Conceptronic IP kamera Wireless Cloud, 720P
45 € 30,91 €

Brezžična kamera Cloud IP znamke Conceptronic bo z ločljivostjo 1280*720 in LED svetilkami za nočno snemanje nadzorovala hišo ali posamezne prostore.

Conceptronic polnilna baterija 4400mAh
10,71 €

Conceptronic Power Bank je prenosni polnilnik, ki zagotavlja močan, hiter mobilni vir energije z visoko zmogljivo baterijo 4400mAh za mobilne telefone in tablične računalnike.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Dario
154,48 €

Dario je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Je velik zvočnik z visoko močjo, vrhunskim nizkofrekvenčnim zvokom in izjemno frekvenco.

Conceptronic USB polnilec za tablice 2A
10,81 €

Concepttronic polnilec za telefon vsebuje dva USB izhoda, namenjena za polnjenje mobilnih telefonov in drugih naprav, ki se polnijo preko USB priključka.

Conceptronic avto polnilec, USB (CARDEN01B)
14,49 € 13,42 €

Conceptronic USB avto polnilec z močjo 30 W poskrbi, da bodo vse naprave napolnjene in pripravljene za uporabo. Lahko polni do 2 napravi naenkrat.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Brone
53,53 € 39,95 €

Brone je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Ponaša se z elegantnim trakom, ki omogoča enostavno prenašanje ter večimi načini poslušanja glasbe.

Conceptronic 2-Port USB napajalnik 3.4A
10,46 €

Concepttronic polnilec za telefon vsebuje dva USB izhoda, namenjena za polnjenje moilnih telefonov in drugih naprav, ki se polnijo preko USB priključka.

Conceptronic bralnik kartic USB 3.0
24,16 € 23,51 €

Conceptronic je zmogljiv bralnik kartic, ki je popolnoma kompatibilen z vsemi najbolj priljubljenimi pomnilniškimi karticami, ki se uporabljajo v mobilnih telefonih, digitalnih fotoaparatih in MP3 predvajalnikih.

Conceptronic optična miška, rumena
4,23 € 3,77 €

Conceptronic je kakovostna miška, ki je elegantnega dizajna in je namenjena za intuitivno, fleksibilno in udobno uporabo.

Conceptronic polnilec USB C (ALTHEA01B)
29,90 € 29,11 €

Hišni polnilec je združljiv z vsemi USB C napravami. Lahko polni 2 USB napravi naenkrat, zaščiten je pred preobremenitvijo, kratkim stikom in pregrevanjem.

Conceptronic polnilec za telefon v avtu
8,47 €

Concepttronic polnilec za telefon v avtu vsebuje dva USB izhoda, namenjena za polnjenje mobilnih telefonov in drugih naprav, ki se polnijo preko USB priključka.