CAM otroška posteljica Daily Plus, Col.
115 € 97,08 €

Zadnji kos!

Otroška posteljica Daily Plus je namenjena otrokom, starim 0–36 mesecev. Ima veliko motivov, ki se bodo zabavali skupaj z vami in vašim otrokom. Prav tako ima zelo bogato opremo: spodnje pozicioniranje, miza za preoblačenje, predel za igrače, streho in mrežo proti komarjem.

CAM previjalna miza Volare 243
87,08 €

Zadnji kos!

CAM previjalna miza Volare 243 je popolnoma opremljena in takoj pripravljena na akcijo. Vsebuje tečajni pult, kad, držalo za higienske pripomočke in prostor za shranjevanje. Celotna miza po zlaganju ne zavzame skoraj nobenega prostora. Uporabljeni materiali so primerno pralni.

CAM otroški voziček Curvi
179,90 € 166,52 €

Zadnji kos!

CAM voziček Curvije zelo kompakten in lahek voziček z aluminijastim okvirjem in dodatki (streho, vrečo, dežnim plaščem, nakupovalno košaro). Voziček tehta samo 5,9 kg in postavljen meri samo 85 cm. Je nastavljiv, s 5-točkovnim varnostnim pasom in s snemljivim pokrovom.

CAM stolček za hranjenje Campione Col. 240 - Odprta embalaža-13%
99,52 € 86,58 €

Odprta embalaža

Praktičen stolček za hranjenje Campione je opremljen z oblazinjenim sedežem, ki ga lahko nastavite v 6 položajev. Naslonjalo lahko nastavite v 3 položaje, s čimer nudi udobje ne le pri hranjenju. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

CAM otroški voziček Cubo Evo
210,81 €

Zadnji kos!

Voziček Cubo Evo ima nastavljiv naslon in je zato primeren od rojstva dalje. Za maksimalno udobje večjih otrok ima voziček možnost, da postavi noge na naslon. Voziček je zelo čvrst, lahko ga preprosto zložite z eno roko.

CAM previjalna miza s kadjo Cambio
117,79 €

CAM previjalna miza s kadjo Cambio je opremljena z različnimi pripomočki, ki lahko mamicam prihranijo veliko časa. Previjalna miza ima prijetno mehko podlogo, hkrati pa celotna miza pa ponuja veliko prostora za shranjevanje pripomočkov. Primerno za otroke od rojstva do 12 mesecev.

CAM previjalna miza Volare
78,57 €

Praktična miza, ki se lahko primerno nastavi in ima prav tako praktičen v pladenj, ki je skrit pod pultom. Poleg tega se preprosto zloži oziroma sestavi.

CAM stolček za hranjenje I-Dea
79,99 € 67,83 €

Stolček za hranjenje Cam I-Dea 2014 je pralen stolček z mehko oblazinjenim sedežem in naslonjalom, kar vašemu malčku zagotavlja popolno udobje med hranjenjem. Pladenj za hrano je prostoren, zato boste malčku lahko postregli celoten obrok.

CAM otroška banjica Bollicina
23,99 € 17,90 €

Otroška banjica za kopanje dojenčkov starosti od 0–12 mesecev je anatomsko oblikovana in ima dva različna nastavka za ležečo ali sedečo uporabo.

CAM otroška kad Bollicina
19,06 €

CAM kad Bollicina ima novo ergonomsko obdelavo z ovalno obliko in praktičnimi predelki za shranjevanje potrebnih higienskih pripomočkov. Kopel se lahko uporablja od rojstva do 6 mesecev v ležečem položaju in od 6 do 12 mesecev v sedečem položaju.

CAM ograja za posteljo Limited 243
47,15 €

CAM zaščitna ograja za posteljo Limited 243 ščiti vašega otroka pred padcem iz postelje. Je odlična pomoč med otrokovim prehodom na večjo posteljo. Zahvaljujoč univerzalni obdelavi lahko pregrado uporabite praktično kjer koli, le podstavite jo pod vzmetnico. Primerno za otroke od 8. meseca do 5. leta.

CAM posteljica Sonno
67,60 € 51,33 €

Klasično posteljico bi bilo težko prenašati, če se z malčkom odpravite na dopust ali drugam, kjer prenočite – tukaj vam bodo priročne potovalne posteljice Sonno znamke CAM prišle še posebej prav. Postelja ima stabilno kovinsko konstrukcijo in jo je mogoče zložiti v kompaktne dimenzije. Paket vsebuje tudi torbo za prevoz otroške posteljice.

