Dallmayr kavna zrna Espresso Intenso, 1 kg
13,17 € 12,90 €

Odlična cena

Zmes najkakovostnejših, temno praženih zrn Arabike in Robusta z nizko kislostjo, intenzivnim okusom, barvo lešnikov in gosto kremasto peno. Dallmayr Espresso Intenso je najbolj primeren za espresso. Pražena na tradicionalen italijanski način.

Dallmayr mleta kava Entcoffeiniert, 500 g
7,33 € 7,20 €

Brezkofeinska kava Entcoffeiniert blagovne znamke Dallmayr vsebuje prijeten in uravnotežen okus skoraj brez kislih tonov. 100% etiopska Arabica, ki je počasi pražena. Kava je pripravljena po receptu iz leta 1933 v tradicionalni münchenski proizvodnji.

Dallmayr kavna zrna Classic, 500 g
6,95 € 6,40 €

Počasi pražena zrna 100% Arabike iz Etiopije zagotavljajo, da je v njihovem okusu malo kislih tonov. Kava Dallmayr Classic je tudi več letih še vedno pripravljena po istem recepti iz leta 1933. Njen okus je nežen in uravnotežen ter vsebuje nizko raven kofeina.

Dallmayr kavna zrna Caffé Crema Perfetto 1 kg
13,17 € 12,90 €

Odlična cena

Zmes najkakovostnejših, temno praženih zrn Arabike in Robusta z nizko kislostjo, intenzivnim okusom, barvo lešnikov in gosto kremasto peno. Dallmayr Caffe Crema Perfetto je najbolj primeren za espresso, cappuccino ali cafe latte. Pražen s tradicionalnim münchenskim pekačem.