Catler stojalo za nože MKB 10 Adda
133,34 €

Zadnji kos!

Magnetno držalo za nože blagovne znamke Catler, daje vtis umetniškega dela. Izdelano je iz visoko kakovostnega orehovega lesa in vsebuje močan magnet, ki lahko sprejme do 10 največjih nožev.

Catler DMS 203 kuharski nož
167,59 €

Univerzalni kuhinjski nož japonskega tipa Gyuto j izjemno oster. Catler nož je vsestranski – prilega se rezanju mesa, rib in zelenjave. Nož pripada osnovni opremi kuharjev.

Catler DMS 178 Santoku nož
167,59 €

Santoku kuhinjski nož japonskega stila. Catler nož je vsestranski – prilega se rezanju mesa, rib in zelenjave. Nož je opremljen z dolgim ​​rezilom 17,8 cm.

Catler CS 2010 keramični brusilnik nožev-47%
30,89 € 16,36 €

Keramični brusilnik nožev je primeren za brušenje vseh vrst jeklenih rezil. Keramični brusilnik znamke Catler bo zagotovil natančno brušenje rezila noža.

Catler stojalo za nože MKB 10 Torri
96,20 €

Natančno izdelan, poleg tega pa opravlja svojo funkcijo. Njena oblika je kompaktna, ob tem pa obdrži do 10 velikih nožev na svojem mestu. Narejen je iz visoko kakovostnega bukovega lesa in vsebuje močan magnet, ki drži tudi največje nože.

Catler blok na nože MKB 6 Vento
100,36 €

Magnetno stojalo za nože v originalni italijanski različici. Catler blok na nože MKB 6 Vento je izdelan iz orehovega lesa in omogoča profesionalno shranjevanje do 6 nožev. Praktične protizdrsne nogice.

Catler DMS 126 nož za sadje
112,96 €

Nož za lupljenje in rezanje sadja japonskega stila. Nož Catler je zelo ostro orodje, ki je idealno za čiščenje, lupljenje in rezanje **sadja, zelenjave in okrasnega obrezovanja. Rezilo noža je dolgo **12,6 cm.

Catler DMS 165 nož sekač
180,15 €

Kuhinjski sekač v japonskem stilu. Sekač Catler je primeren za rezanje mesa in seseklanje, kot tudi za rezanje zelenjave na zelo tanke rezine. Nož je pakiran v razkošni leseni embalaži

Catler DMS 76 rezalni nož
91,98 €

Rezalni nož v japonskem stilu. Nož Catler ima vsestransko uporabo – se prilega za natančno izkoščičenje, čiščenje in rezanje mesa in zelenjave. Nož je pakiran v razkošni leseni embalaži.

Catler CB 48 Tavolo deska za rezanje
83,59 €

Kuhinjska deska za rezanje v originalnem italijanskem dizajnu. Catler CB 48 Tavolo deska za rezanje je izdelana iz masivnega bukovega lesa iz Dolomitov in ima praktično odprtino za shranjevanje krožnika. Štiri nogice ponujajo zvišano delovno površino za udobno rezanje. Ni primerna za v pomivalni stroj.

Catler CB 50 Panino deska za rezanje
154,99 €

Kuhinjska deska za rezanje v originalnem italijanskem dizajnu. Catler CB 50 Panino deska za rezanje je izdelana iz masivnega bukovega lesa iz Dolomitov in ima izvlečno desko. Višina deske je 6 cm, stranski utori pa olajšajo prenašanje. Ni primerna za v pomivalni stroj

Catler grelnik posode PW 3010
38,57 € 32,96 €

Nič ni slabšega, kot serviranje hladne hrane, pa čeprav ste jo ravno vzeli iz pečice in jo servirali na krožnik. Z grelnikom posode od znamke Catler se hrana ne bo ohladila tako hitro. Prevleka je izdelana iz bombaža in lahko naenkrat ogreje do 8 ovalnih servisnih plošč.

Catler Sashimi 210 MV nož
97,06 € 83,59 €

Rezalni sashimi nož z nerjavečim rezilom. Natančen in močan nož japonskega tipa Catler Deba se uporablja predvsem v pri rezanju rib, proizvodnji sushi in sashimija, vendar pa ga boste cenili tudi med rezanjem sira ali šunke. Eleganco noža dopolnjuje kakovosten lesen ročaj.

Catler Deba 180 MV nož
97,06 € 83,59 €

kakovostni kuhinjski nož v japonskem stilu. Natančen in močan nož Catler Deba je še posebej uporaben za izkoščičevanje mesa, rezanje perutnine, rezanje zelenjave in ribjega fileja. Eleganco noža dopolnjuje kakovosten lesen ročaj.

Catler SS3 Vakumske posode-18%
45,99 € 37,69 €

Komplet treh vakumskih posod iz nerjavečega jekla s kapaciteto 0,7, 1 in 1,3 l. Posode Catler SS3 ohranjajo živila sveža do petkrat dlje in jih zaščiti pred različnimi škodljivci. Paket vsebuje ročno sesalno črpalko in vakuumsko cev za vakumiranje
Catler VS 8010.

CATLER prinaša skupek sodobnih tehnologij s tradicionalnimi metodami priprave hrane. Zahvaljujoč izjemni tehnologiji lahko hitro in enostavno dosežemo odlične kulinarične rezultate, ne da bi pri tem ogrozili naše zahteve po okusu, barvi, aromi in preprosto po kakovosti končnega obroka.

CATLER prinaša skupek sodobnih tehnologij s tradicionalnimi metodami priprave hrane. Zahvaljujoč izjemni tehnologiji lahko hitro in enostavno dosežemo odlične kulinarične rezultate, ne da bi pri tem ogrozili naše zahteve po okusu, barvi, aromi in preprosto po kakovosti končnega obroka.