Dickie orjaški žerjav z daljinskim upravljanjem, 100 cm
31,60 € 26,23 €

Orjaški žerjav je nepogrešljiv stroj na vsakem gradbišču. Otrok ga bo lahko vodil preko daljinjskega upravljalnika in mu narekoval funkcije premikanja. Opremljen je z odprto kabino, ki je namenjena upravljalcu. Omogoča vrtenje za 350° in je visok 100 cm.

Dickie policijski avto Lightstreak
15,90 € 13,21 €

Zadnji kos!

Postanite skrbnik zakona s tem edinstvenim policijskim avtomobilom na vztrajnik. Zahvaljujoč funkciji svetlobe in spreminjajočim se barvam, bo takoj pritegnil pozornost. Uživajte v zabavi.

Dickie policijski avtomobil AS Policie Auto SUV, 30 cm
21,40 € 18,06 €

Zadnji kos!

Policijski avtomobil SUV s svetlobnimi in zvočnimi efekti. Poskrbite za red med igračami v svoji sobi in ob enem branite zakon. Vklopite svetilnik in bodite pravi policaj.

Dickie orjaški žerjav z daljinskim upravljanjem, 100 cm - Odprta embalaža1-19%
31,60 € 25,58 €

Odprta embalaža

Orjaški žerjav je nepogrešljiv stroj na vsakem gradbišču. Otrok ga bo lahko vodil preko daljinjskega upravljalnika in mu narekoval funkcije premikanja. Opremljen je z odprto kabino, ki je namenjena upravljalcu. Omogoča vrtenje za 350° in je visok 100 cm. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Dickie Gasilec Samo Walkie Talkie oddajnika
23,70 € 21,45 €

Otroška oddajnika v priljubljenem dizajnu z Gasilcem Samom. Super darilo za vaše male vohune. V prostem prostoru lahko organizirajo tajne prireditve v razponu do 250 m.

Dickie AS Street Force policijski avto, 33 cm
30,20 € 26,14 €

Ta srebrn policijski avto bo navdušil vsakega malega fanta, ki si želi postati policaj. Avto ima svetlobne in zvočne učinke. Ima motorizirano premikanje naprej, odpiranje in premikanje delov.

Dickie radijska postaja Walkie Talkie Outdoor
23 € 19,72 €

Otroški modri oddajniki so odlično darilo za vse majhne vohune. Oddajniki imajo v odprtem prostoru domet do 250 m. Oddajniki delujejo na frekvenci 433 MHz. Odpravljajo hrup.

Dickie Tovornjak MAN air pump 1:24
21,80 € 11,62 €

Popoln tovornjak MAN, ki zahvaljujoč zračni črpalki upravlja s trupom, je primeren za vsakega majhnega gradbenika. Po pritisku rdečega gumba na strehi avtomobila se zahvaljujoč zračni črpalki trup nagne in tako tovor odložimo. Z naslednjim pritiskom na stranskem delu vozila se trup zloži v prvotno stanje. Majhni gradbeniki bodo brez truda premeščali tovor ali ruševine iz grajenja.

Dickie RC ladja Sea Cruiser 34 cm
34,80 € 28,72 €

RC ladja Sea Lord se ponaša z 34 cm dolžine in v merilu 1:48. Ima odlične vozne lastnosti v športni obliki. Set vključuje tudi baterije. Enostavna uporaba naprava je primerna za otroke od 6. leta starosti.

Dickie rešilec AS Ambulance Auto, 30 cm
21,40 € 17,59 €

Rešilec z zvočnimi in svetlobnimi efekti je primeren za vse otroke, ki radi rešujejo. – Zadnja vrata se odpirajo. V paketu so vključena nosila za pacienta.

Dickie Auto Tuner Lightstreak
15,90 € 13,04 €

Avto predstavlja šampiona na vseh dirkalnih prireditvah. Auto Tuner Lightstreak bo postal okras vaše sobe. Uživajte veliko zabave in spoznajte vse modele.

Dickie nakladalec Volvo 23 cm
13 € 11,38 €

Gradbeni nakladalnik na kolesih Volvo deluje v prostem teku. Ima ročno premično rezilo. Ta nakladalnik je kos tudi zelo težkim tovorom. Svetlobni in zvočni učinki.

