Curver posoda za malico Lunch&Go
6,26 € 5,57 €

Lunchbox s plastičnim jedilnim priborom ima več plasti, da bo vaš prigrizek bogat in raznolik. Ne zanemarjajte redne prehrane in vedno vzemite s sabo prigrizek.

Curver škatla za shranjevanje s kolesi Multiboxx, 32 l-31%
15,90 € 10,90 €

Zadnji kos!

Curver priročna škatla za shranjevanje s pokrovom in kolesi. Izdelana je iz kakovostne plastike, in je izjemno prostorna. Material je nekoliko prozoren, za boljšo preglednost. Zaradi njene višine jo je mogoče spraviti tudi pod posteljo.

Curver Beton škatla za shranjevanje XL
28,01 € 17,10 €

Škatla za shranjevanje BETON od znamke Curver bo postala vaša dodatna oprema in praktičen pripomoček. Škatla ima kapaciteto 18 litru in ustreza za shranjevanje pisarniške opreme do starih revij.

Curver Beton škatla za shranjevanje s pokrovom XS
14,63 € 8,58 €

Zadnji kos!

Kolekcija Beton od znamke Curver predstavlja prvovrstno in edinstveno linijo škatel za shranjevanje. Z 2-litrsko kapaciteto XS lahko shrani vse, kar vam je pomembno, hkrati pa lahko enostavno shranite tako, da vas ne moti.

Curver Nuance škatla za shranjevanje M, rjava
9 € 6,60 €

Zadnji kos!

Škatla za shranjevanje 18 l iz kolekcije Nuance od znamke Keter je praktična in estetska pomoč na domu. S svojim videzom, ki spominja na rattan, bo postal brezčasen dodatek, ki vas bo rešil vsega, od česar se ne morete posloviti.

Curver koš za perilo KNIT, 57 l, svetlo vijolična
26 € 18,44 €

Zadnji kos!

Plastičen koš za perilo Curver iz kolekcije KNIT je idealna pomoč za kopalnico za odlaganje umazanega perila. Vzorec koša bo zadovoljil vse velike oboževalce kvačkanja. Luknje na košu bodo zagotovile primerno kroženje zraka.

Curver Infinity škatla za shranjevanje, reciklirana plastika, 4.5 l, temno siva
3,77 €

Zadnji kos!

Curver Infinity temno siva škatla za shranjevanje iz reciklirane plastike je praktična košara s preprostimi linijami, navdih pa je našla pri skandinavskem stilu. Uporabna je za v kopalnico, garderobo in kuhinjo. Ročaji so bili oblikovani tako, da ne zavzamejo dodatnega prostora. Zaradi tega škatle učinkovito zapolnijo prostor v regalih.

Curver škatla za shranjevanje s pokrovom ESSENTIALS, 45 L, modra
15,62 € 10,29 €

Praktična škatla za shranjevanje Curver ESSENTIALS bo dobro služila v vsakem domu. Okence lahko uporabite kot organizator za shranjevanje različnih stvari ali kot eleganten dodatek za notranjost vašega doma. Priloženi pokrov ščiti vsebino škatle pred umazanijo in prahom.

Curver Nuance škatla za shranjevanje M, bela
8,99 € 6,75 €

Praktična škatla za shranjevanjebeli zasnovi vam omogoča tudi enostavno čiščenje. Box Nuance v velikosti M od znamke Curver je izdelana iz lahkotnega materiala v imitaciji ratana. Košara lahko služi kot organizator, zamenjava ali shramba vsakdanjih predmetov.

Curver Infinity škatla za shranjevanje, reciklirana plastika, 4.5 l, zelena
3,80 €

Zadnji kos!

Curver Infinity zelena škatla za shranjevanje iz reciklirane plastike je praktična košara s preprostimi linijami, navdih pa je našla pri skandinavskem stilu. Uporabna je za v kopalnico, garderobo in kuhinjo. Ročaji so bili oblikovani tako, da ne zavzamejo dodatnega prostora. Zaradi tega škatle učinkovito zapolnijo prostor v regalih.

Curver Beton škatla za shranjevanje S
11,73 € 6,70 €

Škatla za shranjevanje BETON od znamke Curver bo postala vaša dodatna oprema in praktičen pripomoček. Škatla z volumnom 3 litrov lahko shrani vse podrobnosti.

Curver Jute M košara, temno siva
6,29 € 4,61 €

Zadnji kos!

Curver Jute M temno siva košara je večnamenska škatla z naravnim tkanim videzom, ki diskretno dopolnjuje katerikoli dekor doma ali pisarne. Košara ponuja enostavno rešitev za organiziranje stvari vseh vrst – od oblačil v omari, brisač v kopalnici, do revij.

Curver Beton škatla za shranjevanje L
17,10 € 11,32 €

Zadnji kos!

Škatla za shranjevanje BETON od znamke Curver bo postala vaša dodatna oprema in praktičen pripomoček. Škatla ima kapaciteto 8,5 litru in ustreza za shranjevanje pisarniške opreme do starih revij.

