Canyon LED sijalka BXE 14CL 6W 230V, E14, 6W, 2700K-29%
4,09 € 2,90 €

Odlična cena

Dekorativno oblikovana svetilka oddaja mehko razpršeno svetlobo, izdelana je z edinstvenim modulom COB ICE CANYON, ki jim omogoča ohlajanje in varno uporabo v odprtih prostorih.

Canyon super tanek minimalističen nahrbtnik za 15,6''/39,62 cm prenosnik (CNE-CBP5DB4)
18,50 € 16,46 €

Super tanek nahrbtnik iz Canyona, primeren za prenosnike velikosti15,6''/39,62 cm, varno ščiti pred mehanskimi poškodbami in slabim vremenom Nahrbtnik se odlikuje s svojo tankostjo in s preprostim, a hkrati priložnostnim slogom. Nahrbtnik ima ergonomsko oblikovanje, zahvaljujoč temu, da se popolnoma prilega hrbtu. Notranjost je razdeljena na dva dela.

Canyon tipkovnica HKBW2
13,51 € 7,26 €

Brezžična tipkovnica Canyon HKBW2 nudi udobje in priročnost brezžične povezave. Tehnologija varčevanja z energijo zagotavlja do 24 mesecev delovanja baterije.

Canyon igralni plošček za PS4 CND-GP5
27,90 € 26,12 €

Igralni plošček CND-GP5 za konzolo PS4 se ponaša z 22 gumbi in ergonomsko obliko z gumijasto površino za odličen oprijem in udobno igranje iger. Vsebuje 3 m dolg kabel za priključitev.

Canyon tipkovnica slim (CNS-HKB3-AD), črna
11,07 € 7,31 €

Canyon USB žično tipkovnico odlikuje tanek eleganten dizajn, z nizko-profilnimi tipkami, ki so izredno tihe, pri uporabi. Omogoča hiter vnos podatkov, z že poznano razporeditvijo tipk. Kompatibilna je s PC in Mac.

Canyon CNE-CFI3DG Lightning pleten USB kabel za iPhone 5/6/7, 8-pin, siv
4 € 3,80 €

Odlična cena

Neuničljiv pleten 8-pin Lightning – USB kabel za iPhone 5/6/7 v sivi barvi znamke CANYON. Kabel je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova površina pa je spletena z najlonom, da bi zdržal tudi visok pritisk na potovanjih. Preprosto se povežite z računalnikom prek USB vhoda in lahko sinhronizirate podatke ** ali varno napolnite. Na izbiro imate še druge **moderne barve.

Canyon miška (CNS-CMSW4), modra
14,99 € 6,91 €

Canyon je brezžična miška visoke kakovosti, ki jo odlikuje ergonomska oblika in laserski senzor, ki zagotavlja natančno, udobno in hitro delo na vsaki podlag.

Canyon CNE-CFI1W Lightning preprost Sync&Charge kabel, 8-pin, USB 2.0, bel
2 € 1,90 €

Odlična cena

Zanesljiv kabel 8-pin Lightning – USB 2.0 v črni barvi proizvajalca CANYON bo zvest spremljevalec vašega telefona. Kabel z dolžino enega metra je izdelan iz kakovostne žice in plastike. Za sinhronizacijo datotek preprosto priklopite iPhone v vhod USB 2.0 v vašem računalniku. Ali varno napolnite svoj iPhone s tem kablom, ki je namenjen za dolgotrajno uporabo.

Canyon CNE-CFI3G Lightning pleten USB kabel za iPhone 5/6/7, 8-pin, biserno bel
4 € 3,80 €

Odlična cena

Neuničljiv pleten 8-pin Lightning – USB kabel za iPhone 5/6/7 v biserni beli barvi znamke CANYON. Kabel je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova površina pa je spletena z najlonom, da bi zdržal tudi visok pritisk na potovanjih. Preprosto se povežite z računalnikom prek USB vhoda in lahko sinhronizirate podatke ** ali varno napolnite. Na izbiro imate še druge **moderne barve.

Canyon CNS-USBC5DG USB 2.0/USB-C stilski polnilni in podatkovni kabel, kovinski, temno siv
7 € 6,50 €

Odlična cena

Stilski in zelo odporen kabel USB-C / USB 2.0 v temno sivi barvi od proizvajalca Canyon. Uporaben je za sinhronizacijo vašega telefona kot tudi za polnjenje. Kabel s premerom 3,5 mm in dolžino 1 m je kovinsko spleten. Zahvaljujoč toku do 2 A lahko polni hitro. USB konica in žica sta zaščiteni s kovinskimi objemkami. Odporen kabel, na katerega se lahko zanesete.

