Campingaz krtača za čiščenje Triangle
11,77 € 11 €

Zadnji kos!

Tento čistilna ščetka blagovne znamke Campingaz je izdelana iz nerjavečega jekla, hkrati pa se ponaša tudi z dodelanimi obstojnimi ščetinami. Odstrani najbolj odporne ostanke. Dimenzije krače so 17 × 32 cm.

Campingaz dezinfekcijsko sredstvo INSTABLUE STANDA
12,95 € 12 €

Zadnji kos!

Sanitarno sredstvo, ki je potrebno za uporabo pri prenosnih straniščih. Dodate ga v spodnji rezervoar za odpadke, kjer uničuje bakterije, viruse in zavira vonj.

Campingaz dezinfekcijsko sredstvo INSTABLUE EXTRA
11,77 € 11 €

Novo

Sanitarno sredstvo, ki je potrebno za uporabo pri prenosnih straniščih. Dodate ga v spodnji rezervoar za odpadke, kjer uničuje bakterije, viruse in zavira vonj.

Campingaz plinski žar Party Grill 400 Stove-37%
129 € 79,99 €

Zadnji kos!

Plinski žar Campingaz Party Grill 400 stove z 2 kW moči, piezo vžigom in številnimi možnostmi uporabe. Njegov pokrov se lahko uporablja tudi kot vok.

Campingaz plinski žar 2 Series Classic EXS
299 €

Plinski žar z 2 rešetkama iz nerjavečega jekla, ki ju lahko uporabljate neodvisno. Campingaz 2 Series Classic EXS ima stranski gorilnik za pripravo omak, kakovostno emajlirano rešetko iz litega železa in nagibno rešetko za postopno ogrevanje in peko. Kot vir energije služi 5kg ali 10kg PB jeklenka.

Campingaz zaščita za shranjevanje vrtnega pohištva L
47,90 € 39 €

Novo

Ovalna zaščita za shranjevanje zunanjega vrtnega pohištva, ki je močnejši od prejšnje Campingaz verzije. Ščiti vaše vrtno pohištvo pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Ima očesca in vrvico za prtitrditev za vsako velikost. Izdelana je iz PVC zaščite z debelino 0,13 mm.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara XL
42,84 € 36,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XL je primerna za žare iz 2 Series RBS, 2 Series Classic in 3 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz vok Culinary Modular Wok
46 €

Zadnji kos!

Vok ponev s površino, na katero se hrana ne prijema je primerna za pripravo tradicionalnih azijskih jedi. Uporabite jo lahko na vseh žar površinah z rešetko Culinary Modular. Ponev je izdelana iz visoko kakovostnega karbonskega jekla in ima dolg ročaj iz bambusa. 2 kuhalnici sta vključeni v pakiranju.

Campingaz rešetka z dodatki BBQ ACCY, 3 Series grid & 1 burner tent
39,40 € 39 €

Zadnji kos!

Dodelana izdelava seta rešetk iz litega železa ter zaščitni emajl nadstrešek, ki zaščiti cev gorilnika za zaščito gorilnikov. Nadstrešek lahko deluje tudi kot odvajalec toplote. Campingaz BBQ ACCY 3 Series grid & 1 burner tent je primeren za vrsto žara 3 Series.

Campingaz rešetka za žar Culinary Modular
52 €

Zadnji kos!

Nadomestna mreža iz litega železa za plinske rešetke serije 3 in serije 4. Rešetka za žar ima odstranljiv notranji obroč, na katerem lahko namestite dodatke Culinary Modular (Pizza, Wok, Paella, Poultry Roaster).

Campingaz obračalka za žar premium Plancha
21 €

Zadnji kos!

Praktična lopatica za žar iz trdnega nerjavečega jekla. Campingaz je idealen za uporabo **z rešetkami tipa Plancha. Lahko služi tako za ravnanje s hrano kot za čiščenje površine plošče. Je udobna za držanje in ima dolgo življenjsko dobo.

Campingaz Party Grill 200 prenosni žar/kuhalnik-50%
99,99 € 49,99 €

Odlična cena

Campingaz Party Grill 200 bo postal vaš nepogrešljivi pripomoček na kampiranju. Ponuja široko paleto možnosti uporabe (štedilnik, žar, rešetka, žar plošča …).

