Credo Solingen Luksuzna oblikovalska manikura Pop Art Nova generacija
34,40 €

Zadnji kos!

Originalna luksuzna usnjena 4-delna manikura proizvajalca z dolgoletno tradicijo v Solingenu. Vrhunska blagovna znamka določa smer v proizvodnji orodij in negi telesa že od leta 1924. Vse manikure in pedikura so odlične kakovosti, izdelave in funkcionalne zasnove.

Credo Solingen Luksuzna oblikovalska manikura Voyages
55 €

Luksuzna oblikovalska manikura Voyages proizvajalca z dolgoletno tradicijo v Solingenu. Vrhunska blagovna znamka določa smer v proizvodnji orodij in negi telesa že od leta 1924. Vse manikure in pedikura so odlične kakovosti, izdelave in funkcionalne zasnove.

Credo Solingen Ščipalke za nohte ukrivljene 9 cm
11,80 €

9 cm ukrivljene škarje za nohte znamke Credo Solingen bodo poskrbele za popolno nego vaših nohtov kot iz profesionalnega salona. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi in uporabljenim materialom bo z njimi užitek delati!.

Credo Solingen Sponke za nohte
4 €

Zadnji kos!

Klas ical ščipalke za nohte nemškega podjetja Credo Solingen so narejene iz visoko kakovostnega jekla in kroma. Zahvaljujoč velikosti 82 mm bodo z njimi enostavno delati. .

Credo Solingen Klešče za nohte za diabetike 12 cm
18 €

Klešče za nohte diabetikov znane blagovne znamke Credo Solingen so narejene iz visoko kakovostnega mat kroma. Ročica dolgih klešč omogoča enostavno in kakovostno obrezovanje nohtov. Klešče so zaobljene, da preprečijo poškodbe kože. Poleg tega se zelo dobro drži zaradi svoje ergonomske oblike. .

Credo Solingen Luksuzna dizajnerska manikura Pocker Styler
33,20 €

Zadnji kos!

Izvirna luksuzna oblikovalska manikura proizvajalca z dolgoletno tradicijo v Solingenu. Vrhunska blagovna znamka določa smer v proizvodnji orodij in negi telesa že od leta 1924. Vse manikure in pedikura so odlične kakovosti, izdelave in funkcionalne zasnove.

Credo Solingen Luksuzna manikura za moške Gospodje 2
44,10 €

Zadnji kos!

Luksuzna oblikovalska manikura proizvajalca z dolgoletno tradicijo v Solingenu. Vrhunska blagovna znamka določa smer v proizvodnji orodij in negi telesa že od leta 1924. Vse manikure in pedikura so odlične kakovosti, izdelave in funkcionalne zasnove.

Credo Solingen Luksuzna oblikovalska manikura Beauty To Go
48,20 € 43,50 €

Odprodaja

Luksuzna oblikovalska manikura proizvajalca z dolgoletno tradicijo v Solingenu. Vrhunska blagovna znamka določa smer v proizvodnji orodij in negi telesa že od leta 1924. Vse manikure in pedikura so odlične kakovosti, izdelave in funkcionalne zasnove.

Credo Solingen Luksuzna tridelna manikura Rdeča I.
27,30 €

V tej razkošni manikuri s tremi deli boste našli vse, kar potrebujete za nego nohtov. Zahvaljujoč shrambi v rdečem usnjenem ohišju, boste imeli vse pripomočke pri roki in na poti. .

Credo Solingen Pinceta Technics 9 cm
12,60 €

Pincete, s katerimi je poleg lepe zasnove Technics v užitek delati. Priljubljen je zaradi svoje poševnosti in modernega dizajna. Narejena je iz visoko kakovostne INOX kovine in posebne površinske obdelave. .

Credo Solingen Pinceta za škarje 9 cm
12,60 €

Pincete z veseljem delajo s pinceto Credo Solingen . Priljubljen je po svojem nagibu in modernem dizajnu. Poleg tega je izdelan iz visoko kakovostne INOX kovine in posebnega zaključka. .

Credo Solingen Pleteni nohti 10 cm
13,90 €

Klešče za nohte Credo Solingen izpolnjujejo visoke zahteve glede kakovosti materiala, funkcionalnosti in trajnosti. Zaradi ergonomske oblike je zelo enostavno držati in zaradi trdovratne ostrine je rezanje trdih nohtov zelo enostavno. .

Credo Solingen Ščitniki za diabetike 10 cm
18 € 17,20 €

Ščitniki za diabetike so narejeni iz visoko kakovostnega materiala – mat kroma. Primerne so za diabetike, ker imajo zaobljene robove, ki ščitijo pred poškodbami kože. Klešče izpolnjujejo visoke zahteve glede varnosti, kakovosti materiala, funkcionalnosti in trajnosti. .

Credo Solingen Škarje za nohte za diabetike 10,5 cm
15,50 €

Škarje za nohte Credo Solingen Diabetic so narejene iz matiranega kroma, kakovostnega in trpežnega materiala, ki bo zagotovil dolgo življenjsko dobo in ostrino. Imajo zaobljene robove, ki zagotavljajo vašo varnost. Zaradi ergonomske oblike je enostaven za uporabo in enostaven za uporabo. .