Canyon CNE-CFI1B Lightning preprost Sync&Charge kabel, 8-pin, USB 2.0, črn
2 € 1,90 €

Odlična cena

Zanesljiv kabel 8-pin Lightning – USB 2.0 v črni barvi proizvajalca CANYON bo zvest spremljevalec vašega telefona. Kabel z dolžino enega metra je izdelan iz kakovostne žice in plastike. Preprosto priključite iPhone na vhod USB 2.0 k vašemu računalniku in varno sinhronizirajte ali napolnite svoj telefon. Kabel je izdelan za dolgotrajno uporabo.

Canyon CNE-CFI3G Lightning pleten USB kabel za iPhone 5/6/7, 8-pin, zelen
4 € 3,80 €

Odlična cena

Neuničljiv pleten 8-pin Lightning – USB kabel za iPhone 5/6/7 v zeleni barvi znamke CANYON. Kabel je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova površina pa je spletena z najlonom, da bi zdržal tudi visok pritisk na potovanjih. Preprosto se povežite z računalnikom prek USB vhoda in lahko sinhronizirate podatke ** ali varno napolnite. Na izbiro imate še druge **moderne barve.

Canyon CNE-USBC4B USB 3.0 polnilni in podatkovni kabel USB tipa C, črn
5 € 4,60 €

Odlična cena

Klasika med kabli USB tipa C – USB 3.0 v črni barvi proizvajalca Canyon za vaš mobilni telefon. Lahko ga uporabljate zaprenos datotek med napravami ali za polnjenje telefona. Kabel je izdelan z fleksibilne 4,5 mm žice s trdo PVC prevleko in z dolžino 1 m. Uživajte v brezhibni in stabilni povezavi.

Canyon CNE-USBM1B, USB 2.0, Sync &Charge, Micro USB kabel-45%
2 € 1,10 €

Odlična cena

Preprost polnilni in podatkovni kabel Micro USB – USB 2.0 v črni barvi od proizvajalca Canyon. Lahko ga uporabljate zaprenos datotek med napravami ali za polnjenje telefona. Kabel z dolžino enega metra je izdelan iz kakovostne žice in plastike, namenjen je dolgotrajni uporabi.

Canyon Dvojni avtomobilski polnilnik USB, 2,4 A, črni, CNE-CCA04B
6 € 5,40 €

Odlična cena

Univerzalni 2 x USB avto polnilnik 2,4 A v črni barvi od znamke Canyon, je sestavni del vsakega avtomobila. Ponuja 2 USB priključka, na katera lahko napravo hkrati povežete in napolnite. Priložena je tudi tehnologija Smart IC za optimalno polnjenje. In vse v trendnih barvah, ki oživijo notranjost vašega avtomobila.

Canyon magnetno držalo za telefon CNE-CCHM2
5,79 €

Odlična cena

Držalo za telefon, ki ga namestite v prezračevalne reže in deluje na principu magneta. Canyon Magnetno držalo za telefon CNE-CCHM2, hkrati pa sta na voljo 2 lepilna lista, katera omogočata, da je kompatibilen z večino telefonov na trgu. Stojalo se lahko preprosto zaklene in sprosti z enim dotikom.

Canyon CNE-CFI3G Lightning pleten USB kabel za iPhone 5/6/7, 8-pin, vijoličen
4 € 3,80 €

Odlična cena

Neuničljiv pleten 8-pin Lightning – USB kabel za iPhone 5/6/7 v vijolični barvi znamke CANYON. Kabel je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova površina pa je spletena z najlonom, da bi zdržal tudi visok pritisk na potovanjih. Preprosto se povežite z računalnikom prek USB vhoda in lahko sinhronizirate podatke ** ali varno napolnite. Na izbiro imate še druge **moderne barve.

Canyon CNE-CFI3GO Lightning pleten USB kabel za iPhone 5/6/7, 8-pin, zlat
4 € 3,80 €

Odlična cena

Neuničljiv pleten 8-pin Lightning – USB kabel za iPhone 5/6/7 v zlati barvi znamke CANYON. Kabel je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova površina pa je spletena z najlonom, da bi zdržal tudi visok pritisk na potovanjih. Preprosto se povežite z računalnikom prek USB vhoda in lahko sinhronizirate podatke ** ali varno napolnite. Na izbiro imate še druge **moderne barve.

Canyon CNE-USBM1W, USB 2.0, Sync &Charge, Micro USB kabel, bel-45%
2 € 1,10 €

Odlična cena

Preprost polnilni in podatkovni kabel Micro USB – USB 2.0 v beli barvi od proizvajalca Canyon. Lahko ga uporabljate zaprenos datotek med napravami ali za polnjenje telefona. Kabel z dolžino {0}enega metra{0} je izdelan iz kakovostne žice in plastike, namenjen je dolgotrajni uporabi.