Campingaz zaščita za shranjevanje vrtnega pohištva M
42,90 € 35 €

Zadnji kos!

Ovalna zaščita za shranjevanje zunanjega vrtnega pohištva, ki je močnejši od prejšnje Campingaz verzije. Ščiti vaše vrtno pohištvo pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Ima očesca in vrvico za pritrditev za vsako velikost. Izdelana je iz PVC zaščite z debelino 0,13 mm.

Campingaz keramični briketi
16,90 € 14,99 €

Zadnji kos!

nadomestni keramični briketi, primerni za žar, serije RBS Ardento. Paket Campingaz Keramických briket s težo 2,5 kg je primerno za pečenje ne površinah do 2000 cm².

Campingaz cev za plin z regulatorjem, 80cm
14 €

Zadnji kos!

Ni boljšega načina za priključitev naprav k PB steklenici kot s tem kompletom blagovne znamke Campingaz, ki vsebuje krmilnik, 2 sponki in 0,8 m dolgo cev. Napravo se pripoji na steklenico po 5 kg in 10 kg.

Campingaz zaščita za shranjevanje 4 stolov
18,90 € 16 €

Zadnji kos!

Ovalna zaščita za shranjevanje stolov, ki je močnejši od prejšnje Campingaz verzije. Ima očesca in vrvico za pritrditev za vsako velikost. Izdelana je iz PVC zaščite z debelino 0,13 mm.

Campingaz čistilni sprej BIO
12,90 € 11 €

Zadnji kos!

Ta čistilni sprej blagovne znamke Campingaz je okolju prijazen. Z uporabo ne boste škodili naravi, poleg tega pa učinkovito očisti žar po peki in odstranjuje maščobo. Prostornina 500 ml

Campingaz ščetka za čiščenje 2v1
4,29 € 4 €

Zadnji kos!

Ščetka za čiščenje blagovne znamka Campingaz z dodelanimi ščetinami vam zagotavlja, da bo vaš žar kot nov. Trdne ščetine in posebno dodelano kovinski strgalo prav tako odstrani ostanke zgorelega mesa. Avtobus je izdelan iz plastike.

Campingaz zaščita za shranjevanje vrtnega pohištva XL
56,90 € 47 €

Novo

Ovalna zaščita za shranjevanje zunanjega vrtnega pohištva, ki je močnejši od prejšnje Campingaz verzije. Ščiti vaše vrtno pohištvo pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Ima očesca in vrvico za prtitrditev za vsako velikost. Izdelana je iz PVC zaščite z debelino 0,13 mm.

Campingaz vilica za žar s podaljšanim lesenim ročajem-74%
8,90 € 2,30 €

Odprodaja

Pomočnik za žar v klasičnem oblikovanju. Vilica blagovne znamke Campingaz s podaljšanim ročajem iz lesa, ki zaščiti vaše roke pred toploto žara. Vilice so izdelane iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz ponev Culinary Modular Paella
39,40 € 39 €

Zadnji kos!

Ponev iz nerjavečega jekla, ki jo lahko uporabite na vseh plinskih žar površinah Culinary Modular. Ponev Paella lahko uporabite tako za pripravo tradicionalne španskih špagetov, kot tudi drugih jedi. Opremljena je z dvema ročajema iz nerjavečega jekla.

Campingaz miza za žar BBQ ACCY, Premium Plancha Trolley - Odprta embalaža-4%
207,80 € 197,60 €

Odprta embalaža

Praktična miza za žar Plancha. Campingaz Premium Plancha Trolley ima robustno jekleno konstrukcijo in robustna kolesa. Vse, kar potrebujete lahko odložite na 2 stranska pladnja, v omarico ali predal, ali pa stvari obesite na kavlje na straneh. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Campingaz pladenj za pečenje perutnine Culinary Modular Poultry Roaster-19%
31,10 € 24,99 €

Zadnji kos!

Pladenj za pečenje perutnine, ki odlično in hrustljavo zapeče tudi kokoš. Pladenj Stone je združljiv z vsemi žari, ki imajo rešetko Culinary Modular. Med pečenjem na žaru se iz notranjega valja sprošča tekočina (pivo, vino, marinada), ki hrano prijetno začini.

