Campingaz hladilna torba Minimaxi 19 L-27%
18,70 €

13,49 €

Odlična cena

Večja hladilna torba Minimaxi 19 L je primerna za piknik v naravi in je opremljena s sodobnim dizajnom. Zložljiva torba ima velik prostor za shranjevanje. Omogoča hladilni učinek do 12 ur s hladilnimi vložki. Vanjo lahko spravite 6 steklenic po 1,5 l.


Campingaz hladilna torba Icetime, 13 l
29,10 €

22,50 €

Hladilna torba, ki poskrbi za hladno temperaturo hrane in pijače tudi v vročih poletnih dneh. Vanjo lahko shranite 13 l hrane in pijače.


Campingaz vrtni žar Adelaide 3 Woody L-27%
374,10 €

269,99 €

Odlična cena

Vrtni žar na plin s 3 ploščami iz litega železa katere se lahko uporabljajo neodvisno. Campingaz Adelaide 3 Woody L je opremljen s toplotnim odvodnikom, zložljivo posodo za maščobo, termometrom v pokrovu in praktično mizo za shranjevanje. Les, ki je bil uporabljen in njegova proizvodnja, imata certifikat FSC.


Campingaz namizni plinski žar Plancha Master LX (3000004806)-24%
399,90 €

299,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovosten namizni plinski žar z emajlirano litoželezno ploščo, ki se segreje hitro in enakomerno, elektronskim vžigom in pokrovom iz nerjavečega jekla. Idealna izbira za pripravo okusnih mediteranskih jedi.


Campingaz kamni lave, 3 kg-16%
11,90 €

9,99 €

Odlična cena

Nadgradite žar s kamni lave. Campingaz paket kamnov lave, ki tehtajo 3 kg so primerni za območje do 1500 cm².


Campingaz čistilni sprej BIO
12,90 €

10,99 €

Odlična cena

Ta čistilni sprej blagovne znamke Campingaz je okolju prijazen. Z uporabo ne boste škodili naravi, poleg tega pa učinkovito očisti žar po peki in odstranjuje maščobo. Prostornina 500 ml


Campingaz cev za plin z regulatorjem, 80cm-28%
13,90 €

9,99 €

Odlična cena

Ni boljšega načina za priključitev naprav k PB steklenici kot s tem kompletom blagovne znamke Campingaz, ki vsebuje krmilnik, 2 sponki in 0,8 m dolgo cev. Napravo se pripoji na steklenico po 5 kg in 10 kg.


Campingaz mreža za žar, 35 x 25 cm-17%
10,90 €

8,99 €

Odlična cena

Želite peči hrustljavo in hkrati nežno meso ali rebra? Ta mreža za žar blagovne znamke Campingaz bo vaš najboljši pomočnik. Izdelana je iz nerjavečega jekla, odpornega na vročino s čudovitim lesenim ročajem. Njene dimenzije so 25 × 35 cm.


Campingaz mreža za žar za 3 ribe-38%
14,67 €

8,99 €

Odlična cena

Ta kromirana mreža za žar blagovne znamke Campingaz omogoča peko 3 rib, mesa ali zelenjave. Ne le funkcionalen, temveč tudi eleganten pomočnik, zahvaljujoč lesenemu ročaju z logotipom. Dimenzije: 28 × 28 cm.


Campingaz nabodalo za žar s 4 iglami
19,90 €

17,90 €

Zadnji kos!

Nabodalo za žar blagovne znamke Campingaz je primerno za uporabo z orodji za žar Master Series, 4 serije, 3 serije, 2 serije RBS in Xpert. Enostavna namestitev in uporaba.


Campingaz obračalka za žar Premium Barbecue-31%
21,90 €

14,99 €

Zadnji kos!

Eleganten pomočnik za žar, to je obračalka Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz pladenj za pečenje perutnine Culinary Modular Poultry Roaster-19%
31,10 €

24,99 €

Odlična cena

Pladenj za pečenje perutnine, ki odlično in hrustljavo zapeče tudi kokoš. Pladenj Stone je združljiv z vsemi žari, ki imajo rešetko Culinary Modular. Med pečenjem na žaru se iz notranjega valja sprošča tekočina (pivo, vino, marinada), ki hrano prijetno začini.


Campingaz plinska kartuša tip CP 250
4,30 €

Campingaz CP 250 je nadomestna kartuša s plinskim ventilom CG. Kartušo z ventilom lahko enostavno priključite in izključite, tudi če še ni popolnoma izpraznjena.


Campingaz plinski žar Classic EXS Vario, serija 2 (3000002384-17%
301,90 €

249,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Dotični Campingaz plinski žar se med drugim ponaša z dvema gorilnikoma iz nerjavečega jekla, visokokakovostno površino za kuhanje, ergonomskimi kolesi in stranskimi mizicami za odlaganje.


Campingaz vilica za žar s podaljšanim lesenim ročajem
8,90 €

5,90 €

Zadnji kos!

Pomočnik za žar v klasičnem oblikovanju. Vilica blagovne znamke Campingaz s podaljšanim ročajem iz lesa, ki zaščiti vaše roke pred toploto žara. Vilice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz zaščita za shranjevanje vrtnega pohištva XL
47,20 €

Zadnji kos!

