DKNY Women Energizing - EDP 100 ml

DKNY Women Energizing - EDP

56,30 €

DKNY Women Energizing je cvetlično-lesna dišava za ženske, ki imajo rade izjemne dišave. Aroma se odpre z notami citrusov, listov vijolic in vodke. V osrčju vonja najdemo cvetje – orhidejo, lotos in narciso. Osnova pa čisto gozdnata in skriva brezove in lesne tone.

Partner: Vivantis
DKNY DKNY Men - EDT 100 ml

DKNY Men - EDT

43,50 €

Newyorška energija, spojena v steklenici. Sveža, čista, seksi. Vonj urbanega moškega na pohodu meša citruse z brinom in ananasom, ki ga dopolnjujejo majski cvet, jantar in mandelj. Sandalovina skupaj s toplino javora ustvarja prijeten vonj.

Partner: Vivantis
DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP 30 ml

DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP

33 €

Fresh Blossom je zaprt v legendarno srebrno-roza stekleničko, ki spominja na jabolčni cvet. Je cvetlično-sadna dišava. Združite dneve polne sonca in poletnega vetriča s to edinstveno dišavo. Sprehodite se skozi sadovnjak in vdihnite Fresh Blossom. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2009.

Partner: Vivantis
DKNY Be Delicious - EDP 100 ml

DKNY Be Delicious - EDP

50,70 €

Dišava združuje vzdušje zrelega mesta, polnega novih možnosti. Okusite življenje v newyorškem slogu. Prva skušnjava – vonj Eve, ki v Adamu vzbudi hrepenenje. Nedolžen, seksi, svež, provokativen, čuteč, prijeten in zapeljiv občutek, ki vabi k dotiku, vonjanju in z drugimi.

Partner: Vivantis

Blagovna znamka DKNY je bila ustanovljena pod vodstvom modne oblikovalke Donne Karan in predstavlja utrip mednarodnega mesta New York.

Njihovi izdelki izpolnjujejo širok trg uporabnikov in potrebe njihovega vsakdanjika. Temeljijo na najvišjih standardih kakovosti, ustvarjalnosti in inovativnosti in predstavljajo edinstveno mešanico sodobnega sloga po celem svetu.