Curver Nuance škatla za shranjevanje L, rjava
11,21 €

Zadnji kos!

Škatla za shranjevanje 30 l iz kolekcije Nuance od znamke Keter je praktična in estetska pomoč na domu. S svojim videzom, ki spominja na rattan, bo postal brezčasen dodatek, ki vas bo rešil vsega, od česar se ne morete posloviti.

Curver košara za čisto perilo Infinity Bambus 39 l
15,90 € 8,40 €

Zadnji kos!

Koš za čisto perilo z bambusovim potiskom je opremljen s štirimi ročaji, ki omogočajo udoben prenos. Njegova prostornina znaša 39 litrov in je narejen iz trdne plastike, kar zagotavlja dolgo življenjsko uporabo.

Curver škatla za shranjevanje Rattan Style L
8,66 € 5,22 €

Curver priročna škatla za shranjevanje. Je zelo prostorna in ima dva priročna ročaja. Še posebej primerna je za shranjevanje sezonskih oblačil, ki zasedajo prostor v omari, lahko pa se uporablja tudi kakor koš za perilo.

Curver košara za perilo, ratan, 30 l, bela
12,44 € 8,50 €

Zadnji kos!

Elegantna košara za perilo je zasnovana v imitaciji ratana, ki lepo dopolni izgled kopalnice. Opremljena je z ročaji in ponuja 30 litrov prostornine.

Curver škatla za torto Chef
12,18 € 12,01 €

Zadnji kos!

Škatla za torto Curver prozorne barve in z roza, oranžnim ali zelenim pokrovom je idealna za vse, ki radi pečete torte.

Curver koš za smeti Essentials, 20 l
7,90 €

Zadnji kos!

Funkcionalen koš za smeti, ki pomaga ohranjati vsak prostor čist. Popolnoma funkcionalna uporaba v kuhinji, kopalnici ali pisarni. Odpre se s stopalko in je narejen iz visoko kakovostne plastike.

Curver cedilo Essentials, manjše
2,39 € 2,30 €

Zadnji kos!

Sodobno oblikovano manjše cedilo Curver Essentials je nepogrešljiv dodatek v vsaki kuhinji. Opremljen je s priročnim ročajem in je na voljo v štirih modernih barvah.

Curver koš za perilo Rattan, 40 l, temno rjav
23,27 € 14,87 €

Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 40 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo.

Curver škatla za shranjevanje in prenašanje Chef-59%
7,47 € 2,99 €

Odlična cena

Škatla za shranjevanje in prenašanje Curver Chef je priročen in nepogrešljiv dodatek v vsaki kuhinji. Opremljena je s prozornim pokrovom, skozi katerega boste lahko videli vsebino škatle.

Curver merilna posoda Essentials, transparentna
3,39 € 3,25 €

Sodobno oblikovana merilna posoda Curver Essentials je izdelana iz kakovostne plastične mase in zasnovana v prozorni barvi, tako da lahko pozorno spremljate vsebino. Nudi 1 liter prostornine.

Curver škatla za shranjevanje Terrazzo, L, bela
6,53 € 5,30 €

Praktična škatla za shranjevanje v beli zasnovi vam omogoča tudi enostavno čiščenje. Box Terrazzo v velikosti L, blagovne znamke Curver je izdelana iz lahkega materiala ratan. Košara lahko služi kot organizator, košara ali škatla za shranjevanje vsakodnevnih potrebščin,

Curver pleten set košar, 3 kosi
6,84 €

Zadnji kos!

V setu proizvajalca Curver iz kolekcije Knit prejmete 1 veliko košaro A4 in dve manjši košari formata A5 in A6. Popoln komplet za shranjevanje dokumentov ali različnih manjših stvari.

Curver koš za perilo Rattan, 60 l, krem
27,74 € 18,44 €

Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 60 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo.

Curver koš za odpadke Duo, 21 l
26,50 € 16,39 €

Koš za odpadke „Duo“ je rešitev, ki združuje praktičnost s skrbjo za okolje. Dve ločeni komori v košu omogočajo članom, da zlahka razvrstijo odpadke. Prostornina 21 l.

Curver je vodilna blagovna znamka plastičnih gospodinjskih pripomočkov in je podjetje z visokim potencialom rasti. V 65 letih delovanja je Curver postalo mednarodno podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo plastičnih gospodinjskih proizvodov za dom in prosti čas. Njihova prioriteta so inovacije in edinstveni dizajn, s čimer Curver utrjuje svoj obstanek na vrhu proizvajalcev.

Curver je vodilna blagovna znamka plastičnih gospodinjskih pripomočkov in je podjetje z visokim potencialom rasti. V 65 letih delovanja je Curver postalo mednarodno podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo plastičnih gospodinjskih proizvodov za dom in prosti čas. Njihova prioriteta so inovacije in edinstveni dizajn, s čimer Curver utrjuje svoj obstanek na vrhu proizvajalcev.