Diadermine Fabric maska za obraz s kolagenskim orodjem za Lift+ 1 kos
3,90 € 3,70 €

Zadnji kos!

Lift+ Collagen Optimizer je sredstvo za nego gub z učinkom takojšnjega glajenja: optimalna koncentracija kolagena. Ta maska za obraz Lift+ iz kože po prvi uporabi gladi kožo. Rezultati: takojšnje glajenje in učinek gub. Vaša koža je že od prve uporabe regenerirana. .

Diadermine Nočna krema Lift+ Super Filler 50 ml
19,30 € 17,10 €

Nočna krema Lift+ Super Filler je odlična alternativa injekcijam hialurona. Na podlagi 6-letnih raziskav, 16 kliničnih preskušanj na 477 potrošnikov. Nočna krema Lift + Super Filler je napredna alternativna rešitev proti staranju.

Diadermine Dnevna krema Lift+ Super Filler 50 ml
19,30 €

Dnevna krema Lift+ Super Filler je odlična alternativa injekcijam hialurona. Na podlagi 6-letnih raziskav, 16 kliničnih preskušanj na 477 potrošnikov. Dnevna krema Lift + Super Filler je napredna alternativna rešitev proti staranju.

Diadermine Lift+ Super Filler 40 ml
19,30 € 17,10 €

Lift+ Super Filler je odlična alternativa injekcijam hialurona. Na podlagi 6-letnih raziskav, 16 kliničnih preskušanj na 477 potrošnikov. Lift + Super Filler je napredna alternativna rešitev proti staranju.

Diadermine Fabric maska za obraz z aktivnim hialuronom Lift+ 1 kos
3,90 €

Nega gub s takojšnjim učinkom polnjenja in odstranjevanja: Obogatena z aktivnimi hialuronskimi sredstvi, ta tkanina za obraz LIFT + obnavlja vašo kožo in po prvi uporabi zagotavlja učinek proti gubam. Rezultati: gube so napolnjene in koža je bolj čvrsta. Vaša koža je po prvi uporabi videti mlajša.