Calibra Premium Line Adult hrana za odrasle pse, 3 kg
7x

Calibra Premium Line Adult hrana za odrasle pse, 3 kg

8,99 €
Zadnji kos!

Hrana za odrasle pse malih in srednjih pasem proizvajalca Calibra je popolna hrana za uravnoteženo prehrano vašega ljubljenčka. Briketi imajo okus piščanca.

Dostava Mimovrste
Calibra Adult Multipack, mokra hrana za mačke, 12 x 100 g
3x

Calibra Adult Multipack, mokra hrana za mačke, 12 x 100 g

8,99 €

Calibra mokra hrana za mačke Premium Adult Multipack vsebuje 12 vrečk po 100 gramov: 3 vrečke z okusom race in piščanca, 3 vrečke jagnjetine s perutnino, 3 vrečke z okusom piščanca in govedine ter 3 vrečke z okusom postrvi in lososa.

Dostava Mimovrste

Blagovna znamka Calibra je češka linija izdelkov za pse in mačke, ki je nastala s sodelovanjem prijateljev veterinarjev kot podjetje Noviko leta 1990 in je leta 2004 lansiralo prve izdelke blagovne znamke Calibra (ime po avtomobilu Opel Calibra, ki je bil všeč ženi enega izmed ustanoviteljev).

Na prvo mesto je bilo vedno postavljeno zdravje živali, zato so vse Calibra recepture do potankosti dodelane in preverjene za zagotavljanje optimalne oskrbe psov in mačk.

Odlikuje jih visoka kvaliteta sestavin, visoka prebavljivost in všečnost hrane kot tudi širok izbor artiklov. Njihova prehrana je v skladu z najstrožjimi merili – ISO 9001, njihov postopek proizvodnje pa je spremljan iz strani HACCP varnostnega sistema. Calibra recapture ne vsebujejo soje, umetnih barvil in konzervansov ter gensko spremenjenih organizmov.

Asortiman Calibra obsega Premium suho in mokro hrano za pse in mačke, Super Premium suho in mokro hrano za pse in mačke ter od leta 2015 tudi veterinarske diete.