Curver škatla za shranjevanje s kolesi Multiboxx, 32 l-31%
15,90 €

10,90 €

Odlična cena

Curver priročna škatla za shranjevanje s pokrovom in kolesi. Izdelana je iz kakovostne plastike, in je izjemno prostorna. Material je nekoliko prozoren, za boljšo preglednost. Zaradi njene višine jo je mogoče spraviti tudi pod posteljo.


Curver predalnik s kolesi Princess, 4x 10 l
39,50 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz roza plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz Disney risanke Princess in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za dekliške sobe.


Curver škatla Princess za shranjevanje / S
5,50 €

Zadnji kos!

Plastična škatla za shranjevanje Curver je idealna za shranjevanje majhnih igrač. Škatla ima motiv Disney Princesk in prostornino 8 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Curver košara za shranjevanje Rattan Y Style
6,90 €

5,90 €

Zadnji kos!

Kvadratna košara za shranjevanje iz poli ratana je praktična za shranjevanje in skladiščenje, lahko pa služi tudi, kot dekorativni element vašega doma. Shranjene stvari bodo vedno prezračene po zaslugi majhnih luknjic, ki jih vsebuje košara.


Curver posoda za malico Lunch&Go
6,26 €

5,43 €

Lunchbox s plastičnim jedilnim priborom ima več plasti, da bo vaš prigrizek bogat in raznolik. Ne zanemarjajte redne prehrane in vedno vzemite s sabo prigrizek.


Curver košara za čisto perilo Infinity, 39 l
9,65 €

7,96 €

Zadnji kos!

Preprosta in elegantna košara za čisto perilo je opremljena s štirimi ročaji na vsaki strani, kar omogoča enostavno prenašanje perila. Majhne luknje v košari omogočajo ustrezno dihanje oblačil.


Curver škatla za shranjevanje, ratan, L
14,50 €

Zadnji kos!

Vsestranska škatla za shranjevanje Curver je zasnovana v videzu ratana, ki vam bo prostor lično popestril. Na voljo je v dveh barvah, njene dimenzije pa znašajo 43,6 × 32,6 × 22,8 cm.


Curver omara s predali Rattan Style 3x 14l l, bež
62,40 €

40 €

Zadnji kos!

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Curver košara za perilo Infinity, 59 l
19,67 €

13,96 €

Preprosta zasnova košara Curver Infinity se bo odlično podala v vsako kopalnico. Zahvaljujoč majhnim odprtinam je kroženje zraka v košari zagotovljeno.


Curver koš za perilo, ratan, 55 l, rjav
22,88 €

14,40 €

Zadnji kos!

Eleganten koš za perilo je zasnovan v imitaciji ratana, ki lepo dopolni izgled kopalnice. Opremljen je z ročaji in pokrovom, ponuja pa 55 litrov prostornine.


Curver škatla za shranjevanje Rattan Style S
7,38 €

6,60 €

Curver praktična škatla za shranjevanje z dvema priročnima ročajema in pokrovom. Izdelana je iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja kroženje zraka.


Curver koš za smeti Flipbin 25 l Leather
10 €

Zadnji kos!

Klasičen koš za smeti, primeren za spalnice ali pisarne, Flipbin od proizvajalca Curver je zasnovan v rjavi barvi usnja. Koš ima dvovrstno odprtino pokrova in sicer za manjše in večje odpadke, tako da pokrov ostane čist. Prostornina koša znaša 25 l.


Curver škatla za shranjevanje London, 25 l
7,36 €

6,60 €

Zadnji kos!

Curver škatla za shranjevanje London, ima poleg funkcije shranjevanja, tudi dekorativni namen. Izdelana je kakovostnega polipropilena in okrašena z motivom britanskega mesta London. Je idealna za shranjevanje fotografij in dokumentov.


Curver koš za smeti Essentials, 40 l
13,90 €

Zadnji kos!

Večji koš za smeti Curver iz kolekcije Essentials se s svojo preprosto obliko in vsestransko sivim dizajnom odlično prilega v kuhinjo, sobo ali pisarno. Ponuja prostornino 40 litrov in zahvaljujoč uporabi nožnega pedala higiensko uporabo.


Curver omarica Infinity 4 x 11 l
19,90 €

Zadnji kos!

Omarica s štirimi predali je idealna za organizacijo vseh stvari, ki jih potrebujete doma, v otroški sobi ali celo v svoji delavnici. Omara vsebuje 4 koleščka, ki zagotavljajo enostavno prevažanje.


Curver posoda za shranjevanje hrane Grand Chef, nižja, 4 l, rdeča
8,33 €
7,92 €

Zadnji kos!

Posoda Curver Grand Chef je primerna za shranjevanje različne vrste hrane. Opremljena je s pokrovom, ki dobro tesni. Je nepogrešljiva v domačem gospodinjstvu, primerna pa je tudi za v službo. Ponuja 4 litre prostornine.