Canyon CNS-USBM5DG kovinski kabel za sinhronizacijo in polnjenje, temno siv
7 € 6,50 €

Odlična cena

Stilski in zelo odporen kabel USB / USB 2.0 v temno sivi barvi od proizvajalca Canyon. Uporaben je za sinhronizacijo vašega telefona kot tudi za polnjenje. Kabel s premerom 3,5 mm in dolžino 1 m je kovinsko spleten. Zahvaljujoč toku do 2 A lahko polni hitro. USB konica in žica sta zaščiteni s kovinskimi objemkami.

Canyon dvojni avtomobilski polnilnik USB, 4,8 A, črni, CNE-CCA05B
8 € 7,30 €

Odlična cena

Univerzalni 4 x USB avto polnilnik 4,8 A v črni barvi od znamke Canyon, je sestavni del vsakega avtomobila. Ponuja 4 USB priključke, na katere lahko napravo hkrati povežete in napolnite. Polnilnik nudi eleganten dizajn in je opremljen z osvetlitvijo LED. Vse to v trendnih barvah, ki bodo polepšale notranjost vašega avtomobila.

Canyon inteligentni polnilnik 1xUSB, 2,1 A, črn CNE-CHA042BO
9 € 8,90 €

Odlična cena

Praktičen stenski 1 x USB polnilnik 2,1 A v črni barvi od znamke Canyon. Opremljen je z 1 USB vhodom in omogoča polnjenje ene naprave. Poleg tega je opremljen s prenapetostno zaščito za zaščito naprave pred pregrevanjem in poškodbami. In vse v trendnih barvah in idealni velikosti za enostavno prenosljivost.

Canyon polnilec z 3x USB vhodi, 2,4 A, bel, CNE-CHA08W
27 € 26,70 €

Odlična cena

Praktičen in močan stenski polnilec 3 x USB 2.4 v beli barvi od znamke Canyon. Opremljen je z 3 USB vhodom in vam omogoča, da hkrati napolnite več naprav. En USB QC3.0 za hitro polnjenje. Poleg tega je opremljen s prenapetostno zaščito za zaščito naprave pred pregrevanjem in poškodbami. In vse v idealni velikosti za enostavno prenosljivost.

Canyon polnilec z več USB vrati, 4,2 A, bel, CNE-CHA05W
13 € 12,70 €

Odlična cena

Praktičen in močan stenski polnilec 3 x USB 4.2 v beli barvi od znamke Canyon. Opremljen je z 3 USB vhodom in vam omogoča, da hkrati napolnite več naprav. Poleg tega je opremljen s prenapetostno zaščito za zaščito naprave pred pregrevanjem in poškodbami. In vse v idealni velikosti za enostavno prenosljivost.

Canyon polnilec z več USB vrati, 5 A, črn, CNE-CHA06B
15 € 14,70 €

Odlična cena

Praktičen in močan stenski polnilec 4 x USB 5 v črni barvi od znamke Canyon. Opremljen je z 4 USB vhodi in vam omogoča, da hkrati napolnite več naprav. Poleg tega je opremljen s prenapetostno zaščito za zaščito naprave pred pregrevanjem in poškodbami. In vse v idealni velikosti za enostavno prenosljivost.

Canyon trojni avtomobilski polnilnik USB, 2,4 A, črni, CNE-CCA07B
12 € 11,60 €

Odlična cena

Univerzalni 3 x USB avto polnilnik 2,4 A v črni barvi od znamke Canyon, je sestavni del vsakega avtomobila. Ponuja 3 USB priključke, na katere lahko napravo hkrati povežete in napolnite. Priložena je tudi tehnologija Smart IC za optimalno polnjenje. Vse to v trendnih barvah, ki bodo polepšale notranjost vašega avtomobila.

Canyon univerzalni polnilnik za avtomobile, 2,1 A, CNE-CCA02
5 €

Odlična cena

Univerzalni 2 x USB avto polnilnik 2,1 A v črni barvi od znamke Canyon, je sestavni del vsakega avtomobila. Na voljo je z 2 USB priključkoma in omogoča polnjenje ene naprave. Poleg tega je opremljen z prenapetostno zaščito, kar boste cenili. In vse v trendnih barvah, ki oživijo notranjost vašega avtomobila.

Blagovna znamka Canyon je mladostna, inovativna in dinamična. Podjetje svojim uporabnikom ponuja le najboljše, saj strmijo k enostavni uporabi njihovih izdelkov hkrati pa ponujajo cenovno dostopne izdelke. Ponujajo izdelke od zabavne elektronike do raznoraznih računalniških delov. Hkrati pa je njihovo vodilo tudi lep in eleganten dizajn izdelkov, ki jih ponujajo.

Blagovna znamka Canyon je mladostna, inovativna in dinamična. Podjetje svojim uporabnikom ponuja le najboljše, saj strmijo k enostavni uporabi njihovih izdelkov hkrati pa ponujajo cenovno dostopne izdelke. Ponujajo izdelke od zabavne elektronike do raznoraznih računalniških delov. Hkrati pa je njihovo vodilo tudi lep in eleganten dizajn izdelkov, ki jih ponujajo.