Cuba Blue - EDT
6,30 € 5 €

Cuba Blue je orientalsko začinjena dišava za moške blagovne znamke Cuba. V uvidnih  tonih so predstavljeni pikantni toni, srce tvorijo lesni toni v kombinaciji z vanilijo, na koncu pa se razvije in parfum utrdi mošus. Prepustite se tej specifični in nepogrešljivi dišavi Cuba Blue.

Cuba Orange - EDT
6,80 €

Cuba Orange je pikantno-lesna dišava za moške blagovne znamke Cuba. V uvodnih tonih je predstavljen jasmin s sandalovino, srce sestavlja cedrovina, na koncu pa se razvije in parfum utrdijo začimbe. Prepustite se temu specifičnemu in nepogrešljivemu vonju Cuba Orange.

Cuba Black - EDT
6,40 €

Cuba Black je citrusno-lesna toaletna voda za moške z nepogrešljivim vonjem v izvirni bočici v obliki cigare. Na začetku se predstavijo citrusi z bergamotom, srce pripada cvetu jasmina, na koncu pa aromo zaključijo lesni toni.

Cuba Gold - EDT

Cuba Gold - EDT

Ocena: 5
3,60 €

Cuba Gold Eau de Toilette blagovne znamke Cuba je cvetlično-lesna dišava za moške. Bočica parfumov Cuba zelo zvesto posnema cigare in zato so dišave postale tako iskane. Je izvirno darilo, ki ga bo vesel vsak moški, ki ljubi izvirnost in humor.

Cuba Jungle Tiger - EDP
5,90 € 5,70 €

Jungle Tiger je ženska citrusna dišava. Glavo sestavljajo magnolija, iris in zelena mandarina. Srce je sestavljeno iz vijolic in hijacinta. Košare iz vetiverja skupaj z lesom iz kašmira. .

Cuba Heartbreaker - EDP
6 € 5,70 €

Heartbreaker cvetlično-sadni vonj za ženske. Glavo sestavljajo roza poper, oranžna in rdeča ribeza. Srca vključujejo jasmin, potonike, vijolične in zeleni čaj. Osnova bo razkrila ambergris, cedro in mošus. .

Cuba Red - EDT

Cuba Red - EDT

Ocena: 5
5,90 € 4,60 €

Cuba Red Eau de Toilette znane blagovne znamke Cuba spada med cipresno-lesne moške dišave. Vse stekleničke za parfume Cuba so v obliki cigare. Namenjeni so vsem moškim, ki vedo, kaj hočejo in pri tem vztrajajo.

Cuba Royal - EDT
4 € 3,60 €

Toaletna voda z razpršilcem Royal blagovne znamke Cuba je orientalsko-začinjena dišava, namenjena resničnim gospodom. Če uporabljate Royal dišavo, boste vedno v središču pozornosti. Prepustite se njenim tonom!.

Cuba Jungle Snake - EDP
5,60 €

Jungle Snake je ženska cvetna dišava. Odpira se s toni angelike in tuberoze, nato prehaja v akorde jasmina in vrtnice. Osnova vonja je mošus. .