Calvin Klein

Calvin Klein parfumska voda Euphoria - EDP, 50 ml
70x

Calvin Klein parfumska voda Euphoria - EDP

37,29 €

Dišava Calvin Klein Euphoria EDP je ponuja intenziven in dolgo obstojen orientalski vonj, ki vas bo začaral s svojo opojnostjo.

Dostava Mimovrste
Calvin Klein deodorant CK One, 75 ml
46x

Calvin Klein deodorant CK One

10,29 €

CK One deodorant je primeren za moške in ženske ter se ponaša z dolgo obstoječim vonjem in nevtralizira slabe vonjave.

Dostava Mimovrste
Calvin Klein Seduce K4E2N61X

Calvin Klein Seduce K4E2N61X

73,50 €

Ure Calvin Klein so bile priljubljene pri ženskah po vsem svetu in to ni čudno. Na prvi pogled ura navduši z dvobarvnim dizajnom, zahvaljujoč kateremu je ura videti tudi kot luksuzen kos nakita. Na številčnici v minimalističnem slogu najdemo le pozlačene roke in logotip znamke.

Partner: Vivantis
Calvin Klein toaletna voda CK One EDT, Unisex, 100 ml
112x

Calvin Klein toaletna voda CK One EDT, Unisex

27,99 €

Calvin Klein One je lahek in svež vonj za ženske in moške. Aroma je hkrati elegantna in klasična, zavita v svežino in občutek sproščenosti.

Dostava Mimovrste
Calvin Klein High Noon K8M271CN

Calvin Klein High Noon K8M271CN

147 €

Calvin Klein ure za moške, ki obožujejo dodatke najvišje kakovosti. Na prvi pogled vas bo pritegnil temno modri obraz ure, ki vsebuje visoko natančne kronografe s funkcijo štoparice, svetleče roke in praktičen žig datuma.

Partner: Vivantis
Calvin Klein Beauty - EDP 100 ml

Calvin Klein Beauty - EDP

27,50 €

Lepota vzbuja moč ženskosti in prefinjenosti. Ujame duh ženske, katere lepota se skriva v njej, ženske, iz katere izžareva njena čudovita avra.

Partner: Vivantis

Blagovna znamka Calvin Klein je bila ustanovljena leta 1968 v New Yorku. Leta 1969 se je blagovna znamka prvič pojavila na naslovnici prestižne in svetovno znane revije Vogue. Zahvaljujoč tej potezi se je blagovna znamka razširila iz plaščev za dame in gospode tudi na klasične jakne, spodnje perilo in športno modo za dame. Blagovna znamka je znana po svojih drznih modelih in umetniškem smislu za barvne kombinacije. Zelo kmalu je od prodaje začel dobivati veliko prihodka. Blagovna znamka Calvin Klein spodbuja tako moško kut tudi žensko modo.