. Praktična zasnova ima funkcijo Push Up za preprosto odpiranje. Prevleka obsega poliestrsko tkanino, ki zagotavlja dodelano zaščito pred UV sevanjem.


Doppler senčnik Push Up, 300 cm, greige
67,90 €

Lahek in kompakten senčnik. Senčnik Doppler Push Up (300 cm) v greige barvi se lahko tudi nagne in se ponaša z aluminijasto konstrukcijo. Senčnik se lahko tudi praktično povsem poljubno tudi nagne. Praktična zasnova ima funkcijo Push Up za preprosto odpiranje. Prevleka obsega poliestrsko tkanino, ki zagotavlja dodelano zaščito pred UV sevanjem.


Doppler senčnik Push Up, 300 cm, umbra, oranžen
67,90 €

Lahek in kompakten senčnik. SenčnikDoppler Push Up (300 cm) Umbra se lahko nagiba in se ponaša z aluminijasto konstrukcijo. Senčnik se lahko tudi praktično povsem poljubno tudi nagne. Praktična zasnova ima funkcijo Push Up za preprosto odpiranje. Prevleka obsega poliestrsko tkanino, ki zagotavlja dodelano zaščito pred UV sevanjem.


Doppler senčnik Ravenna, 3x3 m, siv
389,79 €

361,70 €

Kakovosten nastavljiv senčnik. Dopplerjev senčnik Ravenna v merah 3×3 m v sivi barvi, se ponaša z masivno konstrukcijo iz aluminija. Senčnik se lahko povsem preprosto prilagodi s 6 položaji nagiba, hkrati pa je njegovo razprostiranje zelo preprosto – z ročajem. Tkanino senčnika se lahko odstrani in opere.


Doppler vrtna miza, 150 x 90 cm
179,03 €

168,20 €

Vrtna miza 150 × 90 cm iz aluminijeve strukture v antracit barvi. Varno, kaljeno mat steklo, debeline 8 mm. Nudi enostavno vzdrževanje in sodoben izgled.


Doppler vrtni stol Expert wood
116,66 €

103,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Aluminijski stol z možnostjo pozicioniranja hrbtnega dela z udobno tekstilno oblogo. Stol je med drugim tudi prašno barvan v tonu drevesa. Izjemna odpornost na vremenske vplive. Doppler vrtni stol Expert wood je povsem preprost za vzdrževanje in ne zahteva posebne nege.


Doppler vrtni stol Expert wood
97,16 €

86,40 €

Aluminijski zložljiv stol ima udobno tekstilno oblogo za maksimalno udobje. Stol je med drugim tudi prašno barvan v tonu drevesa. Izjemna odpornost na vremenske vplive. Doppler Expert stol je enostaven za vzdrževanje in ne zahteva posebne nege.