Cacharel Eden - EDP
40,10 € 33,20 €

Cacharel Eden je zmagovalna, čutna dišava. Spominja na vonj rajskega vrta, saj svoje sveže tone limone meša z nežnimi toni cvetov, eksotičnih dreves, jantarja in mošusa. Je orientalska, začinjena, cvetna dišava za samozavestne ženske z izrazito osebnostjo.

Cacharel Noa - EDT
1,20 €

Vonj ljubezni in upanja. Čudež, odkrivanje vse intenzivnosti in bogastva z dišavo, ki je kot nektar, pridobljen iz samega srca Noeve dišave. Eliksir, bogat in čuten, bleščeč in eleganten. Noa je kot cvet, ki se razvija in razdaja svoj nektar.

Cacharel Amor Amor - EDT
15,10 € 14,20 €

Cacharel Amor Amor je ženska cvetlično-sadna dišava, ki vzbuja kot napoj ljubezni, čistega užitka. Ženska, ki nosi Amor  Amor, postane zapeljiva v vsakem trenutku, očarljiva in zaželena. Amor Amor je romantična dišava, ki obljublja nenavadna doživetja. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2003.

Cacharel Yes I Am - EDP
62,90 € 59,70 €

Cacharel Da I am je orientalsko-cvetlična dišava z bogato sestavo, ki s svojo vsebino in videzom poudarja ženskost vsake sodobne in neodvisne ženske. Sama steklenica je bila oblikovana tako, da po obliki in barvah spominja na šminko; eden najbolj ikoničnih ženskih predmetov.

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT
20,70 € 18,30 €

Anais Anais L´Original podjetja Cacharel je bil ustvarjena leta 2014 in nadgrajuje uspeh klasične dišave Anais Anais, ki je brez primere! Ta cvetlična, lesna dišava je namenjena vsem dekletom in ženskam, ki imajo radi luksuzne dišave.

Cacharel Lou Lou - EDP
21,70 €

Lou Lou je nenavadno značilen orientalsko-začinjen parfum, ki ga je Jean Guichard ustvaril za Cacharel. Ta čutna dišava, ki vsebuje nežno cvetje v srcu, odraža zapeljivost in skrivnost mlade ženske. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1987.

Cacharel Anais Anais Premier Délice - EDT
35,30 € 28,80 €

Cacharel Anais osvežujoča ženska dišava Anais Premier Delice je bila predstavljena leta 2014. To pesem odpirajo peneče note bergamota, skupaj z oranžno in galbanom. Dišava se postopoma prelevi v romantičen namig spomladanskega cvetja, ki ponuja sveže tone.

Cacharel Pour L´ Homme - EDT
50,10 €

Vonj lesa za energičnega osvajalca pustolovščin, zahvaljujoč kateremu se boste počutili kot pogumni mornar, ki jadra, da bi spoznal svoje otoke. Skladba privlači tudi moškega, ki je pragmatičen sanjač.

Cacharel Yes I Am Pink First - EDP
44,90 € 33,30 €

Cacharel Da I am First Pink je cvetlično-sadna dišava za ženske, katere vsebina in videz poudarjata ženskost vsake sodobne in neodvisne ženske. Sama steklenica je bila oblikovana tako, da po obliki in barvah spominja na šminko; eden najbolj ikoničnih ženskih predmetov.