DC dekliške superge Trase Tx Se G Shoe Pba Pale Banana
53,90 €

Dekliške superge s tekstilnim zgornjim delom in visokim podplatom ščitijo vaša stopala po celotni dolžini. Klasična vezava s 4 odprtinami zagotavlja trdnost in stabilnost pri hoji in vožnji. Mehak vložek zagotavlja maksimalno udobje tudi pri celodnevnem nošenju. DC Trase Tx Se G Shoe Pba ima vulkaniziran podplat za boljšo občutljivost stopal in prstov.


DC dekliški natikači Slide G Sndl Crp Crazy Pink
24,90 €

Dekliški natikači iz penastega materiala dopolnjuje tipičen logotip na zgornji strani. Vložek ponuja dovolj prostora za otroška stopala in je oblikovan tako, da je udoben. Dovolj širok pas iz sintetičnega usnja olajša vsak korak in pokriva večino narta. DC Slide G Sndl Crp so primerni za dekleta, ki rade nosijo nogavice skupaj z natikači.


DC dekliški športni copati Chelsea G Shoe Gp2 Grey/Pink
65,70 €

Dekliški športni copati z zunanjo oblogo iz gladkega usnja in tekstila z odprtinami za prezračevanje. Za lažje vezanje imajo kovinske obroče. Športni copati imajo tudi oblazinjen jezik in oblazinjen predel okoli gležnja. Mehak vložek DC Chelsea G Shoe Gp2 zagotavlja maksimalno udobje za ves dan.


DC dekliški športni copati Heathrow G Shoe Pba Pale Banana
65,70 €

Dekliški športni copati, katerih zgornji del je večinoma prekrit z mrežasto tkanino, ki zagotavlja zanesljivo zračnost. Podplat Unilite doda čevlju ne le zanimiv videz, temveč služi tudi kot dušilno plast pri hoji ali teku. DC Heathrow G Shoe Pba poleg tega preprečuje znojenje stopal zaradi posebnih vložkov z antibakterijskimi lastnostmi.


DC fantovska majica Visual tre ss
24,91 €

Klasična majica z ikonskim logotipom DC je odličen vsakdanji partner. Zaradi bombažnega materiala in čudovitega potiska je ta majica primerna za vsako priložnost.


DC fantovske superge Heathrow Se B Shoe Nrd Navy/Red
76,50 €

Fantovske superge iz zračne mreže. gornji del je prekrit s semiš slojem, ki zagotavlja zanesljivo trdnost. Vmesni podplat Unilite čevljem dodaja športni izgled, so tudi nizke teže. DC Heathrow Se B Shoe Nrd učinkovito duši udarce in poleg tega ščiti notranjost pred vlago, kar je odlično za hojo na izletih.


DC fantovske superge Tonik Tx B Shoe Xskr Grey/Black/Red
58,40 €

Fantovske superge z zgornji delom iz trdnega tekstila. Zagotavljajo zračnost tudi pri vsakodnevni uporabi. Vezalke s 5 odprtinami skupaj z dolgim jezikom segajo do noge, zaradi česar se superge odlično prilegajo. Podplat DC Tonik Tx B Shoe Xskr je prilagojen, sprednji del čevljev pa je ojačan.


DC fantovski natikači Slide B Sndl Blr Black/Red
24,90 €

Fantovski natikači iz penastega materiala dopolnjuje tipičen logotip na zgornji strani. Robusten vložek ponuja dovolj prostora za otroška stopala in je oblikovan tako, da je udoben. Dovolj širok pas iz sintetičnega usnja olajša vsak korak. DC Slide B Sndl Blr se prilega tistim, ki natikače nosijo z nogavicami.


DC otroške superge Pure Elastic B Shoe Xsgb Grey/Green/Blue
65,70 €

Fantovski čevlji za prosti čas in športne aktivnosti. Zgornji del je izdelan iz nubuka in tekstila. Ta model ima bogato oblazinjenje v območju gležnja in je zato idealen za otroško igro. Izrazit rob na koncu vezalk omogoča, da čevelj po potrebi raztegnete. Prednost DC Pure Elastic B Shoe Xsgb je zračen sprednji del na prstih.


DC otroške superge Trase Tx B Shoe Bkw Black/White
53,90 €

Otroške superge so primerne za fante. Imajo zgornji del iz tekstila in višji podplat. Klasična vezava s 4 odprtinami zagotavlja trdnost in stabilnost pri hoji in vožnji. Za večje udobje je na voljo tudi mehak vložek. Večja zaščita stopala in prstov je zagotovljena z vulkaniziranim podplatom. DC Trase Tx B Shoe Bkw se prilegajo vsakemu modnemu slogu.


DC ženski športni copati Trase Tx G Shoe Pwd Powder Blue
53,90 €

Dekliški športni copati s tekstilnim zgornjim delom in visokim podplatom ščitijo vaša stopala po celotni dolžini. Udobna zasnova je primerna za aktivno življenje vaših deklic. Mehki vložek zagotavlja maksimalno udobje, ko hodite v šolo ali se igrate na igrišču. DC Trase Tx G Shoe Pwd za boljšo občutljivost vulkanizirani podplat.