DC Circle Star fantovska majica
25,40 €

DC fantovska majica Circle Star je super dodatek za vse male ulične umetnike! Vedno aktualna rdeča. Imate tudi vi tako geslo? Potem pa te oklevajte in hop z njo v omaro.

DC Big Star fantovska kapa
20,32 €

DC fantovska kapa Big Star je super dodatek za vse male ulične umetnike! S super motivom bo vaš mali pobalin izgledal kot pravi frajer.

DC fantovski teniski Pure B Shoe By0 ADBS300267-BY0
49,90 €

Fatovski teniski znamke DC Shoes iz usnja in nubuka so okrašeni z logotipom znamke. Teniski z vulkaniziranim podplatom imajo ojačan jezik in predel gležnja za udobno hojo. Perforirana sprednja stran zagotavlja zračnost in udoben občutek pri nošenju.

DC dekliške teniske Chelsea G Shoe ADGS300080-BBP
44,90 €

Dekliške teniske Chelsea, od znamke DC Shoes, so izdelane iz trdnega tekstila in so okrašene z izrazitim logotipom. Teniski z vulkaniziranim podplatom imajo ojačan jezik in mehko notranjo podporo za udobno hojo. Perforirana notranja stran zagotavlja zračnost in udoben občutek zaradi nošenja.

DC dekliške teniske Chelsea G Shoe Bs5 ADGS300080-BS5
44,90 €

Dekliške teniske Chelsea, od znamke DC Shoes, so izdelane iz trdnega tekstila in so okrašene z izrazitim logotipom. Teniski z vulkaniziranim podplatom imajo ojačan jezik in mehko notranjo podporo za udobno hojo. Perforirana notranja stran zagotavlja zračnost in udoben občutek zaradi nošenja.

DC fantovska majica Visual tre ss
24,91 €

Klasična majica z ikonskim logotipom DC je odličen vsakdanji partner. Zaradi bombažnega materiala in čudovitega potiska je ta majica primerna za vsako priložnost.

DC fantovske teniske Pure Ht Wnt B Shoe Ca2 ADBS100245-CA2
59,90 €

Fantovske teniske Pure z notranjim krznom, od znamke DC Shoes, so narejene iz usnja in jih krasi logotip znamke. Teniski s prišitim podplatom, imajo ojačan jezik in predel gležnja za udobno hojo. Zračni čevlji v lepi barvi zagotavljajo prijeten občutek nošenja.

DC fantovski teniski Pure Ht Ev B Shoe Xkky ADBS300324-XKKY
53,90 €

Fatovski teniski Pure znamke DC Shoes iz usnja, ki jih krasi tudi logotip blagovne znamke. Teniski z elastičnimi vezalkami z vulkaniziranim podplatom imajo ojačan jezik in predel gležnja z Velcro za udobno hojo. Zračni čevlji v lepi barvi zagotavljajo prijeten občutek nošenja.

DC Karved Crew fantovski pulover
50,42 €

DC fantovski pulover Karved Crew je super dodatek za vse male ulične umetnike! Pulover je odličen za potep po ulicah, zato se bo priljubil vsakemu fantu. Pulover s klasičnim krojem in norim potiskom na prsih je preprosto HUD!

DC otroške teniske Pure Ht Wnt Ev B Shoe Ngh ADBS300327-NGH
59,90 €

Otroške teniske Pure z notranjim krznom, od znamke DC Shoes, so narejene iz usnja in jih krasi logotip znamke. Teniske z vulkaniziranim podplatom imajo ojačan jezik in predel gležnja z zadrgo za udobno obuvanje. Zračni čevlji v lepi barvi zagotavljajo prijeten občutek nošenja.

DC Spp Dc Crew 3Pk fantovske nogavice, 3 pari
9,90 € 9,77 €

DC fantovske nogavice Spp Dc Crew 3Pk so super dodatek za vse male skejterje! Te barve so odlične za potep po ulicah, zato se bodo priljubile vsakemu fantu. Nogavice so univerzalne velikosti iz prilagodljivega in prijetnega materiala.

DC Star Ph fantovski pulover
56,67 €

DC fantovski pulover Star Ph je super dodatek za vse male skejterje! Pulover je odličen za potep po ulicah, zato se bo priljubil vsakemu fantu. Pulover s klasičnim krojem in norim potiskom na prsih je preprosto HUD!

DC Tiago Court fantovska majica
25,40 €

DC fantovska majica Tiago Court je super dodatek za vse male ulične umetnike! S super motivom bo vaš mali pobalin izgledal kot pravi frajer.