Conceptronic 2-Port USB napajalnik 3.4A
8,70 € 7,84 €

Concepttronic polnilec za telefon vsebuje dva USB izhoda, namenjena za polnjenje moilnih telefonov in drugih naprav, ki se polnijo preko USB priključka.

Conceptronic bralnik kartic USB 3.0-30%
24,16 € 16,74 €

Conceptronic je zmogljiv bralnik kartic, ki je popolnoma kompatibilen z vsemi najbolj priljubljenimi pomnilniškimi karticami, ki se uporabljajo v mobilnih telefonih, digitalnih fotoaparatih in MP3 predvajalnikih.

Conceptronic 4 portni USB hub 3.0
12,85 €

USB hub bo vašemu računalniku dodal dodatne USB vhode, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za priklop dodatne naprave.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Dario-36%
122,89 € 78,23 €

Dario je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Je velik zvočnik z visoko močjo, vrhunskim nizkofrekvenčnim zvokom in izjemno frekvenco.

Conceptronic polnilec za telefon v avtu
8,48 €

Concepttronic polnilec za telefon v avtu vsebuje dva USB izhoda, namenjena za polnjenje mobilnih telefonov in drugih naprav, ki se polnijo preko USB priključka.

Conceptronic brezžični polnilnik (GORGON01B)
24,90 € 21,49 €

Conceptronic brezžiččni polnilnik je združljiv z vsemi pametnimi telefoni s podporo za brezžično polnjenje Qi. Zaradi LED lučke in zaznavanja tujih predmetov je njegovo delovanje varno.

Conceptronic brezžični Bluetooth zvočnik Brone-44%
53,53 € 29,78 €

Brone je brezžični zvočnik, ki se preko Bluetooth povezave povezuje z vsemi telefoni, iPadi, tabličnimi računalniki ali prenosniki. Ponaša se z elegantnim trakom, ki omogoča enostavno prenašanje ter večimi načini poslušanja glasbe.

Conceptronic polnilec USB C (ALTHEA01B)-24%
29,90 € 22,43 €

Hišni polnilec je združljiv z vsemi USB C napravami. Lahko polni 2 USB napravi naenkrat, zaščiten je pred preobremenitvijo, kratkim stikom in pregrevanjem.