(Invisible Fixing Powder) 13,5 g (Odtenek Natural)

Dermacol (Invisible Fixing Powder) 13,5 g

8,40 €

Prozoren puder odlično popravi ličila in prepreči sijaj čez dan. Mehka in lahka tekstura daje koži občutek mehkobe in zelo naraven videz. Po nanosu ima Pleť negovani videz, ličila pa so idealno zaščitena pred dotikom. Odlično fiksira vse vrste ličil in ščiti kožo. Ne posuši.

Partner: Vivantis
Dermacol Make-up za čisto in enotno kožo 30 g (Odtenek Odstín č. 207)

Dermacol Make-up za čisto in enotno kožo 30 g

10 €

Morebitne barvne pomanjkljivosti na vaši koži morda ne bodo več vaša nočna mora! Skriva vse, kar si lahko omislite! Poleg tega kompenzira manjše neenakosti. Nanese se na osnovno kremo in se lahko kombinira z drugimi ličili Derma col. .

Partner: Vivantis
Dermacol (Satin Make-up Base) (Obseg 10 ml)
1x

Dermacol (Satin Make-up Base)

5 €

Pakiranje podloge Make-up satena! Na koži ustvari žametno mehak film, ki kožo popolnoma gladi in zmede. Mini barva fine linije in pore. Izpolnjuje jih in preprečuje, da bi se ličila izgubila. Izboljša videz ličil in poveča njegovo odpornost. S praktičnim aplikatorjem.

Partner: Vivantis
Set neonskih lakov za nohte

Dermacol Set neonskih lakov za nohte

10,40 €

Set 5 priljubljenih neonskih mini lakov za nohte. Laki so enostavni za nanašanje in se hitro sušijo. Popolnoma se oprimejo nohtov in se ne luščijo. Popolno zdrži dolgo časa. V praktičnem mini paketu.

Partner: Vivantis
Dermacol Eye Fix (Precise Black) 1 ml (Odtenek Black)

Dermacol Eye Fix (Precise Black) 1 ml

4,50 €

Natančna in enostavna risba črte alg za začetnike. Trepalnice so zaradi nanosa med trepalnicami videti polnejše. Posvetite se čarovništvu črne magije s kolekcijo Black Sensation!.

Partner: Vivantis
Dermacol Maskara (Obsesión Volume & Length Mascara) 12 ml (Odtenek 01 Black)

Dermacol Maskara (Obsesión Volume & Length Mascara) 12 ml

5,40 €

Maskara za volumen in dolžino trepalnic. Prva maskara, ki jo je navdihnila španska čutnost. Derma col je navdihnila španska čutnost in strast pri razvoju Derma col OBSESIÓN. Zahvaljujoč tem lastnostim bo vaš pogled zdaj neustavljiv in zapeljiv.

Partner: Vivantis
Dermacol Lak za nohte mini - omejena izdaja (Nail Polish) 5 ml (Odstín 01 Dark Purple)

Dermacol Lak za nohte mini - omejena izdaja (Nail Polish) 5 ml

2,40 €

Barvni laki v jesenskih odtenkih dajejo nohtom negovan in negovan videz. Tekstura laka se odlično oprime nohta in ustvari obstojen in močan film, ki zdrži do 5 dni brez luščenja. Lak se enostavno in enakomerno nanaša ter daje nohtom dolgotrajen lesk.

Partner: Vivantis