Dickie Gasilec Samo gasilska postaja
39,60 € 34,26 €

Čudovita gasilska postaja s priljubljenim Gasilcem Samom ima 2 nadstropji. Ne manjka niti pristajalna ploščad za helikopter in vzletna steza. Priložen je tudi kovinski gasilski avto Jupiter in drugi dodatki.

Dickie velika policijska baza
78,70 € 65,32 €

Velika prenosna policijska baza z atraktivnimi prvinami in bogatimi dodatki. V kompletu so tudi 4 avtomobili in helikopter. Bazo lahko enostavno zložite v en kos in prenašate s pomočjo ročaja. Postaja je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki.

Dickie AS smetarski tovornjak, 39 cm
33,90 € 29,40 €

Najboljša igrača za vse ljubitelje recikliranja in čistih ulic. Smetarski tovornjak v prostem teku iz serije Action Series. Ima zvočne in svetlobne učinke, nagibni koš in odpirajočo se zadnjo ploščo.

Dickie avto Ford F150 Pick up Party Rock Anthem
29,90 € 26,14 €

Avto Pick up Ford F150 je motoriziran za vožnjo naprej in nazaj. Ta avtomobilček bo v sobi izvedel plesni nastop. Predvaja glasbo – tudi Party Rock Anthem. Ima svetlobne učinke in vibrirajoče zvočnike.

Dickie Ford Raptor je postavil gradnjo cest
29,90 € 26,14 €

Ford Raptor v prostem teku s prikolico in bagerjem Wacker Neuson EZ17. Ima zvočne in svetlobne učinke. Paket vsebuje druge dodatke, vključno s figuro gradbenika, lopato in hidravličnim kladivom.

Dickie AS smetarski tovornjak, 46 cm
33,90 € 29,40 €

Najboljša igrača za vse ljubitelje recikliranja in čistih ulic. Smetarski tovornjak v prostem teku iz serije Action Series. Priložen je tudi kontejner za smeti.

Dickie AS Ambulance rešilec, 33 cm
33,90 € 29,40 €

Ta reševalni avto se vozi naprej. Navdušil bo vsakega otroka, ki želi pomagati ranjenim bolnikom. Priložena so nosila za paciente. Avtu se odpirajo zadnja vrata.

Dickie kovček za tovornjak z dodatki
35,80 € 31,35 €

Velik komplet z dodatki je v obliki tovornjaka. Ima ročaj za enostavno prenašanje. Vključuje 7 kovinskih avtomobilov, helikopter za tovornjake. Ima ročno funkcijo izmeta iz kabine tovornjaka.

Dickie Mercedes V8 s prikolico za konje
29,90 € 26,14 €

Mercedes-Benz AMG 500 4×4 deluje v prostem teku. Ima tudi prikolico za konja. Prikolica in avto omogočata odpiranje vrat. V paketu je tudi lik dodelan džokeja in drugi dodatki. Avto ima svetlobne in zvočne učinke.

Dickie nakladalni tovornjak Volvo 23 cm
13 € 11,38 €

Zgibni tovornjak z dovoljenjem Volvo deluje v prostem teku. Ima ročno premičen tovorni prostor. Ta avtomobil je kos tudi zelo težkim tovorom. Svetlobni in zvočni učinki.

Dickie AS nakladalnik, 16 cm
10,20 € 8,81 €

Ta konstrukcija nakladalnik žlice deluje v prostem teku. To bo odličen pomočnik za vsako trdo delo. Žlica je namenjena ročnemu upravljanju. Avto ima svetlobne in zvočne učinke.

Dickie AS prekucnik, 16 cm
10,20 € 8,81 €

Pri tem prekucniku velika obremenitev ne bo problem. Ta pomočnik ne sme manjkati na nobenem gradbišču. Avto je v prostem teku. Nalaganje in razkladanje poteka ročno. In zdaj je v akciji.

Dickie Auto Midnight Racer
10,50 € 8,12 €

Dirkalni avto, ki ponuja zvok in glasbo. Čudovit dirkalnik pritegne pozornost vseh najmlajših ljubiteljev dirke. Popeljite svoj avto na dirko.