CAM otroški ležalnik Sonnolento 2018
88,56 €

Ležalnik Sonnolento blagovne znamke Cam je primeren za otroke od rojstva do 9 kg. Sončna streha z nastavljivo višino in dvema plišastima igračama. Ima 5 pomirjujočih uspavank in 3 različne naravne zvoke.

CAM stolček za hranjenje Campione 243
124,90 € 98,76 €

CAM stol zahranjenje Campione 243 je razkošen prestol ne samo za pogostitve, temveč tudi za sprostitev ali ustvarjalne trenutke. Celoten stol je spremenljiv in ponuja veliko možnosti nastavitve višine in položaja. Vsi uporabljeni materiali so pralni, zato boste zlahka očistili vsa živila iz prevleke. Primerno za otroke od 6. meseca dalje.

CAM Pappananna otroški stolček za hranjenje
113,94 €

CAM otroški stolček za hranjenje Pappananna je čudovit in najpomembneje, udobnim stolom za malčke, ki želijo sedeti v enakem stolu kot starši. Stolček je zelo kompakten in ponuja veliko možnosti nastavljanja po višini in menjave položajev. Primeren je za otroke od rojstva do 36. meseca starosti.

CAM otroška kad Baby Bagno
28,60 €

CAM otroška kad ima novo ergonomijo in ovalno obliko. Pladenj ima praktične predelke, s tem boste imeli med kopanjem vse na dosegu roke. Primerno od rojstva do 6 mesecev za ležanje in od 6 do 12 mesecev, ko lahko otroka umivate med njegovim sedenjem.

CAM otroška previjalna miza CAMBIO
110,86 €

CAM previjalna mizica Cambio mehko dodelano blazino in nastavljivim pladnjem. Cev za odvod vode, prostor za shranjevanje, kolesa z zavoro, kompaktne dimenzije ob zložitvi. Primeren je za otroke od rojstva do približno 1. leta starosti.

CAM posteljnina Cullami
58,01 €

Tekstilni komplet za posteljnino CAM Cullami, za otroke od rojstva vključuje odejo z mehko, toplo oblazinjenje in snemljivo prevleko, idealno za vse letne čase in prevleko za vzglavnik. Velikost odeje 54 × 67 cm, velikost vzglavnika 27 × 37 cm.

CAM stolček za hranjenje Campione
98,76 €

Praktičen stolček za hranjenje Campione je opremljen z oblazinjenim sedežem, ki ga lahko nastavite v 6 položajev. Naslonjalo lahko nastavite v 3 položaje, s čimer nudi udobje ne le pri hranjenju.

CAM potovalna postelja Daily Plus 243
115 € 100,11 €

CAM postelja Daily Plus 243 je praktična alternativa, ne samo na poti. Zahvaljujoč preprosti zložljivosti je zelo kompaktna in s kolesi lahko posteljo premikate tam, kjer jo potrebujete. Vsebuje previjalno blazino, potovalno torbo in mrežo proti komarjem. Primerno za otroke do 36 mesecev.

CAM Gusto otroški stol za hranjenje
163,56 €

CAM otroški stol Gusto je praktičen in večnamenski. Idealen kraj za prehranjevanje, igranje, pa tudi spanje. Zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu je stol primeren že za novorojenčke. Enostavno zlaganje naredi stol kompatibilnega spremljevalca.

CAM otroška postelja Pisolino
78,57 €

CAM Postelja Pisolino je potovalna postelja za otroke do 36. meseca. Je enostavna za prenašanje, v pakiranju je tudi vzmetnica in torba. Primerno za otroke od rojstva. Višinsko nastavljiva, 2 kolesa z zavoro za enostavno upravljanje. Potujte v udobju.

CAM voziček Compass
188,78 €

CAM voziček Compass je zelo lahek in kompakten ter ima aluminijast okvir. Nudi možnost razširjenja strehe, prostorno namestitev, hrbtno in nožno pozicioniranje ter vrsto praktičnih dodatkov.

CAM podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969 kot družinsko podjetje. Skozi leta se je razvilo v veliko podjetje, ki je eno najpomembnejših v sektorju nege otrok. Njihovo delo je zaznamovano z nenehnimi raziskavami, naprednimi tehnologijami, maksimalno varnostjo ter kakovostjo. Izdelki so navdihnjeni z italijanskim stilom in otrokom ponujajo najboljše od najboljšega.

CAM podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969 kot družinsko podjetje. Skozi leta se je razvilo v veliko podjetje, ki je eno najpomembnejših v sektorju nege otrok. Njihovo delo je zaznamovano z nenehnimi raziskavami, naprednimi tehnologijami, maksimalno varnostjo ter kakovostjo. Izdelki so navdihnjeni z italijanskim stilom in otrokom ponujajo najboljše od najboljšega.