Buddy Toys poganjalec BPC 5210, 3v1-26%
79 € 58,45 €

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenegapoganjalca, ki bo ostal v spominu marsikomur? Tukaj je Mercedes-Benz GLE v beli barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomovil tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys Mercedes-Benz SLS poganjalček, bel (BPC 5110)
34,90 €

Odlična cena

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenega poganjalčka, s katerim bo glavni med sovrstniki? Za vas je tu Mercedes-Benz SLS v beli barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomobil tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys BPT 1013 poganjalček traktor s prikolico
44,90 €

Odlična cena

Traktor na poganjanje s snemljivo prikolico ima pogon na obeh zadnjih kolesih, nastavljiv sedež in hupo na volanu. Otroci se lahko za njegovim volanom igrajo kmetijo in kdo ve, kaj si bodo z njim še izmislili.

Buddy Toys Poganjalček Mercedes-Benz SLS, rdeč BPC 5111
30,90 €

Zadnji kos!

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenega poganjalca, ki bo ostal v spominu marsikomur? Potem si oglejte Mercedes-Benz SLS v rdeči barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomobil tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys nogometni gol BOT 3111
23,72 €

Zložljivi nogometni gol za aktivne otroke je odličen dodatek vrtu. Zahvaljujoč enostavni in hitri montaži, ki traja 5 sekund, jo lahko starši vzamejo s seboj tudi na dopust.

Buddy Toys BPT 2001 Ferrari Go Kart za poganjanje
116,98 €

Zadnji kos!

Ferrari Go Kart na poganjanje je lahko obvladljiv. Zaradi svoje stabilnosti ste lahko brez skrbi za varnost svojih otrok. Možnost poganjanja spredaj in zadaj, licenca Ferrari, nosilnost 30kg, primerno za otroke od 3. leta starosti dalje.

Buddy Toys poganjalec BPC 5211, 3v1-31%
79 € 54,07 €

Zadnji kos!

Ali želite, da ima vaš otrok edinstven reflektor, na katerega se bodo obrnili drugi otroci? Potem si oglejte Mercedes-Benz GLE v rdeči barvi. Da bi uživali inda ga kdo ne bi presli, ima avto tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys nogometni gol BOT 3111 - Odprta embalaža
19,90 € 18,91 €

Kot novo

Zložljivi nogometni gol za aktivne otroke je odličen dodatek vrtu. Zahvaljujoč enostavni in hitri montaži, ki traja 5 sekund, jo lahko starši vzamejo s seboj tudi na dopust. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Buddy Toys BPT 1013 poganjalček traktor s prikolico - Odprta embalaža
44,90 € 39,06 €

Odprta embalaža

Traktor na poganjanje s snemljivo prikolico ima pogon na obeh zadnjih kolesih, nastavljiv sedež in hupo na volanu. Otroci se lahko za njegovim volanom igrajo kmetijo in kdo ve, kaj si bodo z njim še izmislili. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Buddy Toys BPC potovalni otroški kovček3112
49,90 € 46,10 €

Vaši otroci se bodo počutili mnogo bolj udobno. S svojim otroškim kovčkom Buddy Toys BPC 3112 bodo vaši otroci uživali v zabavi, saj jo lahko uporabijo kot simpatično igračo

Buddy Toys križci in krožci
8,98 €

Pet v vrsti je odlična zabava za vso družino. Igro lahko uporabljate doma, na vrtu ali celo na plaži. Preprosta pravila zagotavljajo veliko zabave za otroke od 3. leta dalje. Konstrukcijo je mogoče enostavno zložiti.

Buddy Toys BPC 3111 otroški kovček
49,90 € 46,10 €

Buddy Toys BPC 3111 je otroški kovček in odskočna deska v enem. Vaši otroci ne bodo več dobili klasičnega kovčka. S tem kovčkom bo zabavno, medtem ko se čaka na začetek poti.

Buddy Toys BPC 3110 otroški kovček
49,90 € 46,10 €

Otroški kovček Buddy Toys BPC 3110 bo navdušil vse majhne otroke. Otrok rabi pestro pot, za kar bo vsekakor poskrbel ta inovativen kovček.

Buddy Toys Poganjalček Bentley GT, rdeč BPC 5121
35,03 €

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenega poganjalca, ki bo ostal v spominu marsikomur? Potem si oglejte Bentley GT poganjalček v rdeči barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomobil tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys Bentley GT poganjalček, bel (BPC 5120)
35,03 €

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenega poganjalčka, s katerim bo glavni med sovrstniki? Za vas je tu Bentley GT v beli barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomobil tudi zvoke in melodije na volanu.

Buddy Toys traktor BPT 1010, na pedale-38%
70,50 € 43,01 €

Novo

Otroški pedalni traktor BPT 1010 v črno-zeleni izvedbi z obema pogonoma na zadnji kolesi. Otrokom traktor ponuja tudi nastavljiv sedež in funkcionalno hupo na volanu. Potem ko se sedijo za volanom, se lahko otroci igrajo, na primer kmetje in kdo ve, kaj mu bo izmislil.

Buddy Toys je mlada progresivna blagovna znamka, osredotočena na elektronske igrače, zlasti na radijsko nadzorovane izdelke. Blagovna znamka je izpeljanka iz angleškega naslova Buddy (kolega, prijatelj) in besede Toys (igrače).

Buddy proizvaja igrače s poudarkom na kakovosti, trajnosti, raznolikosti in so namenjene ne le otrokom, temveč tudi odraslim. Vsi izdelki so v skladu z evropkimi varnostnimi standardi.

Buddy Toys je mlada progresivna blagovna znamka, osredotočena na elektronske igrače, zlasti na radijsko nadzorovane izdelke. Blagovna znamka je izpeljanka iz angleškega naslova Buddy (kolega, prijatelj) in besede Toys (igrače).

Buddy proizvaja igrače s poudarkom na kakovosti, trajnosti, raznolikosti in so namenjene ne le otrokom, temveč tudi odraslim. Vsi izdelki so v skladu z evropkimi varnostnimi standardi.