Dickie avto Nissan GT-R, dvigovanje, 25 cm
20,80 € 18,25 €

Nissan GT-R je motoriziran za vožnjo naprej in nazaj. Ta avto ima dvižni učinek. Deluje na baterije in ima svetlobne in zvočne učinke. Dolžina avtomobila je 25 cm.

Dickie dirkalni avto Lightstreak
15,90 € 13,04 €

Prišel je čas za razburljivo vožnjo! Čudovit dirkalnik Lightstreak bo navdušil vse oboževalce dirk. Pripravite se in ga zaženite v najhitrejšem možnem času. Vaša soba je zdaj vaša dirkalna pot.

Dickie gasilski tovornjak z dvigalom, 31 cm
22,60 € 18,61 €

Gasilski tovornjak z dvigalom so sanje vsakega fanta. Opremljen je z vso potrebno opremo za reševanje in gašenje. Ponaša se z zvočnimi in svetlobnimi signali ter funkcionalnim dvigalom.

Dickie pobeg iz zapora
26,10 € 22,83 €

Ta zaporniška celica ima šifrirano ključavnico in gumb za pobeg. Policijski avtomobil Mercedes v prostem teku, Dodge Hellcat Villain pa s svetlobnimi in zvočnimi efekti in posebnim učinkom rušenja.

Dickie RC Land Water Stunt avtomobil, 22 cm
52,70 € 45,70 €

Avto na daljinsko upravljanje je v merilu 1:18. Avto ima funkcijo prevračanja, zato bo vsaka ovira zanj igrača. S tem avtom dobiš obilico zabave.

Dickie avtobus FC Bayern Touring Bus 30 cm
15,10 € 13,04 €

Rdeči avtobus v barvah nogometnega kluba FC Bayern je na vztrajniku z odprtimi vrati. Noben majhen voznik ali oboževalec ne sme doma zamuditi tega avtobusa.

Dickie AS Smetarski tovornjak, 39 cm
35,60 € 29,40 €

Oranžni smetarski tovornjak lahko zelo enostavno pristaja z rumenim košem za smeti kot del dodatka za smeti. Kdo od vas ni želel postati smetar, ko je bil majhen? Uresničite svojih sanj za vsakega malega, ki ga ta poklic zanima, vse to se lahko zgodi s tem neverjetnim tovornjakom, ki ima tudi zvočne in svetlobne učinke!

Dickie dirkalni avto RC Desert Supreme, 20 cm, 2 kanala
29,70 € 24,49 €

Dirkalni avtomobil je na voljo z daljinskim vodenjem ter je idealna igrača, s katero si vaš majhen navdušenec pričara pravo zabavo. Organizirajte nepozabne dirke in osvojite najbolj dragoceno trofejo. Ali se lahko rešite vseh pasti, ki vas čakajo?

Dickie Mega žerjav, 120 cm
49,30 € 40,85 €

Dickie Mega žerjav na daljinsko vodenje, visok 120 cm. Žerjav nadzoruje klasični daljinski upravljalnik s kablom. Žerjav ima nadzorne funkcije vrtenja ter spuščanja in dvigovanja bremen.

Dickie nakladalnik Road Loader, 35 cm
18,99 € 14,40 €

Nakladalnik Road Loader bo popolna igrača za vse male navdušence nad gradbeništvom. Deluje na vztrajnik, njegova zajemalka pa je funkcionalna. Za varno delo na gradbišču, pa je opremljen tudi z zvočnimi in svetlobnimi signali.

Dickie Toys je partnersko podjetje družbe Simba Toys, in tako eden vodilnih proizvajalcev igrač.

Dickijeve igrače zajemajo predvsem avtomobilčke za različne starosti, tovornjačke, gradbene stroje, garaže, kmetijsko opremo in še marsikaj. Njihove igrače so danes dostopne v več kot 20 državah po vsem svetu.

Dickie Toys je partnersko podjetje družbe Simba Toys, in tako eden vodilnih proizvajalcev igrač.

Dickijeve igrače zajemajo predvsem avtomobilčke za različne starosti, tovornjačke, gradbene stroje, garaže, kmetijsko opremo in še marsikaj. Njihove igrače so danes dostopne v več kot 20 državah po vsem svetu.