Campingaz vilice za žar Premium Barbecue-38%
21,90 € 13,42 €

Odprodaja

Eleganten pomočnik za žar, to so vilice Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz Akumulatorska tlačilka
47,90 € 40 €

Priročna tlačilka, ki z različnimi nastavki napolne ali izpiha zrak iz napihljivih blazin, žog, bazenov, zračnic… Napolnjena deluje 30 minut.

Campingaz obračalka za žar Premium Barbecue-31%
21,90 € 14,99 €

Odlična cena

Eleganten pomočnik za žar, to je obračalka Premium Barbecue blagovne znamke Campingaz. Ima gumijast ročaj, zato je oprijem stabilen, poleg tega pa je odporna na visoke temperature. Konstrukcija je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Campingaz plošča za žar
87 €

Novo

Praktična plošča za žar ali rešetke za žar? Lahko imate oboje. Plošča za žar je združljiva z vsemi rešetkami 3 in 4 serije Classic in Woody in Master 4. Plošča je izdelana iz kakovostne emajlirane litine in je zelo enostavna za čiščenje. Uporabili ga boste tudi za pripravo slastnih palačink.

Campingaz plinski gorilnik Bleuet Micro plus+ kartuša CV 300 plus
21,80 € 20 €

Campingaz plinski gorilnik Bleuet Micro plus+ kartuša CV 300 plus je praktičen komplet štedilnika za kampiranje na plin in s kartušo s plinskim ventilom. Čas delovanja je 2h 40 min. Enostavna zasnova za prenašanje z zložljivimi rokami.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara XXL
50,64 € 43,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Velikost XXL je primerna za žare iz 3 Series Classic LS Plus in 4 Series Woody. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara L
37 € 32,99 €

Odlična cena

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Primeren je za žare na rešetke Xpert in 2 Series Compact LX. Izdelano iz poliestra v klasični črni barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz zaščita za shranjevanje žara Plancha
35 €

Zaščitite vaš žar pred prahom in vremenskimi vplivi z uporabo zaščitne prevleke, ki prihaja iz podjetja Campingaz. Ta zaščitna prevleka je zasnovana za namizni žar Plancha. Izdelano iz poliestra v sivi barvi z logotipom blagovne znamke.

Campingaz plinska jeklenka CV 470 plus
8,30 € 6 €

Plinska jeklenka za uporabo v plinskih štedilnikih Campingaz s patentiranim sistemom Easy Clic. Vsebuje 450 g zmesi plina propan/butan.

Campingaz zaščitna prevleka za žar XXXL-25%
79,99 € 59,99 €

Odlična cena

Ta zaščitna prevleka je primerna za prekrivanje žara serije Master Series, 2, 3 & 4 Series RBS in 4 Series Classic blagovne znamke Campingaz. Je odporna na sonce, mraz in dež. Zahvaljujoč zadrgi in sponki jo lahko nastavite na dve možni velikosti.

Campingaz mreža za žar za 3 ribe-31%
14,67 € 9,99 €

Odlična cena

Ta kromirana mreža za žar blagovne znamke Campingaz omogoča peko 3 rib, mesa ali zelenjave. Ne le funkcionalen, temveč tudi eleganten pomočnik, zahvaljujoč lesenemu ročaju z logotipom. Dimenzije: 28 × 28 cm.

Podjetje Campingaz se lahko pohvali s 60 letnimi izkušnjami. Podjetje je bilo ustanovljeno iz ljubezni do kampiranja in življenja v naravi. Njihovi produkti so enostavni za uporabo, inovativni in funkcionalni. Neprestano delajo na razvoju praktičnih in varnih produktov. Širok asortima zavzema plinske žare, hladilne torbe, kemične WCje, pribor za žar, svetilke, vzmetnice

Podjetje Campingaz se lahko pohvali s 60 letnimi izkušnjami. Podjetje je bilo ustanovljeno iz ljubezni do kampiranja in življenja v naravi. Njihovi produkti so enostavni za uporabo, inovativni in funkcionalni. Neprestano delajo na razvoju praktičnih in varnih produktov. Širok asortima zavzema plinske žare, hladilne torbe, kemične WCje, pribor za žar, svetilke, vzmetnice