Curver Rattan Style škatla s pokrovom M
13,90 €

9,20 €

Zadnji kos!

Curver Rattan Style je plastična škatla s pokrovom in dvema ročajema za enostavno prenašanje. Izdelana je v rattan zasnovi, tako da manjše luknjice zagotavljajo kroženje zraka. Posamezne škatle so tudi skladne.


Curver škatla za shranjevanje British Flag, 25 l
7,34 €

6,60 €

Curver škatla za shranjevanje British Flag, je idealna za shranjevanje fotografij, dokumentov in drugih stvari. Izdelana je iz kakovostnega polipropilena in okrašena z motivom britanske zastave.


Curver Škatla za shranjevanje Chef, 29,5 x 11,1 x 45 cm
15,33 €

13,79 €

Zadnji kos!

Škatle so zelo dobrodošle v vsakem stanovanju, saj so zelo priročne za shranjevanje manjših in tudi večjih predmetov. Škatla za shranjevanje Curver je povsem transparentna, tako da lahko brez odpiranja vidite vsebino škatle.


Curver škatla za shranjevanje in prenašanje Chef
7,47 €

6,73 €

Škatla za shranjevanje in prenašanje Curver Chef je priročen in nepogrešljiv dodatek v vsaki kuhinji. Opremljena je s prozornim pokrovom, skozi katerega boste lahko videli vsebino škatle.


Curver škatla za shranjevanje New York, 25 l
7,22 €

6,60 €

Zadnji kos!

Curver škatla za shranjevanje New York, ima poleg funkcije shranjevanja, tudi dekorativni namen. Izdelana je kakovostnega polipropilena in okrašena z motivom ameriškega mesta New York. Je idealna za shranjevanje fotografij in dokumentov.


Curver škatla za shranjevanje, ratan, M-34%
12,15 €

7,90 €

Zadnji kos!

Vsestranska škatla za shranjevanje Curver je zasnovana v videzu ratana, ki vam bo prostor lično popestril. Na voljo je v dveh barvah, njene dimenzije pa znašajo 38,5 × 29 × 17,2 cm.


Curver škatla za shranjevanje Rattan Style, 72 l
23,30 €

Zadnji kos!

Škatla za shranjevanje Curver Ratan Style ima pokrov, ki se zapre s fiksnimi sponkami. Zasnovana je v privlačnem, pletenem dizajnu, njeni robovi pa so rahlo zaobljeni, zato je škatla primerna tudi za vrtce ali otroške sobe.


Curver škatla za torto Chef
12,18 €

10,97 €

Zadnji kos!

Škatla za torto Curver prozorne barve in z roza, oranžnim ali zelenim pokrovom je idealna za vse, ki radi pečete torte.


Curver termovka LIVING, nerjaveče jeklo, 1,5 l
29,16 €

Elegantna termovka Living znamke Curver je kot nalašč za domačo uporabo, lahko pa se uporablja tudi v gostinjstvu. Popolnoma ohranja temperaturo tako vroče, kot tudi hladne pijače.


Curver Zaboj za hrano za male živali Curver 1,5
12,35 €

9,20 €
Dodatni 5% popust s promo kodo 5GLODALCI velja do 26.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

Zaboj za hrano Curver 1,5 kg, je namenjen shranjevanju hrane za male živali, da se le ta ne izsuši.


Curver predalnik s kolesi Star Wars, 4x 10 l
39,70 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz filma Star Wars in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver omara s predali Rattan Style 3x1 4 l, rjava
40,10 €

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Curver predalnik s kolesi Frozen, 4x 10 l
37,50 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Ledeno kraljestvo in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver škatla Frozen za shranjevanje / S
6,10 €

Plastična škatla za shranjevanje Curver je idealna za shranjevanje majhnih igrač. Škatla ima motiv risanke Frozen in prostornino 8 l ter pokrov za zaščito vsebine pred umazanijo.


Curver je vodilna blagovna znamka plastičnih gospodinjskih pripomočkov in je podjetje z visokim potencialom rasti. V 65 letih delovanja je Curver postalo mednarodno podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo plastičnih gospodinjskih proizvodov za dom in prosti čas. Njihova prioriteta so inovacije in edinstveni dizajn, s čimer Curver utrjuje svoj obstanek na vrhu proizvajalcev.

Curver je vodilna blagovna znamka plastičnih gospodinjskih pripomočkov in je podjetje z visokim potencialom rasti. V 65 letih delovanja je Curver postalo mednarodno podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo plastičnih gospodinjskih proizvodov za dom in prosti čas. Njihova prioriteta so inovacije in edinstveni dizajn, s čimer Curver utrjuje svoj obstanek na vrhu proizvajalcev.