Chanel Coco Mademoiselle - EDP 50 ml
1x

Chanel Coco Mademoiselle - EDP

129,50 €

Chanel ´s Coco Mademoiselle dišava je redek dogodek. Coco Mademoiselle je sveža in čutna. To je vonj mlade, prefinjene seksi ženske, aktivne prebivalke mesta, zadovoljne z življenjem.

Partner: Vivantis
Chanel Bleu De Chanel Parfum - EDP 100 ml

Chanel Bleu De Chanel Parfum - EDP

156,20 €

Parfum Bleu De Chanel je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje bergamot, limonino lupinico, meto in pelin. V srcu boste čutili kombinacijo sivke, geranije, ananasa in zelenih tonov. Kompozicijo vsebuje fižol Tonka, izo e super, sandalovina, cedra in jantar. Začelo se je leta 2018.

Partner: Vivantis
Chanel Bleu De Chanel - EDP 100 ml
1x

Chanel Bleu De Chanel - EDP

155,80 €

Preizkusite orientalsko-lesno dišavo Bleu De Chanel, ki je zasnovana predvsem za močne in samozavestne moške. Ne pozabite očarati okolice z elegantno kompozicijo na osnovi kadila, cedre in roza popra. Ta moška dišava je prava za vas. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2014.

Partner: Vivantis
Chanel Allure Homme Sport Cologne - EDC 100 ml

Chanel Allure Homme Sport Cologne - EDC

143,80 €

Allure Homme Sport Cologne je citrusno-aromatična dišava za športnega moškega. Sveža glava je sestavljena iz pomarančnega, mandarine, grenivke, bergamota, limone, aldehidov in olja grenke pomaranče (neroli). V srcu prevladujejo pikantne note, jelkova smola in kanarčasta smola (elemi).

Partner: Vivantis
Chanel Allure Homme Sport - balzam za po britju 100 ml

Chanel Allure Homme Sport - balzam za po britju

71,40 €

Chanel prihaja z vonjem privlačnega in športnega moškega, ki oddaja energijo, harmonijo in občutek poštene igre. Allure Homme Sport je sveža in čutna sestava mandarine z pomarančo, vetiverjem in nerolom.

Partner: Vivantis
Chanel Chance Eau Tendre - EDP 35 ml
1x

Chanel Chance Eau Tendre - EDP

108,20 €

Parfum Chance Eau Tendre Eau De Perfume iz leta 2019 je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava vsebuje grenivko in kutino, cvetlično srce je odišavljeno s toni vrtnice in jasmina. Sestava je zaprta z osnovo iz belega mošusa. .

Partner: Vivantis
Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 50 ml

Chanel Chance Eau Fraiche - EDT

120,20 €

Chance Eau Fraiche je lažji kot kdajkoli prej. Vseprisotna, a lahka kot vetrič, dišava v vsakem trenutku preseneti. Chance Eau Fraiche je se nahaja v steklenem krogu, ki ga obdaja kovina. Da bi poudarila njegovo neomejeno moč, je dišava iskrivo zelena! Pokrovček embalaže spominja na ledeno kocko.

Partner: Vivantis

Chanel je francosko podjetje, ki je bilo ustvarjeno leta 1909 v Franciji. Sedež ima v Parizu v Franciji in ima več kot 310 trgovin po svetu. Chanel je visoka modna hiša. Chanel logotip sestavljata dve spojene črke C. Chanel je zelo velika tarča ponarejevalcev. Chanel je znan po belih kapri hlačah in gorčično rumenem dežnem plašču, prfumih No. 5 Chanel in Chnael oblekah.