Ovalna zaščita za shranjevanje zunanjega vrtnega pohištva, ki je močnejši od prejšnje Campingaz verzije. Ščiti vaše vrtno pohištvo pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Ima očesca in vrvico za prtitrditev za vsako velikost. Izdelana je iz PVC zaščite z debelino 0,13 mm.


Campingaz zaščita za shranjevanje žara XL-18%
42,84 €

34,99 €

Zadnji kos!

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XL je primerna za žare iz 2 Series RBS, 2 Series Classic in 3 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.


Campingaz zaščita za shranjevanje žara XXL-21%
50,64 €

39,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XXL je primerna za žare iz 3 Series Classic LS Plus in 4 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.


Campingaz zaščitna prevleka za žar XXXL-25%
79,99 €

59,99 €

Zadnji kos!

Ta zaščitna prevleka je primerna za prekrivanje žara serije Master Series, 2, 3 & 4 Series RBS in 4 Series Classic blagovne znamke Campingaz. Je odporna na sonce, mraz in dež. Zahvaljujoč zadrgi in sponki jo lahko nastavite na dve možni velikosti.


Campingaz zaščita za shranjevanje žara Plancha - Odprta embalaža
35,30 €
33,54 €

Odprta embalaža

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Ta zaščitna prevleka je zasnovana za namizni žar Plancha. Izdelano iz poliestra v sivi barvi z logotipom blagovne znamke.


Campingaz plinski žar 4 Series Classic LS Plus D
539,90 €

469,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Visokozmogljiv plinski žar serije 4 znamke Campingaz bom ponuja visokokakovost in odlično izkušnjo za popolne piknike s prijatelji in družino. Kakovostna rešetka, enakomerno pečenje in veliko odlagalnih površin vas bodo prepričali, da je ta žar prava izbira.


Campingaz plinski žar 2 Series Classic EXS
299,30 €

Plinski žar z 2 ploščama iz nerjavečega jekla, ki ju lahko uporabljate neodvisno. Campingaz 2 Series Classic EXS ima stranski gorilnik za pripravo omak, kakovostno emajlirano rešetko iz litega železa in nagibno rešetko za postopno ogrevanje in peko. Kot vir energije služi 5kg ali 10kg PB jeklenka.


Campingaz prenosni plinski žar 2 Series Compact LX-15%
249,90 €

209,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prenosni plinski žar Campingaz 2 Series Compact LX z dvema kolesoma in stranskima mizama. Ponaša se z dvema gorilnokoma Heat Core, ki močno izboljšata peko in znižata porabo plina.


Campingaz prenosni žar Plancha Blue Flame LX
275,55 €

239,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prenosni žar nove generacije s patentirano tehnologijo Blue Flame, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev temperature po celotni površini.


Campingaz keramični briketi
16,90 €

14,99 €

Odlična cena

nadomestni keramični briketi, primerni za žar, serije RBS Ardento. Paket Campingaz Keramických briket s težo 2,5 kg je primerno za pečenje ne površinah do 2000 cm².


Campingaz oprema za žar v kovčku
42,90 €

37,90 €

Imejte vso opremo za žar vedno pri roki v tem praktičnem kovčku. Campingaz orodje je izdelano iz nerjavečega jekla najboljše kakovosti. kovček je plastičen in vsebuje vilico, obračalko, klešče, nož in 6 kosov nabodal.


Campingaz dezinfekcijsko sredstvo INSTABLUE STANDA
12,95 €

11,90 €

Novo

Sanitarno sredstvo, ki je potrebno za uporabo pri prenosnih straniščih. Dodate ga v spodnji rezervoar za odpadke, kjer uničuje bakterije, viruse in zavira vonj.


Campingaz hladilna torba Entertainer 12L
21,90 €

19,30 €

Torba za hlajenje Entertainer 12L je primeren za piknike tako v naravi kot na plaži. Stilska torba vsebuje praktični vodoodporni predal, ki ima kapacitete do devet steklenic po 0,5 litra.


Campingaz klešče za žar Premium Barbecue
25,90 €

23,90 €

Eleganten pomočnik za žar, to so klešče Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Imajo gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa so odporne na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.


Campingaz komplet za peko na žaru z lesenim ročajem, 3 deli
23,58 €

20,90 €

Komplet za peko na žaru, ki ga bo vsak samopostrežni kuhar zagotovo zelo cenil na vrtni zabavi. Dodelan komplet za peko na žaru iz nerjavečega jekla s podaljšanimi ročaji iz bambusa, ki ščiti pred vročino iz grila. Komplet vsebuje klešče, obračalnik in vilico.


Podjetje Campingaz se lahko pohvali s 60 letnimi izkušnjami. Podjetje je bilo ustanovljeno iz ljubezni do kampiranja in življenja v naravi. Njihovi produkti so enostavni za uporabo, inovativni in funkcionalni. Neprestano delajo na razvoju praktičnih in varnih produktov. Širok asortima zavzema plinske žare, hladilne torbe, kemične WCje, pribor za žar, svetilke, vzmetnice

Podjetje Campingaz se lahko pohvali s 60 letnimi izkušnjami. Podjetje je bilo ustanovljeno iz ljubezni do kampiranja in življenja v naravi. Njihovi produkti so enostavni za uporabo, inovativni in funkcionalni. Neprestano delajo na razvoju praktičnih in varnih produktov. Širok asortima zavzema plinske žare, hladilne torbe, kemične WCje, pribor za žar, svetilke, vzmetnice